Gräsänkling!

Mangan är på tränarträff och glor på fotboll och käkar pizza, Leah sover och jag sitter framför TV'n och pillar med datorn. Man är ju inte van vid att vara "ensam" så det gäller att sysselsätta sig!

I fredags hade vi besök av familjen Kronberg/Thorstensson och det var dags att damma av pokerväskan och langa upp tjugolapparna för att göra en djupdykning i kortspelets ädla konst. Trots att man har tvättäkta 
pokerproffs i släkten så måste jag säga att mitt spel imponerade föga och det var tur att övriga spelare godkände mig som dealer när mina chip's tog slut först i båda omgångarna. Men kul var det!

Semestern närmar sig med stormsteg och det är snart bara tre veckor kvar innan herr Sundell joinar sin fru och dotter för ett långt härligt sommarlov! Skall bli så gott! VI har lite planer för sommaren men det känns skönt att inte behöva vara så bundna till en speciell period, vi har ju nästan tre månader tillsammans innan det är dags för mig att börja jobba igen!

Apropå jobbet så var jag och Leah och hälsade på mina kollegor på kontoret idag. Hon hade hur trevligt som helst och njöt i fulla drag av all uppmärksamhet som hon fick!

I morgon är det dags för avslutning för babycafét som vi brukar gå på varje torsdag. Undrar om det är tillåtet att ha sommaruppehåll för sådana aktiviteter?! Vad skall vi då hitta på varje torsdag? Kommer att sakna babyrytmiken, vi får helt enkelt ordna egna sång och musikträffar med de andra mammorna och barnen i föräldragruppen.

Det har hänt lite på sju månader helt klart!


Leah 7 månader!

Världens goaste Leah.
Tack för att du finns och för de bästa 7 månaderna i våra liv!


Kvällsmys

Ni sitter jag framför TV'n och ser på fotboll med en kvällsmacka och en kopp te. Magnus är och lirar golf och Leah sover gott i sin säng.

Valborgshelgen har varit jättebra och vädret lämnade ju inte heller något att klaga på. Valborg firades hemma hos oss med de flesta av våra vänner, lite grill, härligt snack och en del "roliga" spel i trädgården innan det var dags att knoppa.

Det har ju varit en del förberedelser innan Leahs dop och därför var det väldigt skönt att det gick så bra som det gjorde! Maritas goda mackor och Eva-Britts härliga bakverk verkade gå hem hos både liten och stor! Utan Pappa, Marita och Eva-Britt hade vi aldrig lirkat ihop allt som skulle fixas! Tack för att Ni finns och för att Ni ställer upp i alla väder!

Klänningen passade lilla skrottan utmärkt och hon var så härlig där hon satt och tuggade på bandet och psalmboken i kyrkan! Hon är inne i en fas där hon blir lite rädd för människor som hon inte känner igen och prästen var en sådan filur. Men det gick bra ändå trots att hon var lite ledsen under själva "vattenmomentet". Vi tyckte att dopet var fint och kanske lite "annorlunda", det var lite extra roligt när prästen överraskade oss och lirade fram guran från sina gömmor och stämde upp, tillsammans med alla gäster i kyrkan, i Det Lilla Ljus Jag Har med rörelser och hela kitet!

Hur som haver så är vi väldigt nöjda med att vi ändå beslutade oss för att ha ett dop, det känns bra så här i efterhand!
Några bilder kommer här;