Nyårslöften

Mina nyårslöften är följande;

Fortsätta att träna minst lika mycket (och gärna mer) som under 2011.

Spela mer golf.

Försöka tänka efter innan följande ord lämnar mina läppar
-Nej Leah! (är det som hon håller på med/tänker görs så farligt egentligen?)

Träna mitt tålamod. I kombination med detta nyårslöfte hoppas jag att Leah snart lämnas sin trotsperiod. Det skulle bli så mycket lättare att hålla detta löfte då...

Vad är Era löften?

Ett annat löfte blir att det skall bli MINST en utlandsresa under 2012...


Nytt År.

Japp då är det snart dags igen, nyårsafton är bara några timmar bort. Tiden går så fort att jag nästan går huvudvärk!

Nyårsafton tänkte jag starta på gymet. 2,5 timmars träning i ett specialpass, All4 You. Kan man sluta och starta ett år på bättre sätt? Tror inte det! Gymet har under detta år nästan blivit som ett andra hem. Nu har även syster köpt ett kort där för att testa på hur det känns. Blir kul att få dra med henne på lite träning också!

I övrigt har vi inte några speciella planer för nyårsaftonen. Det känns lite "överspelat" på något vis, jag nöjer mig med en god middag och lite familjemys!

Hoppas att Ni alla får en fin nyår, vad Ni än skall hitta på!

Gott Nytt År!


Mobilkrönika

Kikade igenom alla kort som jag har tagit med mobilkameran under året som har gått. Satte i hop en liten "årskrönika" av korten. Bilderna är alltså inte av bästa kvalité och avspeglar inte nödvändigtvis höjdpunkterna under varje månad.

Håll till godo;


Januari - Kall vinter och massa snö. Gillas mycket! Här invigdes Leahs spark.


Februari - Leahs första biobesök. Mycket spännande!


Mars - Jag opererade mitt skadade knä och fick fina blommor som plåster på såren.


April - Årets första utomlandsresa bar av till Teneriffa, underbart!


Maj - Äntligen öppnade Liseberg!


Juni - I Slutet av Juni bar det i väg till Astrid Lindgrens Värld, SUCCE!


Juli - Leah får sin första riktiga cykel!


Augusti - Magnus och jag åkte en tripp till Båstad för att spela lite golf.


September - Leah fick träffa sin "nya" kusin Minnah för första gången.


Oktober - Innebandyn kör i gång, spännande att följa med och titta!


November - Jag tog en busstripp till Borås för att se på Leksand med pappa.


December - Det obligatoriska pepparkaksbaket med farmor/svärmor.


På't igen!

Då var det dags att börja jobba igen i morgon efter julledigheten. Även om jag tycker om mitt jobb så är det extra segt att ta sig ur sängen när det ligger två jullovsfirare och snusar fortfarande... Å andra sidan är det ju aldrig fel med en härlig morgonpromenad, man vaknar liksom till liv ordentligt!

Var i väg på innebandyträning nu på kvällen. En liten men naggande god skara, blev faktiskt en riktigt bra träning ändå! Spelet flöt på bra och tempot var högt, faktiskt riktigt roligt!

Nu blir det lite påfyllning i magen och sedan dags för bingen. Så här mysigt såg det förresten ut inne på Leahs rum när jag skulle dra i väg till Alle. Då blir det också lite extra segt att dra...

Goaste familjen!


Gadden!

Här kommer en bild på gadden. Den är tagen med mobilkameran så det är inte den bästa kvalitén. Får ta några bättre bilder med den riktiga kameran i dagsljus och lägga in här lite senare.

God Jul!


Gaddad!

Då var jag gaddad och klar. Jag är supernöjd med resultatet!

Jag kan verkligen rekommendera Viking Tattoo i Floda. I morgon när plasten är borttagen och tatueringen är avtvättad kommer den en bild!

God Jul och kramar på Er alla!


Genusperspektiv?!

Jag har alltid misstänkt att Leah har ett alter ego, nu vet jag vad! Hon brås på mor sin, helt klart. Tuff, stark och modig!

bak, fika och match

Ja, det är vad helgen har bestått av.

I fredags hade Magnus lag match, vinst 5-4 mot Lidköping, Lerum hakar på i toppen. Spännande match att följa i veckan blir hängmatchen mellan Skövde och IBF Göteborg. IBF har nämligen en match mindre spelad och Skövde är på G. De är luriga att möta, speciellt på deras hemmaplan. Det har ju Lerum redan fått känna på. Heja Skövde!

Min match i söndags mot Bakadalen slutade oavgjort 2-2, Vi hade ett betydligt bättre spel än mot Guldheden sist, rakare och mindre omständigt, stor skillnad! Tyvärr hade vi otur i våra avslut, och dessutom hade domarna väldigt röda tröjor på sig, då menar jag inte bokstavligt talat. Jag brukar inte kritisera domarna men den här insatsen går INTE till historien som deras bästa match... Tyvärr var det ett par lägen som blev väldigt avgörande för utgången av matchen, men ok, 1 pinne är bättre än 0 och vi är fortfarande 3 poäng före dem. Nu är det matchledigt fram till mitten av januari och förhoppningsvis kan vi nöta in ett bättre spel och lite fastare formationer. PP och frislag behövs det också nötas på ordentligt.

I övrigt har det varit en helg som har besått av mitt och svärmors traditionella julbak. I lördags körde vi ett race med både pepparkakor och lussekatter. Det doftar fullkomligt (l)ju(v)ligt i hela huset efteråt. Detta i kombination med gårdagens fixande och upphängade av julgardiner och nattens snöfall gör att känslan och längtan efter jul börjar infinna sig ordentligt!

På fredag vankas det dessutom julfest med jobbet. Min första julfest med mitt "nya" jobb, skall bli mycket trevligt! Följande utdrag ur inbjudan lovar ju gott "sedan festar vi tillsammans hela natten"... Får se om man orkar upp för att lira B-lagsmatch på lördag morgon kl 09:00...

Nu tänkte jag bygga på julkänslan ytterliga med att börja knåpa ihop årets julkort, får se vad man kan få till i år!

 
En koncentrerad liten tjej som försöker få till pepparkaksdegen...


Det övas på lussesångerna för fullt på förskolan. Här framförs "Natten Går Tunga Fjät"...Att vara, eller inte vara...

... det är frågan....

Att ta ett beslut utan att man påverkas av yttre omständigheter kan ibland visa sig vara svårare än vad man tror. I vissa fall baserar man sitt beslut på ilska och besvikelse och det vill jag försöka undvika, men det är svårt! Speciellt när det rör något som är/har varit en stor del av ens liv och faktiskt, en stor del av ens identitet...

Hur som helst, det närmar sig ett beslut och vilket beslut jag än tar skall det bli skönt att slippa fundera och våndas över en massa tankar som far runt i huvudet. Det får vara nog med sådant nu!

Säger det igen, när man har haft en halvdassig dag finns det inte mycket bättre än att komma hem till sin lilla tjej och mötas av en överlycklig Leah som slänger sig runt halsen på mig. Då rinner allt det tråkiga av mig direkt och kroppen fylls av en enorm kärlek istället. Fredagsmys på hög nivå!


Största kanelbullen inköpt i en av bodarna på Liseberg.