Thank God It's Friday!

Den här fredagen är efterlängtad!

Eftersom det är studiedag på dagis i dag så låg både Leah och Magnus snusade gott när jag drog på mig gummistövlarna och promenerade ner till stationen. Det var tungt! Jag var trött när jag vaknade och inte blir man mindre trött av det här gråa och regniga vädret direkt...

I går kväll fick jag ett ryck och bestämde att jag och Leah skulle baka Cocosbollar (jag föredrar förresten mina med pärlsocker på). Leah var inte svårövertalad så det var bara att kladda i gång. Gott blev det och kladdigt! Men Leah var glad och nöjd, även om hennes bollar kanske inte direkt liknade just bollar utan snarare korvar… Goda var de i alla fall, oavsett form.

Till helgen vankas det träningsläger och träningsmatcher för både Magnus och mig. Det innebär lite pysslande med tider, hallar och bilresor. Kul men man vet ju hur trött man blir både i knopp och kropp efter en sådan helg.

Har inventerat Leahs garderob och konstaterat att hon växer, alldeles för mycket och för fort! Nya overaller och övriga vinterkläder förutom skor, är inhandlat. Så nu blir det sko-jakt. Behövs både höst och vinterkängor till lillfian. Det lutar åt ett par snyggare höststövlar och ett par ”riktiga” vinterkängor. Behövs kanske tom dubbla vinterkängor, får väl se vad vi hittar. Skall kolla med pappa om de har några bra i katalogen. Vi har ju en bra rabatt via pappa och dessutom är det just nu 50% på ett valfritt plagg/ett par skor och det är ju inte billigt med bra barnskor direkt… Får sätta mig ner och kika ikväll.

Fredagsmys ikväll med Moffa och Mita, vi får bjuda på middag hemma hos oss för en gångs skull. Sedan blir det säkerligen lite popcorn och någon bra film eller lite golf på tv.

 Njut av helgen!

 Såhär glad blir man när man får åka karusell med pappa.

 Vacker regnbåge över vår baksida.


Höstnytt!

I går hade jag en "ensamkväll" hemma. Magnus var i väg på innebandy och Leah var jättetrött och somnade redan 19:15. Antar att det är nystarten på dagis som tar ut sin rätt. Fröknarna berättade också att Leah inte hade sovit något varken i måndags eller i går utan endast legat vaken, vilat och lyssnat på sagan. Klart att hon är trött vår lilla tjej! Inga blöjor och ingen middagsvila, hjärtat börjar bli stor på riktigt!

Det är rätt så mysigt att ha lite ”lugn och ro” kvällar ibland. När jag hade fixat i ordning i köket och beställt hem nya skor till herr Sundell slog jag mig ner i TV-soffan.

Passade på att njuta lite extra av våra nya fina tavlor och mina nya, SNYGGA, höststövlar. Det är nästan så att man önskar att hösten var här på riktigt så att man kunde få ut och spatsera i dessa skönheter. Men jag tror att de får stanna inomhus ett tag till, i alla fall augusti ut…


Nya tavlan uppe.

Nya tavlan på nedervången.Innebandyn kör i gång igen och jag har bestämt mig för att göra ett försök till. Förra säsongen kantades ju av rätt allvarliga skador och det skulle kännas trist att avsluta på det viset. Därför har jag beslutat att testa om det opererade knät håller eller inte. Därefter får vi se hur det blir. Hittills känns det bra i alla fall. Ingen svullnad, ingen ömhet eller smärta, bara en trötthet. Ungefär som man känner sig i knäna efter att ha druckit bubbel. Kul är det hur som helst att vara tillbaka i Alléhallen, det är ju så svårt att sluta med något som är så roligt! Det skulle nog kännas väldigt tråkigt att sluta utan att ha försökt igen, speciellt när man fortfarande skulle kunna tillföra laget något. Vi får helt enkelt hålla tummarna och hoppas att det funkar!