Prick var ordet sa Bull

Så var en hektisk men rolig helg avklarad. Svärmor fyllde 60 i söndags och därför var det stort galej på lördagen. Festen blev väldigt lyckad och både gästerna och huvudpersonen verkade nöjda! Lite smolk i bägaren var dock att Leah åkte på vattenkoppor på lördagen, så hon kunde inte vara med på festligheterna som vi hade tänkt. "Moffa" och "Mita" tog med sig skruttan hem från festen så att Magnus och jag kunde stanna kvar och genomföra de saker som vi hade planerat för. Leah mår dock bra, prickarna har börjat torka och det kliar väl lite mer nu än tidigare, men annars är hon hur pigg och glad som helst - bästa tjejen!

Dagen har tillbringats tillsammans med goa´mammor i form av årets premiär-promenad runt Sävelången. Ett lek-stopp vid Nääs badplats hann vi också med. Leah blev väldigt arg på mamma när hon ville bada och inte fick det. Lite svårt att förstå varför hon fick bada i vattnet alldeles nyss, men inte nu... De har verkligen rustat upp gångvägen runt sjön kanonbra. Nu kan man cykla runt hela sjön utan minsta problem, blir många turer runt slinga i sommar!

Ikväll har det utkämpats ett Box-pass tillsammans med Gela, kul och jobbigt! Eftersom jag knappt klarar av att trycka ner tangenterna på datorn nu så kan man ju bara tänka sig hur det kommer att kännas i morgon... Stora klassikern är snart avklarad, fyra klasser kvar att pricka av i listan, sedan är det klart! Faktiskt lite stolt över mig själv ändå...

Bjuder på en liten familjebild från kalaset i lördags.
Kram på Er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback