Positiviteten flödar

En underbart positiv Tisdag;

Första morgonen med frost i Floda var i morse.

Löpsedlarna på Göteborgs Central utropade;
-Ulf Larsson död
-Jan Rippe drabbad av hjärtattack...

Men vi hade iallafall tur med vädret....

Fallerifalleralla...

Igår tillbringade vi fem timmar på Östra's Barnakut efter att Leah trillat baklänges som en bowlingkägla och slagit sig ordentligt i bakhuvudet. Det händer ju små olyckor titt som tätt nu när hon har börjat att ta sina promenader. Som tur var så klarade hon sig rätt ok och kom undan med blotta förskräckelsen och en go´bula. Sedan är det ju en annan femma att förkylningen och febern ännu inte har gett med sig, men det går åt rätt håll i allafall.

Nu har jag snart jobbat i en månad - gud så fort tiden går. Jag skall husera på sales fram tills dess att min mammaledighet no 2 kör i gång. Det är ju den av delarna i branschen som jag har minst erfarenhet av, så det skall bli kul att göra något nytt och samtidigt passa på att bredda sin kompetens ytterligare!

I morse när vi kom till kontoret möttes vi av beskedet att ett av våra kontor i Stockholm hade brunnit ned. Som tur var hade ingen av kollegorna kommit till skada, men det är otäckt iallafall. Det sägs ju att "En olycka kommer sällan ensam"... Vi hoppas att det snart skall vara slut på dystra besked på kontoret...

Har beställt en kjol från pappa som jag nu väntar på skall komma. Hittade ju ett par fräcka, randiga, leggings på vår senaste tripp till GeKås som jag var tvungen att hitta något att ha till...

Magnus och tjejerna i Göteborg hade seriepremiär i helgen. De besegrade Husqvarna med 10-0 (!), lovar gott för fortsättningen av serien. Husqvarna kommer förmodligen inte att tillhöra de starkaste lagen i år - men att göra tio mål framåt och att hålla nollan bakåt ger onekligen en påfyllning av självförtroendet! Att sedan Jenny Albin spelade matchen med bruten näsa och lyckades prestera en balja och tre assists får ses som ytterst imponerande! Får se om jag kan få till en träning med Göteborg även denna vecka, beror på om Leah blir bättre tills på torsdag.

Förövrigt blir det seriepremiär med Bergum på söndag!

Nobody puts baby in a corner...Sov gott Patrick!


Oh my god!

Såg på gårdagens IDOL avsnitt och i bland skämdes man verkligen över att vara Göteborgare. Finns det verkligen inte någon som kan tala om för vissa av de sökande att de inte har på en audition att göra?!

Så var känslan i hela kroppen ända fram tills det var dessa killars tur att träffa juryn 
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1195351. Efter detta klipp hade kappan svängt och man var helt plötsligt RUSKIGT stolt över att komma från Götet. Humor när det är som ALLRA bäst! Hatten av för Er killar!


White man came...

I morse när jag var påväg till kontoret så slog jag på mp3-spelaren i mobilen och tryckte in hörlurarna i öronen. Kan man få en bättre start på dagen än lite Iron Maiden, Imperiet och sedan toppa det hela med lite Depeche? En annan gammal dänga som dök upp i lurarna var Breakfast At Tiffany’s. En go gammal hit som man hade i bakhuvudet. Lustigt att man fortfarande kan texter på låtar som man inte har hört på åratal! Music makes the world go round...

I går när jag var påväg tillbaka till jobbet efter lunchrasten så råkade jag ut för en ”lustig” sak.... Bakom mig går en ung, färgad man, som har en ”gangster-kepa” på huvudet. Helt plötsligt hör jag att han börjar säga Hey – Hey.. Tillslut tog min nyfikenhet över så jag vände mig om för att titta efter vad det var som stod på. Killen i fråga, hälsar då på mig och frågar om jag är rädd för honom. Jag svarade att det var jag inte. Han fortsätter på konversationen med följande replik; - I like your ass, it’s like a black womans.... Frågan är om man skall ta det hela som en komplimang eller inte... Men jag tackade iallafall artigt och då fortsatte han ; - You’ve got a man right? He’s a lucky man!

Indeed Magnus - you're a very lucky man!

Använder du Facebook? Här kommer lite
tips om hur man skall undvika att bli en av Facebooks 12 mest irriterande typer;


Ingen rädder för vargen är!

I går när jag var på väg hem från kontoret och passerade centralstationen så såg jag en man som stod och rotade efter begagnade fimpar i en stor askkopp. Skönt att se att det fortfarande finns människor som inte är rädda för svininfluensan...

Nöjd!

Känslan av att äntligen kunna dra på sig sina favoritjeans i morse var obeskrivlig, just nu är man ganska nöjd med sig själv. Det ger liksom energi att slita vidare!

Livsrumsdagarna i Lerum startar idag, innebär gratisplatser på gruppträningar på Lerums Sportcentrum Jag har lyckats lura med mig syrran på MRL på lördag morgon - kul! Undrar om hom kommer att tycka om det lika mycket som Linda?! ;)

Jag hade glömt hur irriterande jag tycker att det är när det kommer en människa som har hällt en hel flaska parfym över sig på morgonen, och som sedan slår sig ned bredvid mig på tåget... Skämmes ta mig tusan!

Idag börjar babycafét efter sommaruppehållet, känns konstigt att det inte är jag som går dit och dansar och sjunger med Leah. Men pappa Magnus kommer nog att klara det galant. Dessutom tror jag att han kommer att trivas alldeles utmärkt bland alla mammor.

Det är kul att få beröm för något när man själv mest tycker att man är i vägen!

Någon mer än jag som börjar tröttna på allt snack om svininfluensan? Har tidningarna inte något annat att skriva om? På alla toaletter och i köket på kontoret står det numera en flaska med tvättsprit.. Vet inte vad som är värst, influensa eller uttorkade och spruckna händer....

Tjejkväll med goa vänner och lite vin på lördag - Me like!