Semester = Träningsläger!

Nu har äntligen semestern börjat!

Dagens väder är väl inte det mest lockande men så här i början av ledigheten är man nöjd bara man får ligga kvar i sängen tills man vaknar.

 

I söndags var vi ute på en sjö här i Lerum och fiskade. Vi drog upp hela sexton stycken gäddor, två abborrar och en stackars Mört. Mattis var den som officiellt tog hem titeln "Storfiskare" när han drog upp den sista fisken i den sista viken vi besökte! Vädret var perfekt att fiska i och inte blev det sämre när vi tog oss bort till en brygga och tände vår engångsgrill och grillade korv! En härlig kväll helt enkelt!


         

image102


Ikväll hoppas vi att regnet skall lätta något så att vi kan gå med David och Silje till Liseberg! Annars får det bli bowling eller något annat roligt.

 

En annan glad nyhet såhär i semestertider var att jag igår för första gången sedan operationen provade att springa på min fot och kunde konstatera att den faktiskt höll ganska bra. Gårdagen innehöll annars en runda golf (18 hål), 1 ½ timmas styrketräning och så lite badminton på det, NU ÄR JAG PÅ G!

 

Kram K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback