"Out Of Office"

Det är med stor glädje jag kan publicera följande blogg;

Semesterst?ngt

Ha det gott alla så ses vi igen efter påsk!


Träningsvärk - Javisst!

Efter Tisdagens dubbelpass med skivstång och spinning har en ytterst ovanlig (?) värk smygit sig på min kropp. Jag tänkte att jag skulle försöka öka vikterna lite under skivstångspasset, jag kan tala om att det var betydligt roligare under än efter passet...

- Har Ni någon gång försökt fixa håret med träningsvärk i axlarna!?


Efter jobbet igår åkte Magnus, Mattis och Jag upp till golfbanan och tränade lite grann. Slagen och svingen börjar sitta riktigt bra nu och jag ser framemot den här golfsäsongen något enormt! Det får bli min "försäsongsträning"....
Det blev ett par hål på parkbanan också efter rangen och jag var nöjd med resultatet!
 
När har man tidigare gått i T-Shirt på golfbanan en kväll i Mars? Ja, jag har iallafall aldrig gjort det.

* Laban blev gårdagens hjälte när han anslöt till rangen med ett par mackor, youghurt och lite dricka. Restaurangen på klubben öppnar nämligen inte förräns till helgen...

* Att spela och träna golf med träningsvärk i axlarna var betydligt lättare än att fixa håret kan jag meddela...

Tumme UppÖijared öppnar Nya Banan med ordinarie greener på Lördag 31/3! Kalas, då hinner banan riktigt "gotta" till sig lagom tills man kommer hem från Gran Canaria! Tur att vi är lediga både Söndag och Måndag efter hemkomst, räkna med MINST två rundor den helgen!

Tumme Upp* Vädret på Kanarie Öarna i dag; soligt och 22-25 grader!

Tumme NerSveriges urusla insats mot Nord Irland igår! Kan inte någon byta nationalitet på Healy och Zlatan! Byt för all del även nationalitet på coacherna. Laguttagningen igår var bland det fegaste jag har sett. Hur skall Kim eller Anders någonsin kunna prestera bra när det hattas fram och tillbaka hela tiden? Enligt kommentatorerna sprang Anders och hade en "livlig" konversation med Lagerbäck under tiden han spelade. Snacka om att inte låta sina spelare koncentrera sig på sin uppgift!

Bäst på plan igår var Elmander och, hör och häpna, Daniel Andersson. Resterande får underkänt i betyg!
När jag inte ens orkade se klart på matchen utan valde att gå och lägga mig och läsa i min bok, ja då har det gått långt!

Ännu en härlig vårdag i Götet

Fortfarande har vi ett underbart väder i Göteborg, igår var det högsta temperaturen (18,9) i Mars på 148 år!
Håller vädret i sig fram tills på Fredag blir jag ytterst nöjd, det innebär ju att jag får två veckor med sol och värme på raken! :-)

På lunchen idag köpte Tess och jag varsin sallad och satte oss i Kronhusparken och åt, härligt. Det var till och med så varmt så att man kunde sitta i T-shirt och rulla upp sina byxben. Tur att de flesta som uppehöll sig inom en radie av 10 meter från mina ben hade på sig sina solglasögon...

Ikväll är det Skivstång/Spinning på programmet. Ett pass som kombinerar 45 minuter spinning och 45 minuter skivstång. Ypperlig blandning med både styrka och flås!

Imorgon blir det golfträning på rangen, hoppas kunna smita en timma tidigare från jobbet för att få lite extra tid att träna på. Inte heller fel att få en extra timma av sol och fritid!

Nu börjar det närma sig vår resa med stormsteg, skall bli så underbart härligt! Förberedde mig igår med att vaxa mina ben, Magnus tyckte det var ytterst underhållande att se på.. Han avböjde dock vänligt men bestämt när jag erbjöd honom att prova!

Vädret på Gran Canaria ser lovande ut för de kommande 10 dagarna, nu är det snart dags att åka hem och leta fram solskyddskrämerna!

Lev Väl!

image48

Bästa helgen i år!

Helgens facit;

* 2st 18-håls rundor på sommargreener på parkbanan.
* X-antal fräknar på näsan... :-)

Ja, de två första rundorna på sommargreener avverkades alltså i helgen, facit på båda rundorna var höga 80...
Inte nöjd med resultatet i sig, men svingen sätter sig mer och mer och slagen blir bättre och bättre så man får väl vara nöjd med det lilla. Finns trots allt förhoppningar om att det skall bli en riktigt trevlig säsong.

Drivern funkade riktigt bra och ett av mina utslag imponerade tom på Magnus som mitt under hockeyn senare på kvällen helt plötsligt kläckte ur sig;  - Din drive på hål 14 idag var riktigt bra! Tackar och bockar! :-)

Får bli en del nötning på rangen under veckan, nu är det ju ljust såpass länge så att man kan åka upp och träna efter jobbet. Tyvärr hinner jag nog inte med någon mer runda på banan innan vi drar iväg till Gran Canaria, men det får väl gå ändå...

Räknar kallt med att de har öppnat även Nya Banan när vi kommer tillbaka från resan, då blir det desto fler rundor!

Ombyggnaden av Gamla Banan verkar gå bra och från det man kan se när man har varit uppe och tittat ser det riktigt spännande ut! När de öppnar den banan igen nästa vår har vi 3st 18-håls banor att välja mellan, inte illa!

Svinga Lugnt!

Kassa datorer och fint väder = ingen bra kombination!

Datorberoende...

 

Datorerna på jobbet har legat nere i stort sett hela veckan, blir man galen eller blir man GALEN!? Man sitter och tittar ut genom fönstret och ser vilket fint väder det är samtidigt som man inser att man måste sitta inlåst på kontoret i 8 timmar trots att det inte går att göra ett jota. Jag och min kollega hade tänkt att förbereda vårt arbete inför min semester, men tji fick vi. Jag brukar inte bli stressad men när man vet att man skall åka bort och man gärna vill ha rent på skrivbordet, visst är det solklart att allt skall börja krångla då?

Lagen om alltings djävlighet borde den nya regeringen göra något åt, istället för alla andra dumma påhitt som de kommer med... Nä jag är inte bitter!

 

Kan meddela att golfabstinensen har aldrig varit större än just nu!

Herrljunga GK har också öppnat sin bana för spel på sommargreener, kan bli dags att prova den för första gången till helgen. Det är alltid kul att spela på nya banor som man inte har provat tidigare. När jag ändå är lite inne på det här med listor kan jag ju passa på att göra en topplista över mina favoritbanor (som JAG HAR spelat) ;

1. Emporda Golf Forestbanan, Spanien - Girona  
http://www.empordagolf.com/index.php

2. Laem Chabang International Country Club, Thailand - Laem Chabang
http://www.laemchabanggolf.com/
3. The Majestic Creek Country Club, Thailand - Hua Hin
http://www.huahingolf.com/golfcourses/hua-hin-and-cha-am/majestic.html

4. Canyamel Golf, Spanien - Mallorca

http://www.canyamelgolf.com/en/en-indice.html
5. Ombergs GK , Sverige - Ödeshög
http://www.ombergsgolf.se
6. Läckö Golfbana, Sverige - Kållandsö, Lidköping
http://demo.entos.se/lackogolf/      
7. Mjölkeröd GK, Sverige - Tanumshede
http://www.mjolkerodgk.com/

Några av ovanstående kanske egentligen inte är de bästa golfBANORNA jag har spelat, men helhetsupplevelsen har gett ett bestående intryck!


Följande banor i mitt "närområde" har jag bla kvar på min önskelista;


1. Hills Golf Club, Sverige - Mölndal
http://www.hillsgolfclub.se/
2. Halmstad Norra, Sverige - Halmstad
http://www.hgk.se
3. Barsebäck Masters Course, Sverige - Löddeköpinge
http://www.barseback-golf.se


Om det är någon som har ytterligare tips på några bra banor som Ni tycker är värda ett besök tas dessa tacksamt emot inför sommarens semester turné!

Kram K

Om det förresten är någon som undrar är klockan just nu 08:52 på Gran Canaria och det är sol och 20,8 grader varmt! :-)

Golfbild

Väderjagare -Självklart!

Har Ni någonsin drabbats av total väderprognos noja?

Det gör jag varje gång som jag har planerat in något speciellt, eller när jag skall ut och resa. Magnus burkar kalla mig för väderjagare...

Just nu är det två olika väderprognoser som är ytterst intressanta och viktiga;

1. Helgens Väder - Blir det verkligen sol och 15 grader varmt? Blir premiärgrillningen av och det viktigaste, blir det någon golfrunda på sommargreener?

2. Väderprognosen för veckan som vi skall tillbringa på Gran Canaria - Än så länge kan man inte se längre fram än till 29/3 och vi åker 31/3. Ändå blir det ett antal "träffar" per dag på en hemsida med ytterst utförliga prognoser och dagsaktuellt väder för södra Gran Canaria.. För Er som är intresserade kan jag rapportera att idag har det som varmast varit 26,8 grader, växlande molnighet och ytterst lite vind.... Låter Rätt Ok!


Vad har Ni för nojjor!?

image46

En säsong tar slut - en annan tar vid!

En säsong som har varit mer än lyckad tog slut igår, facit på säsongen blev 18 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster, och som "lök på laxen" en div 1 plats till nästa säsong! Fast det inte var riktigt vad jag hade tänkt mig när jag lämnade PIB för 0302 så känns det riktigt lockande att få ytterligare minst en säsong i div 1 innan man pensionerar innebandyklubban till förmån för golfklubborna!

En annan säsong (som jag hoppas skall bli MINST lika lyckad) tar nu vid med full kraft, nämligen golfsäsongen! I Lördags åkte vi direkt till golfbanan efter innebandymatchen. Det blev ett par hinkar på rangen och sedan en runda på järnbanan tillsammans med ett par kompisar. Eftersom Öijared har slagit sina påsar ihop är vi numera bara en enda klubb som när Gamla Banan är klar, kommer att bestå av 3st 18-håls banor samt en 9-håls järnbana, inte illa! När man helt plötsligt inte behöver betala för att gå på järnbanan känns det betydligt mer lockande att träna sitt närspel så det kommer säkerligen att bli fler rundor på korthålsbanan under säsongen.

image45


Den nya svingen börjar sätta sig hyfsat även om man lätt kan få ett par "återfall" emellanåt. Men jag är övertygad om att träningen kommer att ge resultat på bästa sätt. Som Magnus säger till mig när klubborna far i backen
- TÅLAMOD! I de lägena är det närmare till en bruten klubba än till den perfekta svingen, det kan jag lova!

Ett par banor runt om i Göteborg har redan börjat öppna för spel på sommargreener, måste vara rekordtidigt, fast inte mig emot! Om väderprognosen håller vad den lovat till helgen (sol och 10-15 grader varmt) så kan det mycket väl bli en runda på Lysegården, det var längesedan jag spelade den banan dessutom.

Det är också bara lite drygt en månad kvar tills vi åker till Himmerland på "träningsläger", det ser vi framemot! Golf, trevligt sällskap, och kanske en och annan Classic öl, nä det låter ju inte så illa!

Kanske kan Magnus och jag få till en runda under veckan på Gran Canaria? Förresten är det nu mindre än två veckor kvar tills vi skall sätta oss på flyget! Idag längtar man extra mycket till sol och värme när man tittar ut genom fönstret. Kan inte säga att jag uppskattar hagel och snöstormar speciellt mycket!

På Lördag blir det "favorit i repris", poker och middag med Julia & Tissen. Räknar med storslam även denna gång, då kan jag ju se till att dryga ut vår reskassa ytterligare! Blir det sol och värme kanske det tom kan vara dags för premiärgrillningen då!

Annars känns det som om vi har prickat in perfekt väder för vår städkväll idag!


Lev Väl! // K

Vad som gör mig glad!

För att uppväga gårdagens något negativa inlägg så tänke jag publicera min topp-10 lista på saker som gör mig glad!

1. Magnus, min familj och mina vänner
2. Semester
3. Att resa
4. Leksands vändning mot Rögle igår!
5. Sol & Vår
6. Att äntligen få börja spela golf igen
7. Att vinna, man kan aldrig vinna för mycket
8. Sommar
9. Norrland på vintern, skoteråkning och annat skoj
10. LöningVad irriterar du dig på?

Häromdagen läste jag en artikel i en av dagstidningarna där de uppmanade sina läsare att skicka in sin "lista" på saker som de irriterade sig på. Jag skickade inte in något bidrag till tidningen den gången men uppmaningen sådde ett litet frö i min ostimulerade hjärna... Därför kommer min lista här;

1. Västtrafik och tåg som inte kommer i tid!

2. Folk som har HÖGSTA volym på ringsignalerna på sina mobiltelefoner, man skall väl inte behöva gå omkring med öronproppar på dagarna?!

3. Folk som TITTAR länge och väl på sina telefoner när det ringer för att avgöra om de skall svara eller inte! Knoppa av samtalet eller svara på en gång!
4. Folk som pratar om riktigt PRIVATA angelägenheter på tåg och bussar, hallå jag kanske inte vill veta ALLT om Er!
5. Rökare som luktar illa och skräpar ner, vad är det för fel på att använda askkoppar och soplottor för Ert avfall. Finns det inget lämpligt att kasta fimpen i på nära håll, stoppa ner den i paketet!
6. Folk som häller på sig parfym och förorenar alla tåg och bussar, vet Ni inte vad ordet LAGOM betyder?
7. Elaka Golfare!
8. Skitsnack, lögner och falska människor!
9. Osportsliga spelare som gör efterslängar och går in för att skada andra spelare!
10. Tidningar som uppmanar sina läsare att skicka in listor med saker de irriterar sig på, världen hade väl varit trevligare om vi hade fått gå och fundera på saker som gjorde oss glada istället!


Underbart Väder Idag!

 Ett nytt säkert vårtecken som jag har lagt märke till är att affärerna har plockat fram sitt påskpynt. Det är ägg, tuppar, påskris och en massa chokladharar så långt ögat kan se! IKEA plockade väl förmodligen fram kycklingar och annat krimskrams direkt när tomtarna försvann upp på loftet igen.
                                                                                                                        

Bäst just nu på musikfronten är annars Mika med Grace Kelly. Har du missat denna grymma kille, kolla in länken.
http://www.youtube.com/watch?v=mC9UzFhNlbA


Även om innebandysäsongen i år har varit ovanligt rolig (man kan ju aldrig vinna för mycket) så är det inte utan ett litet uns av glädje som man inser att från och med nästa vecka är det fullt legitimt att byta klubbtyp och spendera all ledig tid man någonsin kan skrapa fram på rangen och träna in sin nya sving.


Tumme UppVåren, den antågande golfsäsongen, blommor, sol, värme och bara två veckor kvar tills vi åker till Kanarieöarna, kan inte bli så mycket bättre!

Tumme NerLeksand har förlorat de två inledande matcherna i kvalserien. Skall det bli ytterligare ett "lyckat" återtåg är det seger i de resterande matcherna som gäller. Se nu till att plocka tre poäng i morgondagens match mot Rögle. Det skulle dessutom underlätta saker och ting väldigt mycket för mig på jobbet på torsdag! Hoppas att det då återigen sitter en uppnålad Leksandströja på väggen vid kopiatorn, erkänn att det sved lite Micke!


Jag är kung över alla här!

image40

Biljetterna till konserten på Trägår'n är bokade och bara ligger och väntar på att få användas!
UNDERBART!

Vem tror Carola att hon är?
Det finns väl viktigare och roligare saker att fokusera på än att krama Carola när man just har vunnit melodifestivalen?

Dessutom är det väl knappast The Ark's fel att SVT ännu inte har kommit på något bra sätt att överlämna "sångfågeln"?


Spelar du Golf? Ett härligt spel!

Ibland undrar man vad det är för fel på folk, vissa har kortare stubin än en 3-öres smällare!

 

Igår hade vi planerat en trevlig dag på golfbanan tillsammans med ett par vänner. Efter att ha tränat litegrann på rangen bestämde vi oss för att gå ut på banan och spela ett par hål. Visserligen är det fortfarande vintergreener och obligatoriskt spel med matta, men det är ju känslan som räknas.

 

Jag har börjat att träna på en ny sving och alla som spelar golf vet ju hur frustrerande det kan vara... Jag bet dock i hop och försökte verkligen att tänka på de saker som Carro har tipsat mig om. När jag hade missat bollen ett par gånger, alternativt fått iväg ett par sorkdödare fick jag nog och drog till med min gamla hederliga sving och slog i väg bollen hur bra som helst, man måste ju få en självförtroende bost ibland.

 

När vi hade gått 8 hål kände vi att det kunde vara trevligt att avrunda med hål 17 och 18 istället för att fortsätta hela varvet runt. Sagt och gjort så promenerade vi bort till hål 17, eftersom vi såg att det var ett par bollar på intågande ställde vi oss nedanför tee och väntade på att det skulle bli ledigt så att vi sedan kunde avrunda vårt spel. De två första bollarna passerade oss med det sedvanliga -Hej, härligt att vara igång igen! Sedan gick de upp på tee och drog i väg sina drivar som om det vore i mitten av Juli.

 

Det närmade sig nu ytterligare en boll och döm om min förvåning när en av karlarna började gapa och skrika och hojta något som man knappast vågar återge här... Vi försökte då lugnt och fint förklara att vi skall inte alls gå emellan Er utan vi väntar på vår tur. När vi då fick till svar att; -Passa dig, jag kommer bort till Er sedan, var det inte utan att man skakade på huvudet och undrade om det var möjligt att denna karl hade spelat ännu sämre än vad jag hade gjort! När karlsloken närmade sig platsen där vi stod och väntade hängde smockan helt klart i luften. Dessutom hade denna man en bestämd åsikt om att kvinnor skall vara tysta och veta sin plats, och alla som känner mig vet vad jag tycker om detta! Efter att dåren hade slängt ur sig ytterligare svordomar och hotelser fick han tillslut krypa till korset och be om ursäkt. Om ursäkten sedan var hjärtlig och uppriktig eller om det bara var något han sade för att det stog 6 uppretade karlar och en heltokig tjej mitt emot honom vet jag inte, men jag skulle tro att det var pga det senare alternativet.

 

Med detta vill jag säga;
-Var trevlig mot dina medmänniskor, allt blir så mycket roligare då!


Thank God It's Friday!

Äntligen Fredag, efter en tung vecka på jobbet känns det skönt att ha en helg framför sig med en hel del roliga inslag.

I dag kör äntligen kvalserien igång, ikväll visar TV4+ matchen mellan Malmö och Leksand. Behöver jag nämna vart jag kommer att vara placerad kl 18:55 ikväll?


På Lördag
är det bla annat match mot Marstrand, en motståndare som man alltid ser fram emot att möta. Direkt efter matchen åker jag vidare till Rydsbergshallen för att spela B-Lags match mot Lindome. Har jag riktig tur kanske jag kan få utgöra ett backpar med syster yster, skulle isåfall vara får första gemensamma match på MYCKET länge, kul!


Lördag kväll = melodifestivalen!
Mina favoriter som alla säkert redan har förstått är ju helt klart The Ark. The Worrying Kind är dessutom en riktigt bra låt. Som jag sagt tidigare tror jag att segern står mellan The Ark, Sebastian och Andreas Johnson. Dock är ju "problemet" med juryn en svår nöt att knäcka. Tidigare har de fixat en seger till Stenmark istället för att följa folkets röst som utsåg Nanne till segrare. Visserligen är jag ingen fan av Nanne som artist men jag är säker på att låten "Håll Om Mig" hade gått bättre än "Las Vegas" gjorde.


* Har du ännu inte bestämt dig vilket bidrag som du tycker bäst om kan man se alla bidrag
här.


* Olle har ju äntligen erkänt att The Ark är bra! Det tar jag som en seger i sig!


Söndagen
tänkte vi starta med familjebrunch på Aludden för att sedan bege oss till golfbanan och spela på vintergreener och träna på den nya svingen. Känns som om golfsäsongen närmar sig med stormsteg nu!


* Säkraste vårtecknet är när tidningarna börjar efterlysa läsarnas vårbilder!


* Den här länken fick jag av en kollega idag, hur kul som helst! Ni som skall ge Er på SingStar i helgen, se upp!

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1380731494


Tumme UppGolfträning med videofilmning. Många goda skratt blev det men jag fick också flera bra tips om vad jag behöver träna på och vad som behövs förbättras/förändras! På Lördag öppnar rangen på hemmabanan. Öijared, vi ses på Söndag!

Tumme NerVuxna karlar som slåss på en fotbollsplan. Navarros knytnäve som knäckte Burdisso's näsa får en solklar jumboplats denna vecka!

Onsdag 7/3

Efter att ha tagit en välförtjänt (?) vila från bloggandet för att smälta helgens händelser kände jag att det började klia i fingrarna igen...

 

Gårdagen var en sådan där dag då man egentligen bara borde ha legat kvar i sängen och inte ens gjort den minsta antydan till att masa sig upp. Jag har egentligen inte förstått hur otroligt "naken" man känner sig när man glömmer sin mobiltelefon hemma... Det fick jag känna på igår. Är det inte typiskt att man glömmer den just en sådan dag när det visar sig att man faktiskt skulle behövt sin telefon!? En annan sak som slog mig var att det är inte många nummer man kan utantill längre, en sådan banal sak som att lära sig telefonnummer gör man ju inte nu för tiden! Tur att man kan sitt hemnummer iallafall, tur också att man faktiskt lyckats med att pracka på sin syster en mobiltelefon, annars hade gårdagen varit än värre...

 

Västtrafik var i farten igår igen, tåget som jag brukar ta hem på eftermiddagarna var först försenat i 15 minuter, sedan bestämde de sig för att ställa in avgången helt...*suck* Det är väl också typsikt att detta sker när man faktiskt har BRÅTTOM hem. Tur i oturen så träffade jag och syster på en av min systers kompisars man och vi kunde då få åka med honom hem istället för att vänta i 30 minuter till på nästa tåg. Tack! Det innebar att jag kunde iallafall komma i hyfsad tid till träningen.

 

Träningen igår var riktigt bra, hög fart på spelet och en duvning med fys efteråt. Jag medger att tjockmattespringandet inte riktigt är min favorit, men när det "dukas upp" en härlig hinderbana, ja då blir jag som barn på nytt! Man drömmer sig liksom tillbaka till Knappekullas idrottssal och den härliga glädjen man kände när man fick hoppa omkring bland bommar och bänkar. Flätan var riktigt svettig igår, det behövde jag för att få av mig all aggression som jag hade samlat på mig tidigare under dagen.

 

Jag skulle vilja tacka alla som har hört av sig och gratulerat till seriesegern, extra kul när "gamla" tränare hör av sig!

 

Ett STORT tack till 0302's styrelse och till alla Er andra som har funnits runt vår lag i år! Tack för det fina arrangemanget kring matchen och guldfirandet som Ni fixade åt oss,  Ni är verkligen guld värda!


image37

P.S Är det förresten någon som vill veta/läsa mer om matchen mot Björkekärr, kan Ni göra det
här D.S


Simply The Best! - Kommentarer överflödiga!


DIV 1!


The Best

Ödeshelgen närmar sig!

Jag har blivit utsatt för förtal! Gick in och läste en av mina lagkamraters blogg i morse och fick läsa att jag är det som startar snacket i omklädningsrummet och sedan "glider" undan till mitt hörn och observerar... Nä du Malin, det skall du få äta upp! Jag är fullkomligt oskyldig, som alltid!


Knegoff var förresten direktören i Solstollarna. Han hade massa olika saker som han satte sitt namn på, solkräm och choklad bla... Vem vet Daniels, han kanske faktiskt hade trosor på sin repertoar också! 


Annars var det en kul träning igår, ända tills de sista minuterna då jag lyckades med konststycket att skada mitt knä, i Powerplay, bakom mål! Svullnaden är dock inte så stor och knäet är bara lite blått. Är lite stel och har lite svårt att räta ut benet, men jag hoppas att det inte skall vara någon fara för helgens match, i värsta fall får väl Mattis tejpa skiten....


- - - - - - -
Jag försökte göra lite smygreklam för vår match i går genom att kommentera en artikel i Lerums Tidnings nätupplaga, det gick sådär...

 

Min insändare var följande;

Kom gärna upp och heja fram laget till seger! Matchen spelas på lördag kl 16:30 i Rydsbergshallen!

Kommentaren som tidningen publicerade blev följande;
Kom gärna upp och heja fram laget till seger! Matchen spelas på lördag eftermiddag i Rydsbergshallen!

Antar att tidningen inte godtyckligt publicerar gratisannonser...
- - - - - - -
 

Ikväll är det hockey på tv. Canal+ visar Frölunda mot Timrå, det blir en ruskigt spännande kväll framför TV:n. Klarar Frölunda att ta sig till slutspel, men det mest viktiga av allt, slipper Leksand att möta Frölunda i kvalserien?

 

Vi har bjudit hem pappa och Marita också, vi får väl se hur länge Marita står ut med tre hockeydårar som gapar och skriker... Lita på att det kommer bli många bu och bä rop under kvällen. En perfekt uppladdning inför morgondagens bravader!

 

Ha en bra helg!

 

Kram K


VÅR!

1 Mars! Äntligen kan man ana våren runt hörnet. Dessutom är det nu bara 4 veckor kvar tills Magnus och jag åker till Gran Canaria, underbart! Skönt att ha det att se framemot när man ser vilket skitväder vi har här i Göteborg idag.

 


Nu verkar det som om min hosta äntligen börjar att släppa. Det vore väl kanske konstigt annars när man har en hostmedicin som Cocillana Etyfin.. Att sätta i sig något som innehåller bla Etylmorfin, Etanol och Ammoniak känns ju inte direkt hälsosamt, men helt klart är ju att det hjälper till att ta bort den hemsk irriterande hostan! Skam vore väl annars med de ingridienserna... (Dessutom kan jag meddela att jag somnade ganska fort igår kväll...)

 


Ikväll är det så sista träningen innan ”ödesmatchen” mot Björkekärr på Lördag. Hoppas att Sällan är frisk nog att träna, att Mattis är frisk igen och kan vara med på träningen. Det är ju inte så lätt för Leif att hålla i träningen själv, jag menar vem tusan kan hålla reda på 20 galna tjejer? Alla i laget är hur som helst ruskigt laddade och väldigt sugna på att göra en toppmatch mot BIK.

 


På Lördag är det också ”ödesmatch” för PIB’s damer, men det som står på spel här är inte serieseger, utan en jakt på fortsatt div 1 status till nästa säsong. Förutsättningarna är som tidigare beskrivits; Partille måste vinna sin match mot Linköping och både Sunnanå och Vänersborg måste förlora.

* PIB möter ju som sagt Linköping som är jumbo i serien. Där borde man ha en bra chans att plocka hem de tre nödvändiga poängen.

* Sunnanå tar emot redan klara seriesegrarna KAIS Mora. Jag hoppas att Mora skickar sin bästa trupp och att de är fullt motiverade inför den avslutande omgången.

* Vänersborg i sin tur tar emot serietrean Västerås. Västerås har möjlighet att klättra till silverplatsen och är ett betydligt bättre lag än Vänersborg, men det var ju det där med motivation och klass.

 


Det kommer att blir ruskigt spännande att se hur tabellen kommer att se ut när helgens matcher är avklarade. Nu har jag fått ordning på  mina Wap inställningar till mobilen och hoppas därför att samtliga inblandade lag ser till att klara av direktrapporteringen så att man kan hålla koll på resultaten!

 


Sveriges längddamer lyckades tyvärr inte sno åt sig någon medalj i dagens stafett utan slutade på den mest förhatliga placering man kan få, nämligen på fjärde plats. Men jag måste ändå hylla Charlotte Kalla, sicken grym tjej! Kanske att Sverige äntligen kan få fram en riktigt bra längdtjej igen, det var ju trots allt ett tag sedan ”Billan” lade skidorna på hyllan.


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Avslutningsvis vill jag återigen passa på att göra lite reklam för vår match till helgen.

 

Var på plats kl 16:30 (gärna lite tidigare) i Rydsbergshallen på Lördag 3/3. Plocka fram pukor och trumpeter och heja fram oss till serieseger!

0302 IB