Slalom!

Efter ett kul samtal från Frida och Mats i morse drog vi spontant ut till Alebacken för att våra små tjejer skulle få prova på slalomåkning för första gången. Det var underbart roligt att få se både Leah och lilla M skratta och ha roligt!

Leah var fantastiskt duktig och kunde inte få nog av att åka upp och ner på skidorna. Vilken balans hon visade upp! Hon skulle åka ensam och sträckan och farten blev längre och högre för varje gång.

För att citera Leah;
-Mamma, jag är jätteduktig på skidorna och jag är ingen fegis! Det var succé den här dagen mamma!

Efter tre timmar i backen och X antal åk var det en trött liten tjej som slocknade i bilen på vägen hem. Fjällen suger, heter det väl?

Här kommer en liten bild på när Magnus och Leah åker lift, resten av bilderna kommer senare.

En underbar dag som nu skall avrundas med middag och ett besök på Alingsås Sjukhus, mamman i familjen lyckades nämligen paja sitt andra knä på matchen i går... Nu tror jag klubban får landa på hyllan!

Kram på Er alla!


Äntligen Vinter i Götet!

Äntligen har vintern kommit till Göteborg, det var på tiden och efterlängtat! Leah studsade upp i morse kl 08:15 och skrek förtjust; -Snön e kvar! Så det var bara att pallra sig upp och göra frukost för att sedan rota fram termobyxor, vantar och mössa för att sedan ge sig ut i snön och leka.

Det blev gjort en snögubbe och dessutom en massa åk i den lilla backen som finns utanför vår dörr här i området. Leah är den minsta tjejen på gatan och ibland är det lite svårt att inte kunna hänga med i de lite större barnens tempo och vilda snölekar. Men till slut fick gumman också upp farten och skrattade mycket och länge.

Kameran fick självklart hänga med ut denna första vinterdag, många fina bilder blev det!


                                  

                                  

                                  

                                  

Nu är det lite vakenvila och lunchpaus som står på schemat. Men jag gissar att vinterkläderna åker på igen i eftermiddag för att fylla på pulkakvoten!

I övrigt har träningen på gymet fått stå tillbaka lite för innebandyn denna vecka. Det har blivit innebandy tisdag, torsdag och fredag så det har bara blivit ett besök på gymet denna vecka. Men när säsongen och matcherna är över då blir det större satsning igen. Detta är ju förmodligen min sista säsong som spelare på innebandyplanen, då får det liksom gå i första rummet. Det är ju roligt det också men ger ju tyvärr inte riktigt lika bra träning som att besöka LSC, men men... Man får göra sina prioriteringar och de kommande två månader som innebandyn fortfarande är igång får klubba och boll komma först. Jag får ju ändå röra på mig!
Det börjar bra i allafall...

Efter att ha kört ganska tuff träning onsdag, fredag, lördag, söndag och i dag (måndag) måste jag erkänna att min kropp känns ganska mör...

Passen i gymet med Magnus i fredags och i söndags har satt sina spår. Det känns att man blir bra på det man tränar helt enkelt... Får blir några fler pass i gymet framöver, kanske är jag konstig men jag ÄLSKAR träningsvärk! Då känns det verkligen att man har jobbat och slitit ordentligt!

Ett av nyårslöftena ser alltså bra ut ännu sålänge. Fast om sanningen skall fram så är just det löftet inte något jag har varit orolig för att inte kunna hålla, känns gott! I morgon blir det dock "vilodag" i form av innebandyträning. På onsdag blir det dock total vila och förmodligen inte många andra knop gjorda...

Sov gott, det tänker jag göra!


Här är en annan tjej som gillar att röra på sig!