(s)nö

Efter en alldeles underbar promenad, i fantastiskt vinterväder,  med Leah på släp i pulkan befinner jag mig i ett lyckorus. Leah är verkligen så go så det är inte klokt! Hon har lärt sig att prata så mycket och idag när det under promenaden flög förbi en kråka så pekade hon på den och sade; pippi! Mammahjärtat blir så stolt varje gång det kommer ett nytt ord över hennes läppar!
Lika roligt var det inte med snö och vinter i lördags när vi mitt i den värsta snöstormen skulle försöka ta oss till Avesta för att vara med på min kusin Eva's och hennes Stefan, bröllop. Det var förmodligen den värsta bilfärd jag någonsin har varit med om! Efter 8 timmar i bilen (i normala fall brukar denna sträcka ta fem timmar inklusive stopp) kom vi iallafall fram till hotellet kl 13:45. Eftersom vigseln började kl 15:00 så var vi tvugna att åka till kyrkan senast 14:20. Tror aldrig att jag har gjort mig i ordning så fort någongång! Tur att det finns speglar i bilen så att man kunde sminka sig på vägen till kyrkan! Hur som helst så blev bröllopet jättebra och vi var glada att vi ,efter många om och men, hann fram i tid och fick vara med på denna tillställning! Eva var jättevacker i sin fina klänning och extra roligt var det att farmors gamla slöja fick vara med! Stefan var jättefin han också såklart!

Träning ikväll, har ännu inte hört att de har stängt Alléhallen så vi får hålla tummarna att det inte blir så. Skall bli kul med en spännande avslutning av serien och se hur långt det räcker!

Kram till Er Alla!


Svarta Nätter!

Leah är på bättringsvägen nu och dagarna har funkat helt ok, nätterna däremot är en helt annan historia! Det var över två veckor sedan nu som hon sov en hel natt, och hon brukar ju aldrig vakna annars... Stackars lilla gumman, och stackars lilla mamma och pappa. Det går väl an om hon vaknar till och sedan somnar om igen, men icke! De senaste nätterna har hon vaknat och varit fullkomligt hysterisk, gråtit, skrikit och vägrat att somna om. Timmarna mellan 01-04 har sådeles varit mindre roliga...

Det slog mig i dag på morgonen att det kanske kan var hennes medicin som gör henne så orolig, så jag sökte lite på nätet i morse när jag kom till kontoret, och fick läsa att det var fler föräldrar som hade upplevt samma sak med sina barn. Eftersom hostan nu har blivit mycket bättre bestämde vi oss därför att försöka utan medicinen idag, Leah måste ju också få sova för att kunna kurera sig. Återstår alltså att se om det hjälper och om gumman kan sova lite bättre inatt.


Ferry fixar Sveriges andra OS-Guld, hur kul som helst!
Per Elofsson lämnar studion för att han har lite ont i halsen och inte vill smitta Charlotte - respekt!
Ikväll är det sprint och störtlopp på programmet, kan bli fler medaljer alltså!
Heja Sverige!

Eftersom min fot ännu inte har återgått till det normala och innebandyträningen blir lidande pga det så fick det bli ett ordentligt pass på gymet igår. Resultatet är nu att foten är den kroppsdel jag har minst ont i...Time Flies

Den sista veckan har varit ganska tung. Leah har varit ordentligt sjuk och vi har tillbringat mycket tid i kontakt med sjukvården. Vi skall göra en utredning om astma och jag hoppas att det blir gjort inom kort. Hoppas verkligen att hon inte har fått ärva skiten av mig, det vore ytterst taskigt tycker jag!

Innebandyn flyter på och jag måste säga att jag är otroligt positiv över att spela med Floda. Tjejerna i laget är toppen och jag trivs verkligen! Att vi inte har förlorat en match sedan jag kom till laget och därmed faktiskt har chans till en första plats får ju bara ses som en bonus! Senaste matchen slutade med utklassningsseger mot Älvstranden, 13-2 vann vi med, vilket var kanon för vår målskillnad! Tyvärr sitter jag med en ordentligt stukad fot men som tur är så är det inte någon match till helgen, det är uppehåll för sportlovet. Man vill ju gärna vara med när det drar i hop sig!

Apropå innebandy, har insett att det pågår någon typ av "innebandy-bloggs-krig" mellan två lag högre upp i seriesystemet. Lite lågvattenmärke måste jag säga, även om jag kan hålla med den ena parten i att flera spelare i det andra laget har attitydsproblem...

Till helgen vankas det bröllop. Kusin Eva och hennes Stefan skall äntligen knyta i hop säcken! Skall bli hemskt trevligt att få åka på bröllop, och en bonus att man får träffa hela sin släkt igen. Ser framemot detta mycket! Farmor skall passa Leah så nu är det bara att hoppas att Leah verkligen har hunnit bli 100% frisk till helgen. Dagarna går fint nu, men nätterna är lite kämpiga än så länge. Som kompensation för detta så sov gumman till kvart i nio i morse.. Vore ju ytterst trevligt om hon kunde sova hela nätterna och ända fram tills denna tid! I vanliga fall brukar hon somna vid sju och sedan vaknar hon någon gång mellan 06 och 07 och då har hon inte vaknat någon gång under natten. Faktiskt helt ok, och vi är nöjda med det, även om man gärna skulle se någon timmas längre sömn på morgonen! :)

Hoppas att Ni alla hade en fin alla hjärtans dag!