Från Liseberg till gunga!

Vi har äntligen fått tummen ur och monterat upp Leahs lilla gunga på baksidan under balkongen. Hon älskar att gunga och det är så himla kul att titta på henne när hon liksom hoppar med hela kroppen för att sätta fart (eller i allafall är det vad en oerhört stolt mor inbillar sig att det är det hon försöker göra).


Ytterligare en varm dag har förflutit och vi har haft besök av Magnus kusin Ellinor och hennes kompis Amalia. Först blev det en tur till badplatsen för att svalka av oss och sedan bar det av hem till oss för att sitta på balkongen och njuta av god mat som Magnus fixade till på grillen. Jag kan verkligen rekommendera att grilla svärdfisk! Gnid in fisken med lite vitlök, rosépeppar, salt och citronolja - kanongott!

I morgon har pappa och Marita frågat om de kan få vara barnvakt åt Leah så att Magnus och jag skulle kunna få spela en golfrunda. Egentligen bara en ursäkt för att de skulle få träffa Leah, men hon älskar att vara med morfar och Marita så vi tycker bara att det är roligt!  Dessutom är det kul att Magnus och jag kan få spela tillsammans emellanåt också.

Efter rundan blir det till att möta upp dem på badplatsen för ett svalkande dopp! De säger ju att svalare väder är på G så man får passa på att njuta av värmen medans man har den kvar..

Kram På Er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback