Wind Of Change...

Helgen är över och det är dags att blicka fram emot en ny, kanske lite annorlunda vecka. Innebandyträning både måndag och tisdag, när hände det senast?


Vi var och kikade på ett hus igår och kom fram till att vi är ruskigt kräsna eftersom vi trivs så väldigt bra där vi bor. Det är ett väldigt bra utgångsläge att ha i ryggen när man kikar... Summan av kardemumman blev i alla fall att vi inte kommer att flytta någonstans, däremot fick vi lite inspiration till lite förändringar här hemma istället - kul!


I morse när jag kom tillbaka till sovrummet efter ett besök på damrummet låg gumman på mage och sov - hur gick det till undrar jag?


Skall ner till centrum i dag och kika efter lite nytt till garderoben - det behövs påfyllning efter ett år av torka på den fronten. Skall försöka hitta ett nytt blad till min ena klubba också, men sportaffären nere i Lerum tillhör inte direkt den högre skolan så vi får väl se hur det går... Ser i alla fall fram mot kvällens träning och den,  förmodligen efterföljande träningsvärken...


Australian Open i tennis har börjat nu, perfekt tidsfördriv på dagarna en tid framöver!


Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback