Virusets förbannelse...

Har satt sina klor i mig, redig förkylning och satans ont i halsen.


Detta avskyvärda faktum innebär att jag missar veckans träningar och därmed även helgens match. Tänkte dock följa med i bussen ändå, kan ju alltid leka papparazzi och dokumentera färden!

Vi har fått äran att medverka på invigningen av CAM-Arena med både vårt herr och damlag till helgen. Så det blir alltså både herr och damlag från 0302 Innebandy som gemensamt beger sig till Karlstad på lördag morgon, kan bli en trevlig "dagstripp" trots att man inte kan lira själv!

Såg på IDOL igår, säger bara Daniel, vilken kille! Precis hur kul som helst att titta på, och dessutom är han bra också. Annars kan man väl säga att Knut inte riktigt faller mig i smaken.. Bland tjejerna tror jag mest på Amanda, hon gjorde en cool version av "Dream A Little Dream Of Me".

Annars har jag kommit på mig själv att skratta åt Carolina Gynning som programledare, och INTE ÅT PERSONEN CAROLINA GYNNING, för första gången! Tycker helt enkelt att det är ruggigt kul att hon driver med sig själv som hon gör. Personer som tar sig själv på allt för stort allvar har jag inte så mycket till övers för...


Ponny?!

Gav mig idag i kast med ytterligare ett av GP's vetenskapliga personlighetstest, Vilket djur är du?

Fick följande resultat;

Oavsett din yttre fysik bär du en liten knubbig och trygg ponnysjäl i din kropp. Du har inga stora behov av att hävda dig, men står ändå tydligt fast i din övertygelse om vad som är rätt och fel. Planering ligger dig varmt om hjärtat och dina planer liksom din personlighet är oftast mycket jordnära. Du har en positiv livssyn, älskar god mat och dryck och vill din omgivning väl. Men det är viktigt att du ser upp ibland för din omsorg om andra ligger ibland på gränsen till självutplåning och dina matvanor kan bli påfrestande för bältet.

Att jag står fast i min övertygelse om vad som är rätt och fel det tror jag att de flesta som känner mig vet. Däremot vetetusan hur den biten om att mina matvanor kan bli påfrestande för bältet skall tolkas...

Kram På Er!


image132

Mörbultad

men det var det värt!

Vi lyckades knipa en poäng i seriepremiären mot Fröjered, 2-2 blev resultatet och jag och min kollega på backen, VG, stod för båda målen.

Min kropp känns hyfsat mörbultad idag, två blåmärken av betydande storlek är begynnande, ett på mitt högra knä och ett på min höft. Dessutom en lös framtand.... Ja Ja, shit happens, kul var det iallafall!

Ser framemot resan till Karlstad, då hoppas jag att vi kan plocka fram ännu mer än vad vi visade i matchen igår och förhoppningsvis leder det till ytterligare ett par poäng till vår säck.


Jag har blivit bestulen på 30 spänn i helgen, nöjer mig med att konstatera detta...


Spelklar...

...känns gott!

Min favorit i årets IDOL, Tomas Andersson, åkte ut igår. OK, jag kanske inte skulle utgöra ett hot mot någon av jurymedlemmarna, men jag känner fan igen en Rocker när jag ser en!

Om några timmar sitter jag i Scandinavium och knäpper bilder av Mats Wilander så att mitt pekfinger glöder... Hm, kanske bäst att köpa med extra batterier..?

Kram K

Tomterött?

För att understryka att en spelare förtjänade sin varning använde en kommentator i går uttrycket "påskgult" vilket skulle påskina att kortet VERKLIGEN VAR GULT OCH ATT HAN VERKLIGEN SKULLE HA DET!


Davis Cup i Scandinavium, blir riktigt roligt! Har inte sett tennis live på många år, får nog utnyttja min superkamera för att få grymmebilder på Wilander, bara att han är kapten är värt entrépengen. Annars är Pim-Pim min favorit, dessutom har han en jäkla trevlig tjej till flickvän också. (Hade iallafall, jag är inte så förtjust i skvallermagasin så det kan ju ha hänt något som jag inte vet om).


image131

* Sista träningen ikväll innan seriepremiären, gott! Blir spännande att se hur firma Flodén & Nyman formerar laget.


* Lerums Tidning ger den lokala idrotten och innebandyn härligt mycket uppmärksamhet. I dagens upplaga fanns det en större artikel om både Pantern's och 0302's herrlag och förra vecka var det vi som var i fokus. Även om inte Lerums Tidning läses av en störra massa så är det alltid roligt att det uppmärksammas. För Er som inte får tidningen hem i brevlådan och vill läsa mer om innebandyn i Lerum, kika in på http://www.lerumstidning.com/.


En vän..

.. ringde mig idag, vi var helt överens om vart jag borde befinna mig när vår seriepremiär går av stapeln på söndag.

* Facit efter träningen igår;
Två blåmärken i form av bollar på samma vad, ett brännmärke på ena knät, ett rött märke efter ett klubbrapp över ena smalbenet. Men ok, det får gå! Foten är lite öm idag men inte svullen, ett bra tecken?!

* Jag är glad över att damlaget i 0302 alltid har haft bra matchtider (iallafall i mina ögon) oavsett spel i div 1 eller div 2. Lockar inte jättemycket med en seriepremiär kl 11:00 på en lördag... Då känns det bättre att lira kl 14:45, då har iallafall kroppen hunnit vakna ordentligt!

* Jag är inte glad över Lerums kommuns strul med Rydsbergshallen - skämmes tamejfan!

* Årets Upplaga av IDOL; Kan bli en rocker som favorit i år också, watch out för Tomas!
- Jag hade tänkt söka förra året men då hade jag en spelning samma dag så jag tog den istället... Respekt!

http://tv4.se/klipp/162845.html
Fjärilar i magen!

En härligt tokig utekväll avklarades i lördags med laget, vilka lagvänninor man har egentligen! Själv brukar jag vara duktig på att smita undan fotografer (kan bero på att det alltid är jag som fotar) men den här kvällen misslyckades jag kapitalt, fast lite roligt är det ändå att se mindre smickrande kort på sig själv, och på andra såklart!


Den här kvällen måste jag tillstå att Sahlis visade sig på en riktigt styv lina när hon berättade hur hon hade löst sitt problem med den, på spårvagnen, kvarglömda handväskan. Jag är IMPONERAD helt klart!


Inne på sista träningsvecka innan seriepremiären, skall bli fantastiskt roligt! Nu hoppas jag att min fot håller under träningarna så att jag åtminstone har en liiiten chans att kunna vara med, annars blir det nog kafeteria tjänst skulle jag tro. Hur som helst så får man det där lilla pirret i magen när man kommer på sig själv att fundera på hur det skall gå egentligen, tävlingsmänniskan i mig vaknar så smått!


På lördag är det dessutom premiär i Div. 1 södra och det är ett härligt derby som inleder matchandet, IBF Göteborg (tidigare RBK) tar emot Surte i Vallhalla. Kanske blir ett besök på läktaren där om vädret inte inbjuder till golfspel!


Idag är det tydligen ödesmatch för det svenska damlandslaget i fotbolls VM, det är nästan så att jag skäms att medge det, men det har inte intresserat mig alls! När det är EM eller VM för herrar sitter jag i princip klistrad framför TV'n och slukar alla matcher jag kan komma över, det är helt enkelt så at damfotboll inte roar mig lika mycket! *sorry*


Något som däremot roar mig är att hockeyallsvenskan drog i gång i helgen. Igår såg jag Leksand krossa AIK med 7-3, det gläder mig! Go Leksand!


Party Party!

I morgon är det dags för den efterlängtade lagfesten! Kanske dock inte lika efterlängtad av våra nyförvärv som skall invigas "PÅ RIKTIGT" i vårt lilla gäng.

En icke så vild gissning är att den senaste Singstar skivan, Svenska Schlager, kommer att gå varm hemma hos familjen Nyman.

LÅTLISTA
La Dolce Vita - After Dark
Not A Sinner, Nor A Saint - Alcazar
Högt Över Havet - Arja Saijonmaa
The Worring Kind - The Ark
Världen Utanför - Barbados
Kom och Ta Mig - Brandsta City Släckers
Främling - Carola
Tusen och en Natt - Charlotte Nilsson
Give Me Your Love - Fame
My Number One - Helena Paparizou
Diggi-Loo, Diggi-Ley - Herrey's
Se På Mig - Jan Johansen
Crazy In Love - Jill Johnson
Bra Vibrationer - Kicki Danielsson
Vem é dé Du Vill Ha - Kicki, Bettan & Lotta
É Dé Det Här Du Kallar Kärlek - Lasse Holm & Monica Törnell
Dansa i Neon - Lena Philipsson
Jag Ljuger Så Bra - Linda Bengtzing
Gyra Bugg och en Coca-Cola - Lotta Engberg
För Kung och Fosterland - Magnus Uggla
Värsta Schlagern - Markoolio & Linda Bengtzing
Las Vegas - Martin Stenmarck
Håll Om Mig - Nanne
We Are All The Winners - Nick Borgen
Night of Passion - The Poodles
När Vindarna Viskar Mitt Namn - Roger Pontare
I Remember Love - Sarah Dawn Finer
Min Kärlek - Shirley Clamp
För Att Du Finns - Sonya Aldén
En Dag - Tommy Nilsson

Känns som om Arjas - Högt Över Havet kommer att bli en favorit, tätt följd av Lena Ph's Dansa i Neon!


Fotjäv..!

Nu sitter man här igen med foten i ett "paket". Har fått gå med jympadojjor de två senaste dagarna för att min opererade fot har bestämt sig att svullna upp ordentligt!

Som en följd av denna "sjuka" missade jag gårdagens träningsmatch mot PIB, skit också, den hade man ju sett framemot. Matchen slutade annars 4-4 efter att vi hade varit i underläge med 3-0 inför sista perioden. Själv orkade jag inte ens ta mig dit och kika eftersom jag bara blir så deppig av att sitta vid sidan av och kolla när man inte KAN vara med att spela, det är nog mer deprimerande än att bli bänkad!

För Er som är intresserade har Lerums Tidning gjort ett "inför reportage" om vårt lag, artikeln kan Ni läsa
här.

Ikväll är det träning, en träning som förmodligen kommer att bedrivas på träningscykeln på fel sida av sargen... Annars har jag lovat att jag skall sitta i sekretariatet på herrarnas träningsmatch ikväll, hoppas nu bara att motståndarna dyker upp också, har ju varit lite siochså med det under försäsongen!

Seriepremiär 23 september kl 14:45 i Rydsbergshallen, 0302 dam vs Fröjereds IF, kl 17:00 0302 herr vs Pixbo.

Be There!


I'm a goalgetter, yes I am (or not)

Helgen och ytterligare en måndag är över . Satt och tänkte efter (för ovanlighetens skull) idag, det är bara 3 ½ månad kvar innan vi drar iväg till älskade Thailand. Känns inte alls jobbigt att vintern snart är här!


För andra helgen i rad så avverkades ett träningsläger i Rydsbergshallen. Tyvärr blev det dock inte någon match på lördagen då vårt tilltänkta motstånd spelade Björnslaget och vi hade inte lyckats få fram någon annan motståndare. På söndagen mötte vi Sandareds IBS, ett lag från Boråstrakten som huserar i div. 2 Västra Götaland. Dagen till ära fick jag vikariera på min gamla plats, nämligen som forward. Slutresultatet denna match blev 13-3 i vår favör och jag lyckade i alla fall peta in två kassar. Det sista målet var ruskigt snyggt, en genomskärare från Thilda som jag lätt kunde knacka in på backhand, hade gåshud på benen när jag satte mig i båset efteråt så Ni kan tänka Er hur snyggt det var! =)


På onsdag är det dags för träningsmatch igen, mitt gamla lag, Partille står för motståndet. Partille som i helgen, enligt rykten, spelade en härlig LAGinnebandy och tog sig till final i Björnslaget där man dock fick ge sig mot Pixbo IBF. Det kommer att bli en tuff match men också mycket roligt. Inte många av mina gamla lagkamrater som är kvar dock, några av dem finns nog kvar på planen i alla fall.


image128
 
Kökspingis, det var ett jäkla drag i skärbrädorna och faktiskt hyfsat i trägafflarna också!

image129


Paus från livet!?

Jag har haft en paus från livet i tre dagar, i morgon är det kalas så det börjar bli dags att vakna till igen...


Alla svar är bra svar!

Från tjuvlyssnat.se;

Vad som kännetecknar framgång är subjektivt;
Gröna linjen, T-Centralen

Ett par ca 65 kommer in i en halvtom vagn. Mannen sätter sig på en handikapplats mitt emot frun. Han ser inte ut att ha några rörelsehinder. Ett fyllo sitter någon bänk bort.
Fyllot; Eeru handikappad?
TYSTNAD
Fyllot;
Jag sa är du handikappad?
TYST NÅGRA SEKUNDER...
Mannen:
(ganska högt och plötsligt) ; Ja, det är jag!
Fyllot; Jag frågade en fråga och fick ett svar, det är bra!


Orättvist!

Medans jag igår satt hemma och slet i mitt anletes svett med att få samtliga matchprogram inför säsongen klara så var Magnus och Brännström ute och lirade golf i ett härligt höstväder.
Magnus gjorde en grym runda och gick de sista nia hålen på Öijareds Nya bana 2 UNDER par - slutresultatet blev 39 poäng och Magnus nya hcp är därför 5,2! Orättvist sa Bill, Orättvist var ordet sa Bull!

Matchprogrammen ja, de börjar snart bli klara men det är ett riktigt projekt att få alla herrar att fastna på bild, antingen har de kepsfrilla, är förkylda eller också dyker de helt enkelt inte upp när de skall! Tänkte dock leka paparazzi ikväll innan herrarnas träningsmatch mot Tygriket och försöka få tagit de sista spelarfotona.

När vi ändå är inne på ämnet träningsmatcher tmåste jag säga att jag tycker att det är otroligt trist att föreningar inte tar sitt ansvar och meddelar motståndare när de inte ämnar dyka upp till redan bokade matcher! OSERIÖST är bara förnamnet, skämmes tamejtusan!

Facebook verkar vara den nya hajpen bland mina medmänniskor. Från början hängde jag mest på trenden för att inte vara "utanför" men nu är jag nog facebook-beroende! Häromdagen lyckades jag lokalisera en av mina gamla brevkompisar från Västeråstiden! Vi kom fram till att sist vi sågs var när våra familjer reste tillsammans till Spanien för 16 (!) år sedan, precis hur kul som helst! På något sätt så känns det lite kul att veta att personer "från förr" lever och mår bra!

Skaffa Facebook du med!


Annars är det en ganska tuff träningsvecka som ligger framför mig, träning tisdag och torsdag, match på onsdag och träningsläger lördag och söndag! Tur att man har härliga lagkamrater, annars hade man nog hittat på något annat roligt (typ spelat golf) för längesedan!

Kram På Er Alla!