Läs och Gråt!

En underbar vecka på Fuerte har så bytts till en underbar vecka på kontoret. Visst är det en tjusning att komma tillbaka till kontoret och få avundsjuka kommentaret och blickar på den goa brännan?

Fuerte var helt klart ett ställe som jag fann vara mycket trevligt, fantastiskt avkopplande och med underbart väder! Vi bodde på ett hotell som hette Las Marismas. Ett ställe som vi verkligen kan rekommendera för andra barnfamiljer!

Las Marismas hade nog den största barnpool som jag någonsin sett på ett hotell. Eftersom den endast var 40 cm djup så kunde Leah springa runt och leka i poolen medans jag och Magnus kunde sitta i våra solstolar och njuta av att titta på vår underbart glada och goa dotter!

Helt klart märker man att värme och sol även har inverkan på de små's humör! Varje morgon skulle Leah ut genom dörren och -Bada Conny! Översättning: -Jag vill ut och bada i poolen med Conny. Conny är den stora uppblåsbara krokodilen som vi köpte i taxfreen på utresan. Succé var ordet! Eftersom Leahs favoritfigur från Molly Mus filmerna är en krokodil som heter just Conny, har hon numera slutat säga krokodil och kallar istället alla krokodiler för just Conny.

Leah sov middag varje dag i sin vagn, så vi passade på att gå härliga långpromenade eller att bara slappa vid poolen medans hon snusade. Härligt eftersom hon ytterst sällan vill sova i sin vagn här hemma.

Vi besökte också några av de otroligt härliga stränder som fanns vid Corralejo-området! Las Dunas var helt klart mäkligt, det kändes som om man befann sig mitt i Sahara. Eftersom sanden faktiskt har blåst över till Fuerte från just Sahara, så är det ändå inte allt för långt från sanningen!

 

 


Det blev även ett besök på en fantastisk djurpark. Där fick vi se massa coola djur och häftiga shower med bla Rovfåglar, Krokodiler och Sjölejon! Dessutom fanns det en otroligt vacker botanisk trädgård där vi vandrade omkring och tittade på alla vackra växter!

  
 

Gumman fick även en ny favoriträtt i Vitlöksbröd, en pizza i form av ett hjärta smakade också gott såklart! En och annan
glass slank också ner...
  

Kort sagt, vi hade en helt underbar vecka och vi kan definitivt tänka oss att åka tillbaka till Fuerteventura igen!Adios Amigos!


Kommentarer
Postat av: Jenkan

Oj, vad många fina foton! Syns att ni haft det gott! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback