Springtävling!

I torsdags när jag hämtade Leah efter dagis var hon väldigt snabb på att visa mig sin medalj som hon hade fått efter springtävlingen, Lilla Hästhagenvarvet, som de hade haft på dagen. Hon ville också gärna tala om att hon hade fått saft och bulle efter loppet. Hon var väldigt stolt och ville inte gärna lägga i från sig sin medalj. Leahs fröknar på förskolan är verkligen helt fantastiskt, de ordnar så fint för barnen, trots de knappa resurserna. Jag hoppas bara att de får den uppmärksamhet de förtjänar för all tid & slit som de lägger ner.


En stolt tjej med sin guldmedalj runt halsen.

I fredags var jag i väg på Liseberg med mina nya arbetskamrater. En väldigt trevlig kväll måste jag säga. Nu känns det riktigt bra när man har fått träffa och lära känna lite fler på kontoret. Extra kul att de var så välkomnande, både för oss nya och för de som skulle sluta. Att alla är lika mycket värda så att säga.... Tyvärr är det ju inte alltid så överallt och det är ju lite tråkigt såklart!

Lördagen började med världens bästa MRL75 pass på gymet och avslutades med 40-års kalas för Mattias. Det var trevligt med lite gardenparty och att äntligen få träffa de flesta av sina goa vänner igen. Det blir lite för långt mellan gångerna. Magnus och bestämde därför att vi skall försöka få till ett datum ganska snart där vi bjuder in "gänget" på grillkväll och lek för barnen i trädgården. Så nu får vi sno oss på innan alla drar i väg på semestrar på sitt håll...

I går kom pappa hem och passade och lekte med Leah en stund så att Magnus och jag kunde få komma i väg till gymet och träna tillsammans. Resultatet i dag är en träningsvärk som växer fram mer och mer i mina stackars axlar och överarmar, gôtt é det!

I dag blir det vilodag och en kväll med tjejmys eftersom Magnus skall i väg på lite träning på gymet med sin bror och sedan är det dags för hans andra pass med FBC Lerum's herrar. I morgon och på onsdag blir det dock träning igen. Styrkepass, Step, Indoor Walking samt Body Pump står på schemat tisdag och onsdag. Får se om jag kan få till ett pass på torsdag också och vad det blir i såfall.

Tre veckor kvar nu, tiden får gärna gå fort....


Hemma efter kvällens träning och fyller på...

img_7049 (MMS)

Hemma efter kvällens träning och fyller på depåerna. Ikväll var det step up på schemat. Får försöka lägga in lite mer styrka i träningen framöver också så blir det riktigt bra! Vågen visar -3 kilo och måtten har också minskat en hel del. Tur att det finns Push-up behåar eftersom det inte bara är de mått man vill skall minska som faktiskt gör det. Nu skall jag njuta av maten och ett inspelat CSI avsnitt från i går. Gokväll!


Rebell?

img_0397 (MMS)

Ibland känner man för att göra saker man varken kan eller borde göra... Då får man hitta på något annat onödigt i stället... I övrigt, Ett STORT GRATTIS till D+S som i natt fick en liten L! Underbart med en liten kusin. Leah är stolt storkusin och har kramar pappas telefon med bilden på L flera gånger i dag!


Atjooo!

Har lyckats dra på mig jordens förkylning vilket har gjort att jag, mer eller mindre, har varit däckad och röstlös (ja just röstlös) i över en vecka nu... Nu verkar det dock som att rösten är tillbaka och att tennisbollarna i halsen är på väg bort...

För att fira detta blir det i kväll ett besök på världens bästa gym (tänk vad man saknar gymet och träningen när man bara är borta en vecka...), Lerums Sportcentrum. Får mjukstarta med ett Body Step pass och sedan en timmas Pilates, skall bli så skönt. Antar att det lär bli rejält svettigt med tanke på sommaren som pågår utanför fönstret!

I helgen var Magnus och jag en sväng på FBC Lerums klubbfest. Magnus har ju skrivit på för dem och skall vara Taktiskt Ansvarig för deras herrlag i div 1. Det var trevligt att återse "gamla rävar" & några nya för den delen också. Trevligt var det men eftersom jag inte alls var speciellt kry så lämnade vi festen ganska tidigt. Vi kostade tom på oss en taxi hem, skönt att slippa gå och frysa...

I söndags efter att vi hade hämtat Leah hos farmor så åkte vi en sväng till Mölnlycke Garden Center. Vi inhandlade lite sommarblommor till krukorna, två fina prydnadsträd/buskar till framsidan och dessutom två vinbärsbuskar (röda). Så nu väntar jag vara på att bären skall komma på buskarna, älskar Röda Vinbär!

Förhoppningsvis blir det en bra fruktskörd i år efterom både äppleträdet och våra två körsbär blommar för fullt just nu!

Jag fick förresten en inbjudan från mitt nya jobb till en trevlig kväll på Liseberg den 20 Maj. Skall bli kul att få träffa de nya kollegorna och få en chans att lära känna dem innan det är dags att byta kontorsbyggnad. Jag börjar på mitt nya jobb den 16 Juni och ser fram emot detta!

Nu vankas det snart en lunch-date i Kronhusparken med Petra och Yvonne, mysigt!
Ha en go dag alla!