Grattis x 2

Idag har Magnus och jag varit gifta i FEM år, helt galet hur det kan ha gått så lång tid sedan den där härligt varma julikvällen! Dessutom fyller Leah 9 månader idag - GRATTIS gumman - så vi har dubbla saker att fira idag! Magnus och jag har dagen till ära fixat barnvakt i Leah's farmor och skall gå ut och käka och se på bio. Skall bli hemskt trevligt faktiskt!

I går "spelade" jag golftävling, detta resulterade i en andraplats för singelspelet och i en vinst för laget. Faktiskt otroligt pinsamt att komma två på ett resultat av 87... Men det säger väl en del om förhållandena som rådde på banan igår. Än mer kanske det säger att vinnaren hade 81 och att det endast var en av 22 personer som gick i sin buffertzon..... Galet, men trevligt!

Sitter på kontoret och kikar ut över hamninloppet och det känns verkligen som om sommaren är över och att hösten har kommit till Göteborg. 15 grader, snålblåst och regn som kommer underifrån. Typiskt Göteborgsregn alltså... Trist....

Nästa vecka är det dags för min älskade farfars begravning, han blev 94 år gammal. Jag är så otroligt tacksam att han orkade komma ner till Leahs dop och att de hann ses innan farfar lämnade oss. Jag älskar dig farfar!

Hoppas Ni har det bra alla, trots hösten...

Kram

Badanka

Idag har vi varit på Borås Djurpark med familjen Kronberg / Torstensson  - vi hade en jättemysig dag och för lilla E var nog höjdpunkten när hon fick gå in och klappa grisarna! Tyvärr tog mina batterier i kameran slut tämligen omgående så det blev inte så många bilder från dagen.. Orutinerat!

I morgon är det dags för mig att börja "sommarjobba"  för två veckor framöver. Var uppe en sväng på kontoret i början av förra veckan och det var nästan så jag tyckte att det skulle blir kul att komma i gång igen. Förmodligen för att jag sedan har ytterligare tre veckors "semester" innan jag börjar jobba på riktigt igen... Fast det är klart, jag skall ju bara jobba från september till årsskiftet innan det är dags att gå på mammaledigheten igen. "Den som spar han har", heter det väl?!

I brist på bilder från dagens händelser får jag väl bjuda på lite badbilder istället...
Majskroksmustach!


Borta bra men hemma bäst!

Efter två härliga veckor i norra delen av landet och över 300 mil senare, rullade vi äntligen upp på gården hemma i Floda igen i går. Det gamla ordspråket stämmer verkligen ypperligt! Visst är det kul att åka i väg på semester och få uppleva massa härliga saker och samla på sig goa minnen, men minst lika härligt är det att få komma hem och inse att man trivs så bra hemma! Något som inte är lika trevligt och kul är dock att packa upp....

Här kommer lite bilder från veckorna som var;
Jag återkommer med lite fler bilder lite senare...
Hoppas att Ni där ute har en bra sommar, trots att vädret just nu inte är det bästa!

Kram

Från Liseberg till gunga!

Vi har äntligen fått tummen ur och monterat upp Leahs lilla gunga på baksidan under balkongen. Hon älskar att gunga och det är så himla kul att titta på henne när hon liksom hoppar med hela kroppen för att sätta fart (eller i allafall är det vad en oerhört stolt mor inbillar sig att det är det hon försöker göra).


Ytterligare en varm dag har förflutit och vi har haft besök av Magnus kusin Ellinor och hennes kompis Amalia. Först blev det en tur till badplatsen för att svalka av oss och sedan bar det av hem till oss för att sitta på balkongen och njuta av god mat som Magnus fixade till på grillen. Jag kan verkligen rekommendera att grilla svärdfisk! Gnid in fisken med lite vitlök, rosépeppar, salt och citronolja - kanongott!

I morgon har pappa och Marita frågat om de kan få vara barnvakt åt Leah så att Magnus och jag skulle kunna få spela en golfrunda. Egentligen bara en ursäkt för att de skulle få träffa Leah, men hon älskar att vara med morfar och Marita så vi tycker bara att det är roligt!  Dessutom är det kul att Magnus och jag kan få spela tillsammans emellanåt också.

Efter rundan blir det till att möta upp dem på badplatsen för ett svalkande dopp! De säger ju att svalare väder är på G så man får passa på att njuta av värmen medans man har den kvar..

Kram På Er