Planer är till för att ändras!

Jag hade en plan igår, Magnus hade en annan...

Min plan var att träna,Magnus plan var att vi skulle hitta på något mysigt och fira vår tredje bröllopsdag.

Den ursprungliga planen för "firandet" var att vi skulle gå och simma och träna på Hagabadet men när vi kom ut från mitt kontor var det så fint väder så vi bestämde oss för att åka bort till Slottskogen och promenera i Azaleadalen och kika lite på djuren, sedan tänkte vi äta på Villa Bel Park (stavas det så?).

Sagt och gjort, vi rullade bort till Slottskogen, parkerade bilen och promenerade bort mot Azaleadalen. När vi hade passerat säldammen slog det plötsligt Magnus att vi, helt sonika, hade glömt av att lägga på pengar och betala parkeringen så det var bara att vända om och hoppas på att det inte hade hunnit gå förbi någon "sniklisa". När parkeringsbiljetten var betalad gick vi en promenad (dock inte till Azaleadalen) och sedan gick vi bort för att hitta en bord och att fixa något att äta. Eftersom inte ett bord fanns ledigt och det var fullt av äckliga fiskmåsar bestämde vi oss för att åka till La Vacca och äta istället.

När maten var uppäten kom vi på att det var Blåvitt mot Örebro kl 19:00 så vi bestämde oss för att för att gå på matchen och kika. Väl inne på Ullevi satte vi oss ner i stolarna för att vänta på att matchen skulle dra igång. Vi satt där och hade det allmänt bra i solen och värmen men när matchen drog igång insåg vi att vi hade hamnat mitt i klacken, och dessutom på ståplats! Det var sådeles bara att hugga tag i en av vakterna på Ullevi och dra en historia om att jag precis hade opererat min fot (vilket iofs är sant) och därför inte klarade att att stå en hel match. Vakten var en härlig prick så han drog oss med utanför Ullevi (vi missade första 10 minuterna av matchen) visade oss upp på en annan läktare och sedan kunde vi äntligen få lite lugn och ro och titta på fotbollen!

En fråga uppdagades i våra huvuden när vi satt i bilen påväg hem efter matchen, Hur många andra par firar sin bröllopsdag med att gå på fotboll!?

Ha det fint alla, idag blir det äntligen golf i härligt väder!

Kram K

Fotnot; Vi klarade oss från P-böter och Blåvitt vann matchen med 2-0, på det hela taget alltså, en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback