Fullt ös

Det senaste veckorna har varit fullbokade med roliga aktiviteter. Höjdpunkterna har såklart varit Johanna & Tomas bröllop och midsommarfirandet med goa vänner i härliga Lysekil. Passar också på att skicka med ett STORT GRATTIS till A&B - fantastiskt roligt! Vi väntar och längtar!
Bröllopet var en fantastiskt vacker och rolig tillställning. Det var LÄNGESEDAN man var hemma halv tre på natten. Vi var glada över att farmor var barnvakt så att vi kunde få en välbehövlig sovmorgon dagen därpå. Hemfärden blev ett kapitel för sig. Det var omöjligt att få tag på en taxi, så Keddy, som hade jouren och var ute och körde kom och hämtade upp oss i Tollered med sin STORA Allsugslastbil. En fantastiskt rolig avslutning på en fantastiskt rolig kväll - tack Johanna och Tomas, och tack Keddy!

Den här veckan har hittills varit fylld med strandbesök. Man får ju passa på att njuta av det UNDERBARA vädret som vi har begåvats med. I morgon väntar dock en utflykt till Gekås, väderprognoserna utlovar ju lite sämre väder i morgon så vi får passa på. Torsdagen tänkte vi tillbringa på Liseberg med familjen Pettersson! Resterande del av veckan får väl bestå av att hälsa på David & Silje som kommer ner från Oslo, några dopp i sjöarna runt omkring och sedan bara njuta av ledigheten.

Vi testade förresten Torskabotten idag, 20 grader i vattnet, underbart skönt!Kram på Er och NJUT av solen!
Mobilblogg

Testar att göra ett kort inlägg med min nya,fina, vita iPhone. Återkommer inom kort med mer.

Värmen är tillbaka och jag med den...

Visst lever man upp ordentligt när man får lite efterlängtad sol och värme! Som att man helt förvandlas från en dag till en annan!

I går cyklade jag och Leah till Lina och Emma i Stenkullen på förmiddagen, tog en härlig promenad, en god äggsmörgås och sedan blev det lek i deras trädgård! Efter cykelturen hem igen var det dags för Leah att sova, då drog jag fram solstolen på balkongen och lade mig och läste korsord! En kanondag helt enkelt!

Till helgen skall vi på Johanna och Tomas bröllop vilket skall bli jättekul! De har bett mig om hjälp att fota alla sällskap utanför kyrkan så jag skall försöka reka lite innan det är dags, vill ju att det skall bli fina bilder - ett hedersuppdrag!

Klänningar (!) ligger i garderoben och väntar, nu hoppas vi att det blir fint väder så att man kan ha den lite mer sommriga varianten. Måste fila lite på frillan dock, skulle vilja få till en bra, fin och enkel uppsättning som man kan fixa lätt själv. Kul att fixa till sig lite extra, det är ju inte varje dag man går på bröllop.

Ikväll får det bli en löprunda efter jobbet. Tyvärr missar jag MRL releasen på gymmet i kväll eftersom jag är uppbokad på annat i kväll. Första MRL releasen på 2 år som jag missar tror jag, surt! Får trösta mig med BodyStep 80 release i morgon kväll i stället!

Kram till Er alla och NJUT av solen och värmen så länge den varar!

Film Lover

Jag har via Buzzador fått möjligheten att prova LoveFilm under en månads tid.

Jättesmidigt måste jag säga! Det bästa är att man får hem två filmer i taget och kan ha dem hur länge man vill innan man returnerar dem (inom avtalets tid såklart). Perfekt under sommaren, då slipper man ha ångest för att behöva sitta inne och kolla på film när det är sol ute. Går ju alldeles utmärkt att spara dem till en regnig dag! Skönt att slippa behöva åka till filmaffären och hålla reda på återlämningstid. Filmerna kommer direkt hem i brevlådan och sedan postar man dem bara i kuvertet som man får med vid leveransen när man har sett dem!

Smidigt var ordet sa Bull!

Jag har en presentcheck kvar om det är någon som är intresserad av att testa!
Enda villkoret är att Ni inte får ha varit medlemmar i LoveFilm tidigare.

Först till kvarn..


Sommarens soliga dagar!

Knappt hann våren komma till Floda innan sommaren bestämde sig för att den också hade väntat länge nog. Jag kan inte annat än att hålla med! Vilken fantastisk vädervecka det har varit. Ja, övriga delar av veckan har varit fantastisk också. Man gör så mycket härliga och roliga saker när det är så här fint väder som man vill dela med sig av. Det enda som är lite synd är att det liksom tar emot att sätta sig framför datorn och blogga om det. Man vill ju njuta av det underbara vädret varenda sekund!

I måndags promenerade jag och några av våra vänner från föräldragruppen (måste vara VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAGRUPP) runt Sävelången. Det har blivit en klassiker för oss, men lika trevligt varje gång. Den här dagen hade Helena förbarmat sig över oss andra och åkt till Delikatessen för att köpa med varsin sallad. När vi sedan hade kommit fram till Nääs var det dags att inte filtläge för föräldrarna och lekläge för barnen. En jättehärlig dag!

Jag har också hunnit hämta ut båda mina nya par glasögon. Ett par som är mina ”riktiga” glasögon och ett par som jag har blivit ordinerad att ha som terminalglasögon. Ålderstecken eller? Hur som helst så är jag väldigt nöjd med båda paren – fast det var svårt att hitta bågar som jag gillade och det tog lång tid. Skall se om jag kan få till några bilder så småningom.

Idag har vi haft en härlig sommardag. En cykeltur och besök hos Thomas & Edvin, Helena & Tilde var också där. Efter det hämtade vi Magnus på jobbet och åkte in till Lerum för att köpa nya shorts till mig. Alla sommarkläder jag har är förstora så det behövdes införskaffa något nytt. På eftermiddagen har vi bara varit ute och njutit av det fina vädret, vår härliga familj och vår fina trädgård. Det var ett ruskigt slit att få bort den där stenmuren, men fint blev det! Vi passade på att plocka fram vattenspridaren så att Leah kunde få svalka av sig litegrann. Lika roligt som att springa genom vattnet var det att dricka av det. Underbara hjärtat!

   I morgon tänkte vi ta en tur ner till badstranden på förmiddagen och sedan avrunda fredagen med en runda golf. Leah får mysa hos farmor!

Resterande dagar på helgen är härligt oplanerade, skönt att få ta dagarna lite som de kommer ibland också!

Kram på Er!