Vi är på gång!

Det är vår tur nu, vinden har vänt, eller hur det nu var!

Hur som helst så plockade vi vår andra (raka) trepoängare i serien denna säsong. Gårdagens match var riktigt bra och det kändes stabilt hela vägen, trots att vi släppte upp Husqvarna till 3-1 ledning efter att vi gjort matchens första mål! I första pausen bestämde vi oss för att vi skulle "nolla" Husqvarna under resten av matchen och det var precis vad vi gjorde! När vi dessutom gjorde ytterligare 4 mål så var segern, 5-3, bärgad!

Thilda blev utsedd till matchenslirare och fick ett par hundralappar i kuvertet som tack för "besväret"! Bra pris får man väl säga!

Kul att vi hade med oss lite publik på läktaren också, Mamma Marit, Louise och Lill-Larssons mamma och pappa hördes mycket väl på läktaren, tack för det!

Extra kul också med sportslig hemma(borta)publik som efter matchen kom fram till flera av oss i laget och berömde oss för vårt fina och snabba spel och gratulerade till segen! Detsamma gällde ett par spelare i Husqvarna som var stora i förlustens ögonblick. Det är kul när det är tuffa tag på plan men när matchen är över är också det sportsliga på plats, det gillar jag!

Förövrigt verkar det vara OK att spela en mindre attraktiv innebandy vid vissa tillfällen, dock inte vid andra?

Nu väntar en vecka med goa träningar innan det bär av till Vänersborg på lördag. Jag behöver väl inte nämna hur skönt det hade varit med ytterligare en vinst i den matchen?!

Segern är vår!

Kommentarer
Postat av: Mamma Marit

Tack för att vi får åka med! Men det är väl på söndag vi skall åka till Vänersborg??

2008-01-15 @ 14:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback