Kiss Is The Shit!

Ikväll spelar Kiss på Stadion i Stockholm, tydligen är det första gången sedan 1999 som bandet besöker Sverige. Det måste betyda att det var 9 år sedan som jag såg dem i Scandinavium - Huvaligen så fort tiden går! Det var iallafall en grym konsert med diverse flygkonster och en hel del bloddroppande. Dessutom var det en sjujäkla volym som trots att jag hade öronproppar ledde till två veckors idoget ringande i öronen. Kort sagt, kan det bli så mycket bättre?

Förutom ett stort reportage om bandet och dess två kvarvarande - ursprungliga - medlemmar kan man också få en liten "skola" om hur man gör för att sminka sig som Paul Stanley. Personligen föredrar jag Gene Simmons, även om jag inte på långa vägar har en lika lång tunga som mannen ifråga! Bara att få chansen att stappla runt i platådojjor som är högre än högst , och dessutom ha "batman"vingar samt ett par välplacerade nitar av modell större, på sin scenkostym känns ju bara liiite fräckare än att se ut som en gitarrspelade äldre man iklädd endast ryamatta på bröstet och skinnbrallor såklart..

Man kunde också läsa att en reporter hade ångest över att ha hållt Twisted Sisters som ett tuffare band än Kiss under hela sin barndom. Jag håller fortfarande Dee Snider som en tuffare grabb - även om Kiss fortfarande håller(på) och dessutom har gjort fler bra låtar!

Förutom artikeln om Kiss kan man i dagens Metro läsa om att det är värmebölja påväg till Göteborg, känns härligt! Dessutom spår vädergudarna att den skall hålla i sig tom onsdag, det skulle ju vara fantastiskt eftersom vi har planerat in en båttur med jobbet just på onsdag! Ser framemot att sitta på en soldränkt klippa någonstans i Göteborgs skärgård och mumsa på diverse skaldjur!

Nedräkningen till fotbolls-EM är i fullgång. Efter att ha läst artiklar skrivna av Metro's EM-"expert" finner jag det ytterst "lustigt" att se hur han startar ett "krig" mot Lars Lagerbäck redan innan mästerskapet är igång?

Idag är det dessutom OS-Kval för de svenska handbollsherrarna.. Jag undrar fortfarande varför handboll spelas under sommar-OS?

Sola väl!

En härlig helg

är slut. Tjejhelgen i Lysekil kunde inte ha blivit mycket bättre, kanonväder, båtfärd, räkmacka, mycket skratt och roliga sällskapsspel! Att spela Med Andra Ord med skönt sällskap är verkligen en rolig stund av underhållning, några utdrag kommer här;

Magfängelse = Bukarest
Salivbunke = Spottkopp (recycling)
I den här sjön händer det inte mycket, här är det väldigt luuugnt.... = Stilla Havet

Höjdpunkten = Knulla grönt = Gökalund..

Bara för att stilla vår nyfikenhet så tog jag i morse reda på vart tusan Gökalund ligger. Det visade sig att det fanns inte mindre än (enligt hitta.se) 5 st ställen i Sverige som heter Gökalund, håll tillgodo;

image156

Kändisspotting?

Gårdagens kändiskik i Göteborg; Patrik Sjöberg satt med fru och barn (?) på Café Cassels och käkade sallad. Lika cool som vanligt med brillorna på huvudet i det långa blonda hårsvallet. Gud vad jag saknar honom som idrottsman, jag menar Holm v.s Sjöberg, den matchen är ganska solklar på flera plan - även det sportstliga!

I eftermiddag bär det av med mina vänner för en tjejhelg till Lysekil. Skall bli väldigt roligt, även om jag får nöja mig med alkoholfritt så är det alltid kul med ett härligt sällskap! Räknar med mycket skratt och härlig underhållning. Det är ju faktiskt en till av "tjejjorna" som är gravid, så vi får väl slå våra glas ihop och skåla i vår Jever Fun medans de andra höjer rödvinsglasen!

Aftonbladets vädertjänst utlovar ju dessutom fint väder så det kan bli några timmar på Måseskärs klippor!
- underbart! För min del är bad uteslutet, jag väntar tills det är MINST 20grader eller mer i vattnet, innan jag vågar att utsätta min smäckra (?) lekamen för detta plågeri...


image155

Ha en fin helg allihop!

Kram Karin

Hello and Goodbye på samma dag?

I går presenterades truppen till fotbolls EM, HENKE is back - and so is Sweden!!!

Hur kul som helst, Henke är verkligen en superförstärkning, nu är det bara att hoppas att Zlatan blir frisk och letar reda på toppformen så kan Sverige ställa upp med ett anfallspar i världsklass!

Samma dag berättar Annika Sörenstam på en presskonferens att hon slutar efter säsongen för att satsa på familjelivet. Naturligtvis kommer jag att sakna att följa Annika men tycker det är stort att hon säger att hon vill vara lika hängiven familjelivet som hon har varit golfen. Kan ju säga att jag förstår henne extra bra just nu!

Ikväll skall vi hem till J & M och käka middag, skall bli kul, det var alldeles för längesedan man träffade dem och deras lilla tjej! Hoppas att det fina vädret håller i sig, så blir det kanske grill? :-)

kväll är det också Sverige - Tjeckien i kvartsfinal i hockey-VM, undrar om J & M har kanal 6? Det är ju nu det intressanta börjar!
I'm lovin' it!

Det härliga vårvädret fortsätter, kan man vara annat än nöjd?! Speciellt när prognosen säger att det skall bli medelhavsvärme till helgen! Har en golfrunda bokad på lördag morgon därefter bär det av till en lagkamrat för lite förfest, innan det är dags för årets klubbis!

Klubbfesterna för 0302 brukar alltid vara en höjdare och i år är det närmre 50 personer som har anmält sig. Jag hoppas att denna tradition fortsätter nu när den nya föreningen skall bildas! Förresten finns det nu en ny, om än ej fullständigt uppdaterad, hemsida för 0302/Pantern. (nej, det är ännu inte bestämt något namn). Hemsidan finner du som är intresserad
här.

I detta underbara väder känns det mycket märkligt att hockey-VM pågår för fullt! Idag är det Sverige-Schweiz som står på programmet. Hade det inte varit för att det rycker alldeles för mycket i golftarmen så hade jag kanske kunnat tänka mig att kika på matchen eftersom den faktiskt går på en tid som känns helt ok! Lite kul är det dock att Henke Lundqvist har tackat ja, då kan man ju börja titta på matcherna när han har kommit. Han är ju inte bara en strålande målvakt, han är snygg också!


Torsdag i morgon redan, tiden springer förbi och jag stormtrivs på mitt nya jobb, känns väldigt skönt!

Kram Karin


Ingen mer Hemliga Arne!

Adressen till den nya "hemliga" avdelningen av min blogg är;

http://snakanson.blogg.se/franrutortillbullepaniomanader/

Looking forward to seeing you there also!