När man bara har lillans hårband i fickan...

img_0491 (MMS)

När man bara har lillans hårband i fickan...


Bara regn hos mig...

Ja, vädret följer humöret verkar det som…

I fredags var vi äntligen och fick se den sista delen av Harry Potter. Dagen till ära bestämde jag för att slänga min 3D-oskuld i papperskorgen. Det var en bra film men nu känns det lite tomt. Vad skall man nu ha för filmer att se framemot? Jag tror att jag måste lästa om böckerna igen för att stilla mina abstinensbesvär.

 Snygga 3D brillor....

Magnus och jag hade trots allt en trevlig fredagskväll som vi började med ett besök på 14m2 mat. Måste vara Göteborgs bästa nudelbar? Eftersom vädret faktiskt var helt ok så tog vi med oss våra nudelkartonger ner till kanalkanten vid Grönsakstorget och satte oss där och mös ett tag.

Efter bion dröjde vi oss kvar ett tag på Heden och kikade på lite fotboll, det var ju Gothia Cup slutspel så det var lite kul att kika på. Det var ett par år sedan man var inne och kikade på fotbollen. Nu förtiden vill man ju helst hålla sig undan från stan om man kan medans Gothia pågår…

Eftersom både lördagen och söndagen var så trista vädermässigt sett, så bestämde vi oss för att göra ett ryck med lite grejor inomhus. Det resulterade bla i att vi flyttade om en massa garderober, skiftade plats på sofforna på över & nedervåning. Medans Magnus höll på att skruva och greja så tog jag med mig Leah till IKEA för att fixa lite nya roliga förvaringsboxar till hennes klossar och LEGO-saker. Dessutom fick hon välja tyg till ett par nya gardiner som jag hade lovat att fixa till hennes rum. Det var en mysig stund som vi fick tillsammans och Leah var jätteduktig och hjälpte mig att köra vagn och lasta grejorna i vår vagn.

 Ommöblerat vardagsrum...

Vi avslutade vår lilla tripp med ett stopp på Triumfglass i Sävedalen, nöjd tjej och nöjd mamma!

 God glass...


Mörker...

Usch, jag går omkring i en dimma känns det som. Fredagens händelser i Norge gör att man går omkring och känner sig fullständigt nedslagen. Det är fruktansvärt hur en (?) människa kan åsamka så många människor, en hel värld, sådan skada. Jag undrar vad som händer inombords hos en sådan person? Vad är det som går snett, vad sker?

Trots allt är det dock skönt att vänner och familj, som befinner sig i Oslo, är oskadda. Dock känner man fruktansvärt för/med offren och deras anhöriga. Ni deltar väl i den tysta minut som sker i dag kl 12:00?


Morgonpromenad i all sin "glory"

Vissa dagar är morgonpromenader bättre än andra, idag var en sådan dag.
Fantastiskt väder, varm och skönt och alldeles vindstilla. En bra start på dagen helt enkelt. Man kommer på sig själv med ett leende på läpparna. Underbart!

Plockade massor av hallon på vägen och upptäckte dessutom att det nu har kommit MASSOR med björnbär, dock inte mogna ännu. Jag får hålla utkik när det börjar närma sig skördedags för dessa fantastiska bär och ta med mig en burk. Finns det något godare än björnbärspaj? Funkar bra med vaniljglass till...

Jag kunde inte låta bli att ta ett par bilder med telefonen (kanske inte bästa kvaliten, men ändå) en liten glimt av hur vackert det var kommer här.

  

No more bloggtorka

När semestern står för dörren och vädret är på topp, då är det inte bara gräsmattor och växter som lider av torkan. Det har jag också gjort, nämligen bloggtorka.

Men nu börjar motivationen och lusten för att blogga och dela med mig av min vardag att återkomma.
Har ett par inlägg på G, kommer under dagen.

Hoppas Ni har en fin sommar!