Lördag borde det vara hela veckan!

Lördag kväll, underbart!


En härlig lördag som har bestått av en härlig golfrunda i kanonväder. Kanske var detta årets sista 18 hål? Får verkligen inte hoppas det! Greenerna var precis hur fina som helst, nästan bättre än vad de har varit under hela sommaren!


Gamla Banan ser ut att bli en kanonbana! Vi tog en liten sväng med bilen och kikade när vi skulle åka hem efter rundan. Första hålet blir ett riktigt utmanande öppningshål, greenområdet är INTE att leka med. Får nog börja lägga upp min speltaktik för detta hål snart...


Kvällen har tillbringats i Hjällsnäshallen där jag tittade på mina lagkompisar som spelade B-lagsmatch mot Ale. Vinst med 4-0 och ytterligare tre poäng i reservserien, aldrig fel med vinst!


Har suttit framför datorn och skrivit ut morgondagens matchprogram och har därför hunnit surfa runt en del och kikat på lite innebandyresultat. Kan bara konstatera att minerna i Surtebussen (i allafall inte om man ser till matchresultatet) inte torde vara särskilt uppåt, de åkte verkligen på en mina mot Olofström idag, 11-4! Olofström som är nykomling i södra ettan toppar därmed tabellen, obesegrade såhär långt.


I morgon är det dags för oss att ta emot Husqvarna i Rydsbergshallen. Vet egentligen inte så mycket om dem förutom att en av deras målvakter numera spelar i Surte. De vann mot Fröjered med uddamålet (2-3) och har spelat oavgjort (4-4) mot Lockerud/Mariestad. Jag hoppas naturligtvis att vi kan få med oss alla tre poängen från matchen, men det gäller att vi är på tå och att vi ser till att utnyttja våra starka sidor på ett litet annat sätt än mot vad vi gjorde i Skattkärrsmatchen. Gör vi det kommer Husqvarna i alla fall att få slita för att få med sig poäng hem!


Nu är det vikning av programmen som gäller och sedan hägrar soffan på övervåningen!


Ha en bra lördag, och du, Vi ses väl i Rydsberg kl 14:45 i morgon?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback