Krock!

Magnus och jag brukar aldrig ha något problem med att enas om vilket program vi skall se på TV eftersom vi båda alltid vill se på sporten... Idag är det däremot en väldigt "allvarlig krock";

kl 19:15 på TV4 Sport, Leksand - Borås
kl 20:00 på Canal +, Djurgården - AIK

Hur tusan skall vi lösa detta? Magnus förslag på att "vi får dela kärleksfullt" låter väl fint, men hur blir det "in real life".
Tur förövrigt att vi har en inspelningsbar Boxer så att vi kan spela in Idol....

I går när jag skulle gå från kontoret delade jag hiss med en man som både luktade rök och gubbsvett, har Ni försökt att åka fyra våningar i en långsam sekelskiftshiss, se "normal" ut samtidigt som Ni håller andan? Jag försökte igår och det var inte lätt!

Överdos av golf och innebandy

Så var en helg som till största delen bestått av innebandy och golf tillända..

Efter att ha sett mer eller mindre NOLL innebandy sedan säsongen avslutades i våras med IBIS-Cup så har det under helgen blivit 2 (och en halv) matcher på samma helg...

IBF Göteborg mötte på lördagen, Marstrand och vann med 7-2, dagen därpå var Marstrand i farten igen och skulle denna gång möta nya Challengers, där blev resultatet en 5-3 vinst för FBC Göteborg. IBF's match mot Marstrand lovade mycket gott och det var t.o.m. så att jag blev sugen på att lira igen! Mycket roligt spel och mycket fina passningar, kul att se att IBF håller sitt tempo uppe, fast denna gång med boll istället för springet i benen!

Matchen FBC-Marstrand innehöll inte samma fina spel och kvalitet, men vi hade trevligt på läktaren iallafall. Alltid kul att stöta på lite gamla Partilleaner...

Golf var det ja. Ryder Cup avgjordes ju under helgen och det har varit maratonsändningar på Viasat Golf (vilken underbar kanal!). Golf är alltid roligt att se på men denna gång var det inte lika underhållande. Patriotism kan vara en väldigt trevlig sak, men denna gång tog det nästan osmakliga proportioner. Tycker att det ser / låter väldigt illa när publiken applåderar sina motståndares misstag. När dessutom spelarna (och ledarna!) i det amerikanska laget eldar på publiken och tar detta svineri till ytterligare "höjder", ja då blir jag rent ut sagt förbaskad!

Osportslighet är något av det värsta jag vet!

Databekymmmer?!

Det är bevisligen inte bara vi människor som kan blir frustrerade över dagens teknik...

Idag börjar allvaret!

Idag börjar den riktiga ishockeyn, jag menar vem tusan bryr sig om att Frölunda förlorar klart mot HV i premiären när man idag äntligen får se riktiga stjärnor in action? Leksand - Troja Ljungby på TV4 Sport i kväll kl 19:00!

Jag har börjat att drömma en massa konstiga saker den senaste tiden, tydligen är det normalt för en kvinna i "mitt tillstånd". Häromnatten drömde jag iallafall att Magnus och jag var på finlandsfärjan (!) när fartyget plötsligt ställde sig på högkant och det började att forsa in vatten. Vi lyckades klamra oss fast i något hårt och sedan ta oss vidare uppåt i färjan. Där stötte vi på kaptenen och jag frågade vad det var som hände... Fick till svar att vi har lite problem med några containers (kan jobbet ha spelat mig ett spratt där tro?) och att vi var tvugna att lämna skutan... När jag frågade hur illa det kunde bli om vi inte hoppade (kändes inte så lockande att hoppa från en färja ståendes på högkant, ganska högt och ganska mycket vatten...) fick jag till svar; -Ja,  vi kan ju komma sist i div. 3! Då förstod jag att det var dags att göra slag i saken och precis när jag skulle till att kasta mig över relingen vaknade jag med ett ryck och insåg att jag var otroligt kissenödig!

Bara till att kravla sig upp ur sängen och uträtta vad man behövde få gjort... Kan återigen säga att jag är otroligt tacksam över vårt nya badrum på nedervåningen!

Till helgen är det seriepremiärer (och div. andra "krockar") lite varstans i Innebandy-Göteborg , Challengers herrar har premiär på lördag kl 14:15, FBC Lerums herrar har premiär kl 16:00 i Rydsbergshallen (nyrenoverad och fin!), dessutom spelar IBF Göteborgs damer träningsmatch mot Marstrands damer kl 14:15.

Den sistnämnda matchen är ju intressant ur flera familjemedlemmars perspektiv. Även om min egen "innebandy-karriär" (har man någonsin haft någon?) för tillfället ligger på is, så hoppas jag ju att jag kan göra "come-back" i Lerum efter jul, och Marstrand är ju en av kandidaterna till serie-segern i div 2 Göteborg i år. Gäller bara att de kan få ihop alla sina nyförvärv til ett bra lag!

Vi själva befinner ju oss i en liknande situation efter sammanslagningen tidigare i år med IBK Pantern. Dock har det varit riktigt roligt att se de unga tjejer som har kommit in i truppen och som tillsammans med "oss gamla rävar" (japp, jag säger fortfarande OSS) gjorde riktigt bra i från sig i Björnslaget härom veckan!

Hur som helst blir det en spännande innebandysäsong och speciellt kul skall det bli att från läktaren följa damernas div 1 södra. Tror att något av det första vi får införskaffa till vår kommande bebbe blir ett sådant där färgglatt hörselskydd!

Lev väl alla!
Kram K