Bättre och Bättre...

I går när jag hämtade Leah på dagis berättade hennes fantastiska fröknar att Leah, inte bara hade varit ute och lekt utan "kudden" (visserligen under lite protester, men ändå!), hon hade inte heller suttit i vagnen någonting utan sprungit och lekt och sett ut att mått jättebra. Extra roligt var det när det kom ett riktigt ösregn och Leah snabbt drog med sig fröken "B" till lekstugan och sa; -Fort "B", regnar - in i huset!

Kändes väldigt skönt att höra att hon hade varit mycket mer aktiv! Vi som ser henne varje dag i en annan miljö vet ju att hon brukar ha svårt att sitta stilla, helst inte alls!

Vid lämningen i morse gick det också mycket bättre, nästan inte några tårar alls! Hon såg till och med lite glad ut när vi kom runt på utsidan för att vinka hejdå!

Här kommer en liten bild från kräftskivan i fredags. En härlig bild på barnen när de har bänkat sig framför "Lilla Röda Traktorn" med majskrokar! Tyvärr så saknades ju lilla Tilde eftersom hon var sjuk!



Riktigt "Fredagsmys"!
Bilden är väl inte den bästa eftersom iPhone inte tar världens bästa bilder på mörka, rörliga motiv... Men den är go ändå!

Kram På Er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback