Vackert

 
Måste bara bjuda på en bild hur det såg ut härom morgonen när jag kom in till Göteborg med tåget...
Underbart vackert och färgsprakande!
 

Ryggen

I dag körde jag ett rygg/intervallpass på gymet.
 
Jag har en förkylning som är på väg ut ur kroppen och det kändes att det var något som var "i vägen".
Styrkan och uthålligheten var inte som den brukar vara så jag fick planera om lite från min ursprungliga plan, men det gick bra ändå tillstut.
 
Jag började med marklyft där jag körde "många" reps (15) och sets (5) med lite lättare vikter än vanligt. Efter att ha klarat av en sisådär 75 marklyft blev det några chins och sedan stående rodd. Avslutade gymdelen med rygglyft och en 10kgs platta på bröstet.
 
När ryggen var avklarad ställde jag mig på bandet och körde intervaller i 30 minuter.
 
När intervallerna var avklarade var jag ganska trött i kroppen och det är tur att det finns ett räcke att hålla sig i när man skall upp för trapporna till damernas omklädningsrum...
 
I morgon är de dags för bröst/axlar/triceps och då skall jag köra min nya favoritövning;bardips!
Känner att det börjar bli dags att sätta in ett viktbälte snart, gott med framsteg!
 
 
Förresten fick jag i går mitt startnummer till KortVasan (3 mil), skall bli otroligt roligt att göra detta tillsammans med allra käraste syster. Nästa gång blir det längre!
 
 

Jag blir så trött!

Just nu förs det en debatt och olika träningsformer, vilka som är bra/effektiva respektive inte bra/inte effektiva...

För mig känns det som stor okunskap och inskränkthet om man klankar ner på en annan träningsform bara för att stå (till leda) upp för "sin egna" träning och den form och uttryck som den tar sig. 

För mig är inte det viktiga vad man tränar eller hur man tränar, bara ATT man tränar! Alla har olika kroppstyper och olika mål med sin träning. Att man rör på sig i någon form måste väl ändå vara det viktiga, eller?

Jag själv är väldigt nöjd med den träning som jag kör och de resultat som den ger mig! Alla kanske inte vill ha ett 6-pack och synliga muskler, andra kanske inte vill väga 50 kilo och "bara" vara smal i kroppen? Några kanske inte alls vill nå några "resultat" annat än att må bra och att kunna orka med vardagen. Även om det i sig, i mina ögon, är ett toppenfint mål!

Så sluta klanka ner på andra träningsformer och låt folk köra det som passar dem!

Skall jag tycka något i denna debatt så är min ståndpunkt att det är bra med varierad träning av alla de slag. Detta för att få de bästa resultatet man kan själv kan uppnå (inte vänja kroppen vid en specifik träningsform)och för att hålla kroppen skadefri.

Själv gick jag ner 20 kilo efter min graviditet och är rätt nöjd med resultatet. Både kroppsmässigt och viktnivån som jag nu befinner mig på.

Bara för att visa vilka resultat jag har nått kommer här några aktuella formbilder...