Vi tänder ljuset.

I helgen har man verkligen framkallat julkänslor!

Vi har avklarat det traditionsenliga julbaket med svärmor, det blev en herrans massa pepparkakor (hemgjord deg såklart) och dessutom fick vi till en hel drös med vansinnigt goda lussekatter! MUMS!

   

I fredags blev det också en tripp till Liseberg med morfar och Marita. Dessutom fick Leah träffa kusin William eftersom han var hos pappa och Marita över helgen då hans föräldrar gottade sig på spa i Lysekil, härligt! Det var som vanligt väldigt fint på Liseberg, och inte var det speciellt mycket folk heller. En bra idé att åka på en fredag efter jobbet då helgruschen inte har tagit fart! Tyvärr så var det rätt så kallt och Leah började frysa efter ett tag och blev på väldigt dåligt humör så då var det dags att ge sig hemåt. Men vi hann i alla fall med att åka lite karuseller, äta piroger och hamburgare. Vi spelade lite på några lotteri(h)jul också, men som vanligt hade jag inte något tur...

  
Besök hos tomten på Liseberg.

Lördagen bestod alltså av julbak, det luktar fortfarande pepparkakor i hela huset, nice!

I går begav vi oss till IKEA för att kika på lite gardiner till hallen. Tyvärr hittade vi inte några som passade så det blev bara lite små"tjafs" som julklappspapper och en fotoram. Eftermiddagen bjöd på ett besök på Björbobacken för lite adventsfika, mysigt som vanligt!

Just ja, i fredags hämtade Magnus upp tapeten som vi beställde i början av veckan. Vi kunde inte hålla oss så efter Lisebergsbesöket och när Leah hade somnat på kvällen, bestämde vi oss för att sätta igång med tapetseringen. Vi blev helnöjda!


Kommentarer
Postat av: Bludde

Snyggt!

2010-11-29 @ 19:37:50
Postat av: Bludde

Snyggt!

2010-11-29 @ 19:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback