Glad

är jag över mitt nya, fina, namnsmycke som jag fann på bryggan i Smögen. Jag har beställt brickan från Butik STIL och kedjan har min vän Jessica, som äger JISKA Design fixat åt mig.



I går efter BodyPump passet kilade jag över till StoneHill för att kika litegrann på IBF Göteborgs träning. De skulle springa cooper-test och sedan ha en 5-kamp. Frida erbjöd mig sina löparskor och sin plats på banan i utbyte mot barnvakt. Jag tackade nej till erbjudandet för jag tyckte att det var synd att förstöra Fridas testresultat mer än nödvändigt. Tror inte att det är någon som frivilligt skulle vilja få min tid inskrivet på sin rad, även om jag förmodligen är i bättre form nu än vad jag var pre-Leah.

Nya innebandyskor och en ny sticka är förövrigt inhandlade, jag menar klart man måste ha nya grejjer när man storsatsar i div4!? Eller kanske inte, men det är ju roligt med nya saker...

Mot 32!

Gårdagen var en jättefin födelsedag. En dag kan ju inte börja så mycket bättre än att man får sitta i sängen och käka frukost med sin underbara familj! Får man dessutom öppna paket så blir det ju inte sämre direkt!




På kvällen var vi hemma hos svärmor som hade lagat födelsedagsmiddag och där mötte Olle, Johan & Sanna och David & Silje upp och vi hade en trevlig stund med god mat och en fantastiskt god marängtårta som toppade begivenheten! Min bokhylla fick påfyllning vilket kändes väldigt bra nu när det är dags för mig att sätta i gång och jobba igen. Man måste ju ha lite lektyr att fylla de trista tågresorna med.

Annars i veckan så har vi hunnit med en tur till Smögen där det blev promenad på bryggan och så räkfrossa såklart! I morgon är det dags för kalas nr II i form av en minikräftskiva hemma hos pappa och Marita. Ser framemot ett par goda kräftor och ett iskallt glas vitt vin.

Tror att jag skall använda lite av mina födelsedagspengar till att inhandla lite kläder i morgon också, man måste ju utöka sin garderob i takt med att man själv förminskas! :)


Skadeglädje!

Magnus och IBF Göteborg har haft träningsläger i helgen, verkar som om det har gått bra! Man slog i allafall Vänersborg med klara 7-2. Något som gladde mig extra mycket då jag inte har några större sympatier för det röda laget efter en viss incident och konvalesens modell längre efter en match mot dem för två år sedan.

Följde Solheim Cup i helgen - synd att inte Europa lyckades ta hem segern den här gången heller. Något som dock ger lite plåster på såren är att det inte blev Kim som fick äran att avgöra för USA. Gillar inte hennes stil. Visst är det roligt med lite publikliv kring golfen, men det får ju finnas gränser, och de gränserna tycker jag att hon överskrider...

Zlatan gjorde tävlingsdebut för Barcelona i går, något säger mig att "paret" Messi / Ibrahimovic kan komma att fira stora triumfer i år!

Semenya's hormontester visade enligt text-tv, tre gånger så höga mängder av testosteron än vad som anses vara normalt för en kvinna. Dessutom skall dessa tester ha utförts i Sydafrika FÖRE VM och det är alltså dessa resultat som gjorde att IAAF startade en könsutredning... Något säger mig att vi inte har hört det sista kring det här ännu...

Har gjort en samhällsinsats idag, ringde till återvinningscentralen och talade om för dem att de borde skicka ut en bil och tömma kartongbehållarna på Floda station. De var överfulla och snart så lär hela området vara fullt av kartonger och folk fortsätter att ställa dit sitt avfall utanför containrarna... I bland överraskar man sig själv, eller är det kanske sådant som kommer med åldern? Man fyller ju i allafall 31 starka på onsdag...

Var en sväng till Alingsås igår med grabbarna Grus, Marita och pappa. En fika på Tallhyddan rekommenderas, iallafall om man gillar räksmörgåsar! 85 spänn för en räckmacka stor som ett hus. Det var säkert MINST ett halvt kilo räckor vid SIDAN av smörgåsen.. MUMS!

Tvärtemot sin mamma så är Leah inne i en period av matvägran. Vet inte om det är tänderna som spökar eller vad det är. Men det är ruskigt svårt att få någon mat över de läpparna just nu. Vi försökte "muta" henne med att få böka runt i tallriken själv, men jag tror att det mesta av pastan och köttfärssåsen hamnade utanför både mun och tallrik tillslut...






Visst är det kul

när man kämpar stenhårt för något och sedan får uppskattning för det? Det ger en liksom inspiration att fortsätta köra stenhårt! Tack för det Josse!

Något som inte är lika roligt är när det tar fem timmar att spela en runda golf - för en tvåboll! Man blir ju galen på alla dessa pulver som finns på banan. Sluta tycka att det är ok att det skall ta så lång tid bara för att det är fint väder och att det är mycket folk på banan! Och, SLÄPP IGENOM!

Men vi hade iallafall tur med vädret...

Lite höstnytt!

Framåt hösten är man alltid sugen på att renovera och göra om lite hemma. Den här gången blev det ny soffa till nederåningen och ett badkar till badrummet på övervåningen.



Åh - mamma och pappa har köpt ett STORT badkar till mig. Gröna baljan, hejdå!


Och en ny soffa att dreggla på har de också skaffat mig!

Banankladd!

Jag har inte riktigt fattat ännu vad man skall med de där konstiga färgade sakerna till, händerna är ju MYCKET bättre!


Morgonmys

Sitter med fötterna i ett varmt och härligt fotbad medans Magnus och Leah tar en liten tupplur. Gumman har sovit oroligt inatt, vaknade vid två och kunde inte somna om utan hon fick följa med in till vår säng för att det skulle bli någon mer sömn. Att ha fyra tänder på G samtidigt kan inte vara så roligt. Leah brukar aldrig vakna på natten annars utan sover snällt i ett sträck från 1930 till 0600. Hon är morgonpigg vår lilla tjej, något som man inte kan beskylla hennes mamma och pappa för att vara...

Idag skall jag till frisören. Antar att jag såg ut som en risbuske i huvudet eftersom Magnus kom hem häromdagen och talade om att han hade bokat en klipptid till mig. Eller så kanske han bara ville slippa mitt tjat om att jag skulle behöva gå till frissan, ett annat alternativ kan ju vara att han faktiskt bara ville vara snäll. Är lite sugen på att skaffa mig en ny frisyr så nu skall jag surfa runt och se om jag hittar något spännande.

 Farfar begravdes som tidigare nämnts i fredags. Usch, det var tungt! Jag är glad att jag orkade hålla talet som jag hade skrivit annars hade jag ångrat mig så efteråt. Det är ju aldrig roligt att stå framför en massa människor och gråta, men jag tror att farfar hade blivit glad så det var en stark drivkraft!


I eftermiddag är det dags för föräldragruppsträff. Skall bli så hemskt kul att träffa alla tjejer och söta barn igen. Nu under sommaren har det inte blivit så mycket träffar som det brukade vara. Alla har ju varit i väg på sina håll. Blir spännande att se vad som har hänt med småttingarna under sommaren och hur mycket de har växt! Vi var på BVC häromdagen och Leah mäter nu 73 cm och väger 9310 g. Nu är hon snart på normalkurvan för vikten dock ligger längden fortfarande lite över. Kanske de andra bebisarna har växt i kapp henne nu?

I lördags hade Magnus en heldag med tjejerna i IBF så Leah och jag passade på att åka till Björboholm och spenderade dagen tillsammans med morfar och Marita. Det var så varmt och härligt så vi gick ned till Nabben för att bada och plockade med oss fika. Efter doppet blev gumman duktigt trött och somnade i vagnen. Medans hon låg och sussade fikade vi andra och njöt av vädret, värmen  och utsikten.



Nu kan jag stå själv!

Jag älskar att bada och när det skvätter vatten!