Hej Bruce!

Efter en nedrans massa sorger och lika många bedrövelser lyckades jag få biljetter till Bruce på Ullevi till sommaren!

På lördag den 28 juli smäller det, tiden får gärna gå fort nu!


Inte bara skit...

Helgen har ju faktiskt inte bara varit skit, trots att det kanske låtit så på de två sista inläggen! Det har adventspysslats, julmysts och dessutom fått lite tjejtid med Petra och Linda.

Det är skönt att (efter en riktig, på flera sätt, skitmatch) få komma hem till sin älskade familj och få en bamsekram av sin älskade dotter! Då kan man inte annat än att skatta sig lycklig!

Nu har jag någon dag ytterligare att tänka på saken. Tar jag beslutet att det inte blir något mer så har jag andra spännande projekt på gång att fördriva tiden med. Kanske inte vore så dumt ändå?

Puss på Er mina hjärtan, det är Ni dom betyder allt!


Spännande dag...

Försöker skaka av mig gårdagen, har inte riktigt lyckats ännu, men snart hoppas jag...

Nattens obefintliga sömn har väl inte gjort saken bättre heller. En snarkande karl, en j**la massa vind som brötar utanför och en hel massa olika tankar dom far genom huvudet. Får hoppas att dagen fylls med MASSA jobb så att man håller sig vaken!

Lämnade Leah på en förskola utan ström nu på morgonen. Kan bli en spännande dag för barn och pedagoger. Hoppas det ljusnar ute snart så att de kan släcka alla stearinljus...


Storm, inte bara utanför dörren...

... Utan även inuti mitt huvud... Det är nära nu, jävligt nära... Hyllan alltså...


Santa Maria Tapas

Hade turen att komma med i en kampanj via Buzzador för Santa Marias Tex Mex Tapas.

Fick hem ett paket med lite olika produkter att testa och bjuda vänner och bekanta på. Mina favoriter av produkterna som vi fick testa är Tostaditos och Quesadilla Bread. Mest för att det finns så onädligt många varianter man kan hitta på till dessa båda produkter.

En favorit till Tostaditos är "min" tonfiskröra, testa gärna;

Rör i hop en burk tonfisk med Creme Fraiche, lite majonäs och purjolök. Tillsätt lite Chunky Salsa sås (efter önskad styrka på röran). Tillsätt gröna ärtor. Låt stå i kylen i ca 30 minuter så att det får "gotta" till sig lite. Lägg upp på "skalen" och servera som tilltugg eller förrätt. Smaskens!


(bilden är lånad från Santa Marias hemsida)


Thank God It's Friday!

Ja, sällan har väl ovan varit mer korrekt än i dag?! En riktigt trist, blåsig och regnig dag, inte konstigt att man längtar hem till soffan och filten!

I dag är det massa bra på TV så jag tänker inte röra mig många meter från soffan när Leah har somnat för kvällen… Kvällens schema ser ut som följer;

17:30 Poppa Popcorn

18:00 Minimello

18:45 Rampljuset

19:00-20:00 Kvällsmat och Nattning

20:00 Idol och På Spåret kör igång, zappfingret är redo!

21:00 Skavlan med bl.a. Björn Gustafsson får inte missas.

22:00 Kolla på det, från i går, inspelade avsnittet av Criminal Mind.

Låter som en bra plan tycker jag!

Gårdagens träning var helt ok, några dagars läkning till av revbenen så skall jag nog vara fit-for-fight tills på söndag! Jag fick förresten lira center på träningen i går och när jag kikade in ”Veckans Lag” så stod jag uppsatt som forward! Det är inte ofta man lyfts upp i banan i takt med stigande ålder, det brukar ju oftast vara tvärt om. Men jag klagar inte, det är alltid kul att vara med lite längre fram i banan. Får se om man kanske till och med kan få gjort något mål. Det blev i alla fall ett par på träningen i går…

Ha en go fredag alla!


Ett derby är alltid ett derby...

I fredags var det så dags för säsongens första derby mellan Floda IBK och FBC Lerum. Det var vi som hade hemmaplan. EftersomAlléhallen knappast lämpar sig för den här typen av matcher (eller egentligen inte för några som helst matcher, om man ser till möjligheten att göra ett lite mer seriöst evenemang av det hela), så hade det tagits ett beslut att flytta matchen till Rydsbergshallen istället.

Ett bra beslut tycker jag. Det blir mycket roligare för oss spelare att spela matcher och för publiken att titta på matcherna också för den delen. För min del hade vi gärna fått spela alla våra matcher i Rydsberghallen, trots att den ”lokala” förankringen kanske skulle försvinna lite grann.

Matchen då? Jo vi gjorde en riktigt bra match och motståndet var (i alla fall med Floda-ögon sett) skärrat periodvis och verkade lättade när de tillslut gick segrande ur striden med 4-3, men det satt hårt åt! Sen kan man ju naturligtvis se på den saken olika…

Vår målvakt för dagen, Sara, fick mycket beröm (och skulle så ha) det var dock MÅNGA andra som också var riktigt bra under matchen. Jasse gjorde, i mitt tycke, sin bästa match i Floda tröjan, trots hård och ibland ojuste uppvaktning. Amanda är alltid stabil och gör aldrig en dålig match, men i dag var hon fenomenal! Birks och övriga backar spelade disciplinerat och fysiskt och gjorde alla en kanonmatch. Lina går tex in och spelar fullkomligt respektlöst och utan nerver, tänk om man kunde låta bli att ”tänka” som hon gör och bara ”köra på”, imponerande!

Trots lite hattande fram och tillbaka pga skador under matchen så fortsatte alla (backar som forwards) att köra på och gjorde riktigt bra ifrån sig! Imponerande är också att se de tjejer som sitter vid sidan av under en sådan här match (som såklart alla vill spela). De peppar hela tiden och ger laget en massa energi från bänken, guld värt!

Dessutom får man väl inte glömma våra tränare som under denna match (tycker jag) gjorde sin bästa coach-insats under säsongen, kul att se, mera sånt!

Nu väntar träning i kväll och på söndag är det ny match igen mot Guldheden. En match som kan komma att bli riktigt tuff, då laget har flera spelare med div 1 erfarenhet i truppen. Det kommer att krävas samma inställning och energi i laget för att kunna störa motståndarna och utöka poängskörden!

Själv hoppas jag att jag kan köra ordentligt på träningen i kväll och vara med som spelare, i stället för ledare, till denna match. Revbenen känns bättre så det är min förhoppning helt klart!

Ha en go dag alla!

Julkänsla!

Indag skaffar vi oss lite julkänsla genom pepparkaksbak och därtill passande musik.

Leah var lite ivrig och hade svårt att sitta still. Men det var roligt att kladda med mjölet och att äta de klara pepparkakorna såklart!

God Jul!


Minus

I dag visade termometern -4 grader så det blev till att inviga hjärtats nya overall. Lite konstigt ändå att det hann bli mitten av November innan det var dags för riktiga vinterkläder. Förra vintern var det ju massa snö vid den här tiden..

Leah var förövrigt på sitt första riktiga tandläkarbesök i går. Ok vad det var spännande och roligt! Tänk om man själv kunde bli lika glad över att få "banansmak" på tänderna!

Förövrigt kan jag konstatera att det är både förbannat onödigt och att det j**vligt ont att hosta sönder ett revben! Fast man får väl se det från den ljusa sidan, att man numera vet att det faktiskt går...

Ha en go dag alla!


Stockholm!

Sitter på tåget hem från Stockholm efter en kort, intensiv och mycket trevlig visit!

Jag och två kollegor åkte upp för att närvara och jobba på Stockholms första "shippis"*. Vårt företag var med och sponsrade detta event för att försöka starta upp denna tradition även i Stockholm.

En mycket trevlig och lyckad kväll blev det får jag säga. En bonus var att man sprang på några gamla kollegor som förgyllde kvällen lite extra också. Nu är jag dock lite trött, det är ju inte så ofta som man går och lägger sig framåt två på natten nu förtiden. Men efter all positiv respons som vi fick kan det vara värt det.

Ikväll blir det efterlängtat familjemys med popcorn, fotboll och Så Mycket Bättre. Underbart!

I morgon efter derbyt mellan Floda och Lerum tar jag en tur till Petra för att träffa tjejerna och fira Petra som har fyllt år.

Ha en go fredag alla!

Hur glad blir man inte av att starta dagen med en sådan här härlig slängpuss i telefonen?


Partybrallor!

Jag skall till Stockholm med jobbet på torsdag-fredag för att representera vid "shippis" som skall göra debut i Stockholm.

Jag hoppas att mina nya brallor hinner komma innan dess och att de passar. Ser grymma ut tycker jag!


Förluster men härlig helg ändå!

Fredagens match blev, trots sjukdom och förlust, ändå något positivt att ta med sig. Vi gjorde en riktigt bra match mot Göteborg och i första perioden hade vi kunnat göra betydligt fler mål än det enda vi fick in bakom deras målvakt.

Tyvärr blev matchen mot Pixbo en total motsats. Hade vi spelat hälften så bra som mot Göteborg så hade vi lätt vunnit den här matchen. Tyvärr är det väl inte optimalt att 85% av våra spelare tvingas att spela tre matcher på en helg, då är det svårt att vara på topp! Här får föreningen verkligen tänka till! Har man inte underlag till alla lag (utan att det är så många spelare som måste dubbla, och i vissa fall trippla) så kanske man inte skall ha så många lag i seriespel!?

I övrigt var det familjetid och trädgårdsfix som gällde i helgen. Sjukt att man fortfarande måste klippa gräsmattan! Nä, nu får det gärna bli vinter snart, på riktigt!


P(r)eppad!

Preppad med Ipren, Ventoline, nässpray och en armbåge insmord med Voltaren. Nu drar jag med gott humör till Allehallen för att möte serieledarna, får se hur gott humör jag är på efter matchen...?

Gött som kött!


Trött...

Helgens alla kalas och omställningen till vintertid har tagit styggt på kroppen. Känner mig riktigt trött och sliten och det är tungt att gå upp på morgonen, inte f-n är det ljusare än innan tidsomställningen!?

Hur som helst så var helgens kalas mycket lyckade. Leah somnade gott och lycklig efter en härlig dag med massa kärlek, paket och tårta! Har såklart tagit några bilder med kameran från dagen, skall bara lägga över dem i datorn så skall jag lägga upp några här!

Resten av veckan känns fullspäckad. I kväll bär det av till Borås för att se på hockey, Leksand kommer på besök! Bästa pappa hade sponsorsbiljetter över, skall bli kul! Det är ju inte så ofta man får se Stars lira.

I morgon är det innebandyträning, fredag match och söndag match. Har en känsla av att lördagen kommer att gå i fridens tecken...

Ha en fin dag!

Så här glad blir man av att få åka vagn tillsammans med nya favoriten, Herr Nilsson, hem från dagis!