Buzzador - Lipton

Jag har via buzzador fått möjlighet att prova på tre olika sorter av Liptons pyramidte.

Jag dricker allra oftast "riktigt" te, dvs löste men jag måste säga att detta var "the next best thing". Eller som en kollega till mig sa; -Det smakar som vanligt te!

Min favorit var det gröna teet med mandarinsmak, riktigt gott och jag kommer garanterat att ha en ask stående i hyllan på kontoret. Perfekt för en ikke kaffedrickande människa som jag! Kan verkligen rekommendera att prova detta te!

Leah tyckte också att detta buzzadorpaket var en riktig höjdare!


Byta bana?

I helgen fick jag äntligen ändan ur vagnen och fick utnyttjat min fina julklapp. En 90 minuters lång ansiktsbehandling som dessutom innehöll en lättare manikyr. Underbart var det.

Det fick mig dessutom att fundera på om man kanske skulle lägga om sin yrkesbana. Jag menar det måste vara underbart att få arbeta som hudterapeut, tänk att få stå och klämma på folk hela dagarna...?

Ett annat nytt inslag i min vardag är Instagram. Fantastiskt roligt att få vara lite kreativ och kunna göra "vardagliga" bilder till mästerverk. Här kommer några av mina alster. Vill du följa mig är det sundellkaka som gäller.


Rumble

Hur stora är oddsen för detta?!


Härlig ledighet

Påsken har varit härligt ledig och mysig som sig bör.

Jag började påsken med att på skärtorsdagen åka hem till en av mina arbetskamrater tillsammans med övriga, kvinnliga, kollegor. Där vankades det gemensam matlagning och sedan ett långt (3 timmar) bad i en varm, vedeldad, tunna. Det blev mycket skratt och knasiga kopplingar som mynnade ut i ännu knasigare historier. En mycket trevlig kväll får jag säga. Man somnade gott på kvällen, ett par öl/cider i kombination med ett varmt långt bad har en något tröttande effekt på en...
Som tur var hade Leah bestämt sig för att ge oss sovmorgon dagen därpå vilket var välbehövligt för oss alla tre!

På långfredagen hade min arbetskamrat, Theres, frågat om ville följa med till stallet och hjälpa till. Det ville jag väldigt gärna! Så det blev stalltjänst som avslutades med en timmas mysig lång ridtur. Det var väldigt kul och jag har börjat fundera på om det kanske vore kul att ta upp ridningen igen. Det finns ju ridskolor för vuxna också. Säkert skulle syrran vara intresserad av att följa med på det!

Påskaftonen startade med ett MRL pass på gymet. Det var ett 90 minuterspass så det kändes gott i kroppen efteråt. Därför var det extra gott att få vara hemma och mysa med sin goa familj resterande del av denna afton.

Påskdagen tillbringades hemma hos svärmor där det bjöds på lammstek och potatisgratäng. Gott som alltid! Fick dessutom chansen att gosa lite med lilla Bella, mysigt med bebislukten!

I dag har det blivit ett besök på gymet och efter det ett besök i Björnoholm. Leah längtade efter moffa och mita så vi fick ringa och fråga om det gick bra att vi kom förbi en sväng vilket det som tur var gjorde.

Påsken har alltså varit härlig trots det tråkiga vädret...

Nu kom mannen ner med skål med nypoppade popcorn så nu blir det mys framför innebandyn på tv.

I morgon börjar deffningen för sommarspelen...


Ingen kärring här inte!

I dag är det påskfest på förskolan. Leah hade bestämt att hon skulle vara en svart påskkatt så att hon kunde rida på kvasten bakom häxan...

Sagt och gjort det var ju bara att knåpa i hop något som kunde passa till en katt. Jag gick till Bodega och köpte ett kattdiadem, sedan offrade jag ett par svarta leggings, fixade i hop en svans med hjälp av den gamla Berninan. Sedan var de bara att sy fast svansen där bak. Leah var supernöjd och glad.

-Mamma, jag kommer att vara sen stiligaste katten på hela förskolan!

Och så var det!