Leah kan!

Nu är Leah äntligen på bättringsvägen, hon sov sig igenom hela natten i natt för första gången sedan förra måndagen. Välbehövligt, både för Leah och för hennes föräldrar! Visserligen vaknade hon 0615 av att hon hostade, men helt klart ett framsteg!

Tyvärr är det min tur att vara sjuk istället. Dubbelsidig öroninflammation och halsinfektion på samma gång. Har sådeles avlagt ett besök hos farbror doktorn och fått påbörjat en penicillinkur! Skit!

Fick det här MMS av Magnus i morse. Det är mycket "Leah kan" just nu. Att dricka vatten ur glas eller ur flaska är absolut inte intressant... Skall drickas ur kranen, precis som mamma och pappa gör när de borstar tänderna!


Älskade gumman har fått en otäck bakterie ...

img_0064 (MMS)

Älskade gumman har fått en otäck bakterie som heter hemofilius, kan bl.a. förse dig med hjärnhinneinflammation, och går därför på penicillin fr.o.m. Idag och 10 dagar framöver. Visst får man skämma bort sitt sjuka hjärta med film och popcorn?! Hon e ju så go!


Midsommar

Vi spenderade ju som sagt midsommarafton hos Anna & Björn i underbara Lysekil. Här kommer några fler bilder från den härliga dagen! Tyvärr kanske kvalitén på bilderna inte är de bästa eftersom de är tagna med mobilkameran, men håll till godo ändå.

       


Semester

Har märkt att det blir mindre intressant att blogga när vädret är så vackert och när man har semester. I dag är det dock värre med vädret, mannen är på gymmet och vår krassliga dotter ligger och sover efter en jobbig natt, då passar det sig lite bättre att uppdatera Er på den senaste tidens händelser.

Vi har mest befunnit oss på hemmaplan under ledigheten men den senaste veckan har vi varit i väg på en lite roadtrip och besökt Kolmården, spelat golf och bott på Badhotellet i Tranås, dessutom hann vi med ett besök på Ombergs GK, mycket trevligt! Vädret har varit underbart, även om det kanske är lite för varmt att  under tre dagar med temperaturer på +30 grader inte vara på stranden! Lite svalka fick vi dock under golfrundan på Omberg. Två ordentliga oväder drog på kort tid in över banan och när vi efter avbrott nummer två, precis hunnit ta skydd inne i hallen på hotellet, drog en riktigt otäck tromb över oss. Vagnar och bagar for omkring och paraplyrer yrde runt i luften. Värsta ovädret jag har varit med om i Sverige under mina levnadsår!

Här kommer lite bilder från semestern hittills;