Sköna maj välkommen!

Så var även denna helg till ända.

Vi hade planer på att åka till Nääs på Valborgsmässoafton och vara med och tända lampor och titta på brasan. Tyvärr kom det ett redigt stört-regn lagom tills det var dags att bege sig, så vi bestämde oss för att stanna hemma i stället.

1:a maj firade vi med arbete i trädgården och på eftermiddagen, lagom tills det fina vädret kom, så tog vi en tur till Liseberg. Uppskattat av Leah såklart! Speciellt som hon fick åka karusell, farfars bilar och dessutom smaka på popcorn för första gången, mums! Vi fick också sällskap av farmor och Olle, trevligt! Återkommer med lite bilder från besöket.

I går var det ytterligare lite arbete i trädgården och sedan fick vi besök av goa vänner och barn för lite grill och mys i det fina vädret. Det var verkligen en kanondag i går!

Leah sitter och tittar på Nalle Puh och om ett litet tag är det dags för att klä på sig lek-kläder och bege sig till stora lekplatsen för en date med Tilde och Edvin. Hoppas att de små liven leker fint så att Johanna, Helena och jag kan få sitta på en parkbänk i solen. ;)

Maj kan bli en härlig månad, roliga saker på G!

Kram till Er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback