Liseberg

Vi har haft en toppendag på Liseberg i dag. En perfekt dag för att kunna åka en massa karuseller. Vädret var helt ok (förutom en STÖRTskur precis när Baldertåget vi satt i lämnade perrongen) inte alls mycket folk och högst 10 minuters kö till samtliga attraktionen. Helt enkelt en dag få man fick valuta för sina pengar man lagt på åkband och biljetter!

Leah fick åka Lisebergsbanan för första gången, mössan gjorde henne ett par centimeter längre än vanligt... Hon älskade det! När jag frågade henne vad hon tyckte svarade hon;
-Det var ingen liten grej heller... Och så killade det i magen!

Hon somnade pladask med ett stort leende på läpparna. Nu är det snart dags för mamman och pappan att däcka i säng också. Hoppas att Ni också har haft en fin helg!


Livet som tränarfru...

...är inte så tokigt ändå så här en matchkväll.

Liverapportering från matchen på paddan, god glass i bunken och hockey på tv. Det skall va gott å leva annars kan det kvetta... (i morgon är det dock tillbaka till träning och nyttigheter)

Nu kvitterade Lerum till 1-1, heja FBC!
Ha en go kväll alla!


Höst!

Det här kan vara något av det bästa med hösten. En stooooor kopp te och tända ljus!

Det sämsta med hösten måste vara febern som har smugit sig på under dagen. Jag avskyr att behöva avstå inplanerad träning, skittrist! Nu får jag hoppas att skiten går ur kroppen tills i morgon, då kanske det blir ett pass på det som egentligen är vilodagen!

Hoppas ni andra håller Er friska och glada!


Bodyattack is the shit!

 
Förra veckan var det premiär för Bodyattack från Les Mills på gymet. Just denna klass har inte funnits på LSC tidigare.
 
Jag provade passet för första gången i torsdags och blev såld direkt! Ett fantastiskt roligt, svettigt och sporrande konditions och förbränningspass! Det är ett sådant där pass som får min inre tävlingsdjävul att vakna till liv med full kraft.
 
Jag vill springa snabbare, hoppa högre och göra djupare benböj och utfall än alla andra i salen. För alla Er som gillar att köra slut på Er själva, testa passet! 
 
Enligt Les Mills sp bränner man mellan 600-700 kcal under detta pass vilket ju känns helt ok!
 
Vill du kika lite på hur det kan se ut, kolla in nedanvideo!
 
http://www.youtube.com/watch?v=XfRqWsAF3wY&feature=youtube_gdata_player
 
 

4 kilo muskler

Kanske känns konstigt för "allmänheten" men jag blev så glad i dag när jag insåg att vågen visade på samma siffror som när jag senast gjorde en mätning. Den STORA skillnaden (som också var den som gjorde mig så underbart glad) var att fettprocenten hade gått ner med 6,3% men muskelmassan hade ökat med drygt 3 kilo!
 
Störst var skillnaden på överkroppen, Tidigare var förhållandet enligt följande;
Höger arm - 24,8%
Vänster arm - 25,1%
Trunk - 20,2%
 
Nu visade mätningen i stället;
Höger arm - 16,9%
Vänster arm - 18,4%
Trunk - 14,2%  
 
En sådan här mätning är ju inte på något vis en exakt vetenskap men det ger mig ett kvitto på att min träning funkar och att jag gör framsteg! Nu blir jag bara än mer peppad på att lägga i ännu en växel för att förbättra mina värden ytterligare!
 
Träning kan just nu vara bland det roligaste jag vet! I morgon ringer klockan 05:30 för en löprunda på 4,5 km. Längre än så fixar jag inte på en energitom morgonkropp. (i alla fall inte ännu)
 
Keep om going!

Vackert

Härom morgonen när jag var ute och promenerade var den en sådan där morgon som var så vacker så man knappt trodde sina ögon!

Jag önskar att jag inte hade haft ett tåg att passa, då hade jag kunnat stå och titta i flera timmar och knäppt hur många bilder som helst...

Vackert var ordet sa Bull!


Armhävningsskola


Panik

Skulle kika till min blogg på Paddan nu på kvällen och fick en smärre chock. Herregud vad har hänt med min blogg? Bilder låg huller om buller och helt fel bilder på helt fel ställen, det såg inte klokt ut!
 
Blev lite smått nervös så jag bestämde mig för att sätta i gång datorn för att kika på hur det såg ut där, och där såg det ut precis som vanligt, puh! Jag antar att det är den nya plattformen som ställt till det.
 
Är det någon mer än jag som har drabbats?

Stor kärlek till ett litet frö...

Sitter i soffan med en stor kopp te och lyssnar på vår fantastiska dotter som snarkar och verkar sova hur gott som helst!

Den här lilla tjejen är det mest fantastiska som någonsin har hänt mig.

Jag älskar dig så otroligt mycket Leah, så det värker ända in i hjärteroten!


Buzzadorkampanj

I går fick jag äntligen hämtat mitt paket från Buzzador.

Den här gången hade jag turen att komma med i en kampanj för Pantene. Jag fick hem en hel låda med massa spännande produkter!

Min första buzzning i denna kampanj blev tillsammans med min snart 4-åriga dotter i badkaret i går kväll. Leah fick tvätta mitt hår och dessutom göra en inpackning. Jag gjorde en inpackning på Leahs hår också och det blev verkligen en stor skillnad på hennes tunna och lite torra hår. I morse när hon vaknade såg det ut som att hon kommit direkt från frisören. I vanliga fall brukar hennes hår innehålla ett par skatbon på morgonen. Det verkar alltså lovande och nu skall jag fortsätta att prova produkterna innan jag gör en riktig utvärdering av dem.

I kväll blir det Buzzning nummer två, tjejkväll står på schemat!