Done Deal.

Knäoperationen gick bra, en del av yttre menisken är borta, en trasig sena är bortskuren, knäskålen är rensad och ett fäste är slipat och fint. Operationen tog en dryg timma och gick enligt läkaren bra så nu är det rehab som gäller. Nu kan jag promenera på släta ytor utan större problem, dock är det fortfarande rätt kämpigt att gå i sluttningar (både uppför och nedför) och trapport, men det släpper väl också så småningom. Jag har börjat så smått på X-trainern så det känns väldigt skönt att bli riktigt svettig igen.

I morgon är det dags för Pilates och innan dess blir det en tur på just X-trainern och övrig rehab på gymet.

Leah växer och utvecklas enormt hela tiden. Det är fantastiskt kul att se! Hon är så klok vår lilla tjej. I dag när Magnus hämtade henne från dagis visade hon stolt hur duktig hon har blivit på att cykla, så nu är det dags att putsa lite på trehjulingen och plocka fram den ur förrådet. En annan sak som hon var väldigt stolt över var att hon hade bett fröknarna om att få gå på toaletten två gånger under dagen. (ursäkta känsliga läsare) Nu känns det som att hon börjar bli stor på riktigt! Hon har dessutom (tack vare Lilla Spöket Laban) fått upp intresset för Cocosbollar, så det fick bli lite bak tillsammans med moster och Lars. Det var dock lite svårt att hålla sig tills alla bollar var klara så en del åkte såklart in i munnen...

  

När vet man förresten som vuxen när det är dags att utvecklas, svårt det där...


Obra...

.. En trist knäskada har medfört att jag inte alls har varit på humör för någonting den senaste månaden, allra minst blogga. Nu är det dock dags för operation i morgon och förhoppningsvis så återkommer mitt humör och min lust att blogga i takt med att knät blir bättre. (för det hoppas jag ju såklart att det skall bli) Håll tummarna för mig att allt går som det skall i morgon!