Kladdig Kaka

I dag har jag och Leah haft besök av goa Tilde och hennes mamma. Dessutom tittade Edvin och hans far förbi en liten sväng. De var ute på en cykeltur och hade turen att kika förbi just den dagen då jag hade bakat kladdkaka.. Innan det var dags för fika fanns det dessutom liteplats i magen för pannkakor, både hos stora och små.

Tyvärr har det regnat ganska mycket och varit ett riktigt trist busväder idag så det har inte blivit allt för mycket utomhusbus i dag. Men efter Leah's middagslur så plockade vi på oss regnkläder och stövlar och begav oss ut i trädgården. Leah hade tur att grannflickan var ute på gatan och fick sitta på T's pakethållare medans jag sprag bakom och höll i henne. Jag orkade inte ta fram min egen cykel i det tråkiga vädret så detta blev en bra kompromiss.

Nu på kvällen släpade jag med min syster till gymet för en timmas AfroPower, kul och svettigt! Det var en ny release så det var en del nya steg att lära sig. Tycker nog att den nya koreografin är bättre och roligare än de jag har varit med på tidigare. Efter dansen tog vi oss en kort bastu, härligt!

Vi gjort upp lite planer för att besöka ett spa tillsammans. En innestående present som jag fick när jag fyllde 30. Vi väljer mellan St.Jörgen och Varbergs kurort, så nu skall jag surfa runt lite och jämföra vilket ställe som verkar bäst och mest prisvärt!

Nu en kopp te i soffan och sedan blir det sängen. I morgon är det ju dags för att åka till kontoret igen, det blev ju inte något jobb för mig förra onsdagen eftersom jag låg däckad i någon form av influensa då. Faktum är att jag fortfarande har sviter efter den nedrans förkylningen. Den har satt sig på stämbanden så jag har en oerhört  vacker och sexig whiskeyröst...

Kram På Er alla!

I'm Lovin' it!

Vilken underbar helg det har varit, vädret har varit helt galet bra!

I lördags hade vi lovat Morfar och Mormorita att de skulle få leka med Leah, så Magnus och jag passade på att åka till golfbanan och spela vår första runda för säsongen! Alldeles försent kan tyckas, men vi hade ju i allafall tur med vädret!

Idag kände vi för att utnyttja våra säsongskort på Liseberg och åka ditt och promenera och åka lite karusell. Det slank visst ner en liten mjukglass också... När vi kom hem på kvällen så kände vi för att tända grillen och njuta i solen på balkongen. Det är så härligt nu när allt är grönt! När man dessutom kan sitta och njuta i solen, äta god mat och lyssna på alla sång-tokiga fåglar, då känns livet ganska bra!

Här kommer lite bilder från Liseberg, kanske inte någon höjdarkvalité eftersom det är mobilbilder.







Hoppas att Ni har njutit lika mycket av helgen och vädret som vi har gjort!
Kram På Er!


Förskola

Mellan regnskurarna i förmiddags passade vi på att cykla bort till Hästhagens förskola, där Leah skall kampera till hösten, och hälsa på. Det kändes jättebra! Positiv personal, bra pedagogik och så tycker vi om att de är ute så mycket som de någonsin kan. Leah verkade trivas bra och vevade runt bland alla barn på gården och ville inte alls åka hem när vi skulle cykla därifrån. Jag tror att det kommer att gå alldeles utmärkt för henne att börja på dagis! Säkert blir det värre för mamma och pappa att lämna...

Herr Sundell är iväg på StoneHill med IBF för att genomföra Cooper-test och sedan någon form av fem-kamp. Ser ut att de KANSKE kunde klara sig från regnet och åskan, lite ljusare vid horisonten nu.

Ser framemot en härlig golfrunda i morgon, årets FÖRSTA! - SKANDAL
Men så är det och så får det vara...

Kram på Er!




Vissa dagar är värre än andra...

De tre sista dagarna har tillbringats inomhus med feber, halsont och en rejäl förkylning. Pisstrist när det är fint väder för en gångs skull! Men jag skall väl egentligen inte klaga, det finns ju alltid de som har det värre, men visst får man väl tycka synd om sig själv i bland?

Fick ett brev i går som rörde upp många känslor, känslor som man tror är borta för längesedan, får helt enkelt fortsätta att jobba på det...

Ligger i soffan och väntar på att få trycka på "play" på Grey´s. Magnus har varit och gymat och ringde hem och ville att jag skulle pausa så att han också kunde få se. Trodde aldrig att han skulle bli så fast i ett sån't "tjej-program".

IBF Göteborg har dragit i gång sin försäsong, låter som om de kommer att få en fantastiskt kul säsong med härliga, kunniga, ledare, bra nyförvärv och de redan befintliga goa tjejerna. Det är nästan så att man hade blivit lite sugen, om man bara hade varit lite yngre och lite bättre. När vi pratar om bättre så menar jag såklart inte form-mässigt eftersom jag känner mig i bättre fysisk form är någonsin tidigare, utan innebandymässigt! Hade varit kul att få vara med om en seriös elitsatsning. Känner mig dock nöjd med att få följa laget på läktaren och via otaliga samtal till hemtelefonen!

Kram till Er!


GeKås

Kolla in http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/2010/05/lasarbild_11.html

Leah har blivit fotomodell!

Härlig runda

I dag invigdes så min nya cykel. Vi packade i hop hela familjen och cyklade runt sjön, gick hur fint som helst efter den fina "renoveringen" av stigarna. Leah verkade tycka mycket om att cykla, satt bakom mig och upprepade ordet skoj med jämna mellanrum!  Ett par kramar fick jag också. Vi pausade en kort sväng vid cafét vid Nääs och fick i oss en glass innan vi cyklade vidare.



Skulle ha tränat MRL i kväll men fick avboka det eftersom jag fick så ont i huvudet på eftermiddagen. Märks direkt när det är mycket pollen i luften efter några dagar utan regn. Ögonen kläggar igen och huvudet bestämmer sig för att spela trummor. Tur att man fick lite motion av cykelrundan. Får trösta mig med ett Afro-pass i morgon, så jäkla kul!

Sitter och håller tummarna för IFK, får hoppas att de kan få med sig tre poäng från derbyt i dag. Vår granne är GAISARE och har låtit sina barn (?) klottra hela gatan full med "svärord". Funderar starkt på att smyga ut lite senare och visa dem hur det verkligen skall se ut!

Kram På Er!

Ny cykel

I fredags var hela familjen i Alingsås och köpte en ny cykel till mig. Min gamla som är 15 år gammal har verkligen tjänat väl, men nu var det dags att låta den åka till cykelhimlen! Den nya cyklen var utrustad med det mesta, så det kändes som om man fick mycket för pengarna. Vi köpte också en hjälm och cykelsits till Leah så nu är det bara att ge sig ut på cykelbanorna. Tyvärr har ju vädret i helgen inte varit det bästa så premiärturen har blivit uppskjuten tills i morgon. Leah är väldigt intresserad av de andra barnen på gatans cyklar, så jag hoppas att hon skall tycka om att åka där i sitsen bakom mig.


Såhär ser mitt "raceråk" ut, fast färgen stämmer inte riktigt. Min är gråmetallic - lite coolare!

I fredagskväll var det dags för AW med gamla och nya kollegor, en mycket trevlig kväll som avslutades på Incontro. Jösses vad ung man kände sig där. Skulle säga att Incotro är som en mer "hipp" version av Palace, men trevligt hade vi i allafall!

Vi har också hunnit med att göra klart baksidan och så gräs på den yta där stenmuren tidigare fanns. Nu planeras det för en rabatt, modell större. Växter skall förhoppningsvis inhandlas på onsdag...

Onsdag ja, eftersom det är röd dag på torsdag så avslutas min arbetsdag (som i vanliga fall slutar 17 på onsdagar) redan kl 13, härligt! Sedan är det ledigt tillsammans med resten av familjen ända fram tills på söndag. Aldrig fel med lite extra familjetid.

Sitter annars och grunnar på vad man skall göra till hösten, tror att det beslutet får vänta en stund till!

Kram på Er!


Av jord är du kommen...

... Trädgårdsprojektet går framåt och idag levererades två lass med jord på vår uppfart. Blev att skotta i ett par kärror åt Mangan när jag kom hem från gymet. Något säger mig att jag kommer att ha lite svårt att ta mig upp från sängen i morgon... Tur att man har ett stillasittande jobb, bara jag kan lyfta armarna så skall det nog gå bra. Eller som instruktören sade innan passet; att planera in toalettbesök i morgon är en dum idé!

Tydligen är det nya sättet bland "ungdomar" att hälsa på, kindkyssar a´la Frankrike, ser bara urtöntigt ut tycker jag.

På torsdag är "klassikern" avklarad - klapp på axeln...

It's klockrent, watch clean! Yes, washingmachine, yes... (Håkans Bar - ett otroligt fjantigt, men rätt så underhållande program)

I morgon blir det en sväng till kontoret, ett par kärror med jord till, sedan däck i soffan till Grey's, me like!

Bilder från Liseberg kommer här;






Sköna maj välkommen!

Så var även denna helg till ända.

Vi hade planer på att åka till Nääs på Valborgsmässoafton och vara med och tända lampor och titta på brasan. Tyvärr kom det ett redigt stört-regn lagom tills det var dags att bege sig, så vi bestämde oss för att stanna hemma i stället.

1:a maj firade vi med arbete i trädgården och på eftermiddagen, lagom tills det fina vädret kom, så tog vi en tur till Liseberg. Uppskattat av Leah såklart! Speciellt som hon fick åka karusell, farfars bilar och dessutom smaka på popcorn för första gången, mums! Vi fick också sällskap av farmor och Olle, trevligt! Återkommer med lite bilder från besöket.

I går var det ytterligare lite arbete i trädgården och sedan fick vi besök av goa vänner och barn för lite grill och mys i det fina vädret. Det var verkligen en kanondag i går!

Leah sitter och tittar på Nalle Puh och om ett litet tag är det dags för att klä på sig lek-kläder och bege sig till stora lekplatsen för en date med Tilde och Edvin. Hoppas att de små liven leker fint så att Johanna, Helena och jag kan få sitta på en parkbänk i solen. ;)

Maj kan bli en härlig månad, roliga saker på G!

Kram till Er!