Det smakar fågel!

IBF Göteborg fick idag med sig tre poäng hem till stan efter den mycket svåra bortamatchen mot toppkonkurrenten Olofström. Grattis, nu ser det onekligen mycket bra ut!


Olofström har i de två återstående matcherna motståndare i Färjestaden och Challengers. IBF Göteborg i sin tur har de två bottenlagen Ljungby och Ingelstad kvar att möta. Ett Ljungby som förövrigt tog sin första (!) seger för året och gav Surte en riktig skänk från ovan genom att slå Färjestaden som tillsammans med Surte kämpar för att nå fast mark och en plats i nästa års div. 1. Nu skiljer det tre poäng mellan Surte över strecket och Färjestaden som ligger på placeringen under den förhatliga linjen. På pappret har Surte lättare motstånd kvar att möta så de kanske kan klara sig kvar i serien trots en knackig säsong.


Nästa helg kan serien avgöras, både i toppen och i botten. Spännande var ordet sa Bull!




Kanske var det inte bara för Surtes skull som det var bra med en trepoängare för Ljungby. Risken (om den nu någonsin fanns där) för att IBF skall gå in med underskattning till helgens match lär ha minskat betydligt!


Vi hade en trevlig kväll hemma hos Leif och Mari i går. Det var god mat, trevligt sällskap och lite spel, kul! Skönt också att se att Leif har hämtat sig så bra!


Nu skall vi ladda för en familjekväll med lite Cola, ostbågar och såklart, Melodifestivalen. Hoppas bara att kvalitén på musiken är bättre än förra helgen!

Kommentarer
Postat av: David

ostbågar är aldrig fel körde också på det ikväll. Grattis till segern, hälsa Magnus.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback