28/3 = Fredag den trettonde?

Har glömt min mobiltelefon hemma idag, sist jag gjorde det så brakade hela tågtrafiken sönder och jag satt utan telefon och kunde inte ta mig hem... Därför går jag och väntar på att någon nödsituation skall inträffa även idag. Det var ju den där lagen om alltings djävlighet. Den lagen borde strykas tycker jag!

Trots att veckan har varit kort så är det ändå otroligt skönt att det är fredag idag och att det står två lediga dagar framför mig och väntar! Jag skall ju byta jobb så det kanske är därför man tycker att veckorna går extra långsamt!?

Läste i en av gratistidningarna i morse att en herre som spelade innebandy i div 2 hade blivit nekad sin A-kasse ersättning pga att försäkringskassan (eller vilka det nu var) inte ansåg att personen i fråga, pga av hans idrottande,  hade varit till fullt förfogande för arbetsmarknaden! Detta verkar ju helt absurdt om du frågar mig! På den här nivån av innebandyn är ju den bittra sanningen att spelare ofta "tvingas" att avstå från matcher pga sitt arbete. En annan fråga; bara för att man är arbetslös, skall man då sitta hemma och passa telefonen och dö av tristess för att få ut sin ersättning? Då tror jag att sjukskrivningarna i Sverige kommer att skjuta i höjden!

Ha en fin helg allihop!

Kram Karin


Bättre sent än aldrig!

Vilken underbar TV-kväll det var i går, tackar gud för att man har TV4 Sport, annars hade man väl blivit tokig!

Första "hållplatsen" för kvällen var kvalseriematchen mellan Leksand och Västerås. Leksand var verkligen PISKAT att vinna för att inte elitseriedrömmarna redan efter omgång tre skulle gå upp i rök. Och som man gjorde det sedan! Västerås hade verkligen inte skuggan av en chans när dalmasarna äntligen visade upp för svenska folket att de KAN spela ishockey.

Hållplats nummer två för kvällen var kvartsfinalen mellan Täby och Storvreta. Täby hade chansen att spela till sig en plats i semifinalen om man tog hem vinsten denna kväll. Täby gjorde allt annat än en bra match och när det var ca 5 minuter kvar av matchen sade jag till Magnus; - I dag tror jag inte Täby kan vända detta... Strax efter det tog Täby timeout och sedan vet jag inte riktigt vad som hände... Det vet förmodligen inte Storvreta så här dagen efter heller... Alltså Täby, jag unnar dem verkligen ett SM-Guld! Helt otroligt kul att se på!

I morgon är det dags för lite ledigt igen, lika bra att passa på när Magnus ändå har påsklov! Blir en härligt sönderryckt vecka på kontoret!

LIKA SOM BÄR;

Danne Bron Sundbom                         Liam "Sökarna" Norberg
image150   image151

Jesper Blomqvist                                                            Måwe
image153  image154

Hellre snygg än bra?

Föreningarna 0302 IB och IBK Pantern kommer alltså äntligen att slå sina påsar ihop, kanon tycker jag!

Det har tydligen dragits i gång en liten inofficiell "tävling" för att komma fram till ett nytt namn på klubben, David, såhär ser loggan för Lerums kommun ut, det kanske ger en liten ledtråd till FC Trasan? :-)

image148


Det finns fortfarande människor utanför föreningen som i mina ögon är bittra, skraja, avundsjuka, ja kalla det vad du vill! Jäkligt trist är det iallafall att de inte hänger med i utvecklingen och att de inte ser längre än till sig själv och sin situation i sitt eget lag... Nog kommenterat om det nu, det gör mig bara upprörd...

Idag är TV-tipset att kolla på Så Skall Det Låta! Kolla in länken här så förstår Ni varför; http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=81450&from=program_ao

Ha en fin fredag allesammans!

Finally Friday!

Idag börjar inomhus VM i friidrott, det håller mig sysselsatt hela helgen nu när innebandysäsongen är över. Tur att SVT Play finns så att man kan följa sändningarna även på jobbet!

Jag gillar att surfa runt och läsa lite olika bloggar, ibland hittar man något fynd som man gärna återkommer till. Ibland hittar man någon blogg som gör en otroligt upprörd, men ändå kan man inte låta bli att läsa, varför!? Hittade en blogg som tillhörde den senare kategorin häromdagen. Det som slog mig var hur illa insatt i innebandys värld jag tyckte att personen var! En blogg full av fabuleringar och lösryckta fakta, trist. Speciellt när man tycker att denna person borde vara lite mer insatt!

Dessutom undrar jag hur man tror att man skall kunna jämföra kapaciteten mellan lag som spelar i div 1 och lag som spelar i div 3 i cupmatcher som spelas 2x15 minuter?! Det är alllmänt känt (hoppas jag) att orsaken till att det ofta sker "skrällar" i cuper är just att i 2x15 minuter är det lättare för det, på pappret, sämre laget att stå emot, än tex en fulltidsmatch i seriespel... Välkommen till verkligheten!

I morgon skall vi på kalas hos två vänner, hoppas på lite Guitar Hero och kanske lite SingStar, även om födelsedagsbarnet nu förtiden anser sig vara för gammal för liknande spektakel. Dessutom är han ju småbarnsfar också som han så fint påpekade! :-D

Det fina vädret som har varit under veckan verkar ta slut lagom till helgen! Attans, jag som hade hoppats på en liten runda på golfbanan. Men nu blir det väl till att sysselsätta sig med VinterStudion och FriidrottsVM istället, iochförsig inte så pjåkigt det heller!

Vem f*n vill chatta med Patrik Ekwall? Det enda jag möjligtvis har att säga karl skulle vara att skaffa sig en riktig frisyr och skaffa sig ett jobb där den breda massan slipper se och höra honom...

Ni missar väl inte ROBINS i kväll? Björn Gustavsson är på besök! Får man inte se honom i Andra Chansen så får man väl se honom här istället!
Ha en fin helg!