Nice

I går var syster och jag och åkte skidor och bastade uppe i Härskogen, helt underbart!

Tyvärr så hade jag lite för bakhalt, eller rättare sagt - inget fäste alls,  så jag fick öva skate så fort det lutade minsta lilla uppför. Bra träning helt enkelt!

Efter rundan i spåret var det dags för bastu och vinterbad. Syster hoppade ner i vaken medans jag stannade på land, invirad i min lilla handduk och frös som attans. Jag har aldrig förstått mig på det där känner jag. Däremot var det hemskt skönt att gå ut och hämta luft och sedan gå in i bastun och värma sig igen.

Får se om man blir kvar på kontoret i kväll, insnöad eller inte - det är frågan?
Trist att man inte har matlåda med sig idag, innebär att man måste ge sig ut på lunchen i stormen...

Vi har anmält Leah till simskola också. På fredag startar mini-sim's kursen, Leah älskar ju att bada så det skall bli väldigt kul!

Kram

Surt sa räven!

Att får avboka två gympass på tre dagar är inte kul. Ett pga en krånglande höft och ett på grund av en satans förkylning. Dessutom missar jag kvällens innebandyträning pga förkylningen... Trist! Hoppas dock kunna vara fit så att jag kan köra mitt inbokade MRL pass på gymet i morgon, sedan är det reservmatch på torsdag och A-Lags match på fredag. Men i kväll sitter jag i soffan, tycker synd om mig själv, käkar glass och skall just kika på EM-handbollen som kör i gång idag.

Klänning till Eva & Stefan's bröllop är inhandlad, skor och sjal är beställda av min käre far så nu hoppas jag att stassen är klar. Skall bli hemskt kul att få gå på deras bröllop! Jag har egentligen bara varit på ett bröllop och det var David & Siljes i midsommras. En extra bonus blir att man får träffa sina släktingar igen, under lite trevligare omständigheter än senast som var farfars begravning...

I söndags hade jag fullt hus här i Floda. Vi hade tjejträff med gänget från skolan, hur kul som helst att träffa alla igen! Linda, Julia, Anna, Petra och Lina träffar jag ju titt som tätt men Johanna och Jennie blir mer sällan. Att alla hade med sig sina goa barn var en extra krydda på tillställningen så klart!

Matchen i söndags slutade förövrigt med Floda vinst. En match där jag gjorde vad som krävdes men kanske inte så mycket mer än så. Höften krånglade så jag hade svårt att gå in fullt i alla situationer, något som annars brukar vara ett av mina "adelsmärken". I dag känns dock höften mycket bättre så jag hoppas att matchen på fredag skall kunna gå att köra fullt ut!

I dag fick förresten A-K och Brännström tillökning i famlijen, en liten Milo blev det! GRATTIS kamrater!

Heja Sverige!

Solokvist!

I dag börjar Magnus att jobba igen efter sin pappaledighet. Känns lite konstigt att vara ensam hemma med gumman, vi har ju varit hemma alla tre under hela jul/nyårsledigheten!

Ledigheten har varit fantastiskt fin, riktigt vinterväder har vi ju haft så det har blivit mycket pulkaåkning och lek i snön. I övrigt har vi inte ansträngt oss allt för mycket utan bara slappat och myst med familjen.

Leah älskar sin pulka och kan sitta hur länge som helst i den, hon blir nästan sur när vi spänner loss henne. Att titta på när mamma och pappa skottar uppfarten är också en mycket intressant och rolig händelse. Apropå skotta, Leah har blivit helt frälst i traktorn som kör runt och röjer bort snön, så nu har hon kommit på hur traktorer låter och delar gärna med sig av denna nya kunskap till alla som vill höra på.

I kväll är det dags för innebandyträning igen, missade träningen i tisdags eftersom jag var och tog bort resterande leverfläckar som inte hanns med vid första besöket. Skall bli kul att damma av klubban igen!


Pulkaåkning med pappa på Öijared


Mys med mamma i pulkabacken


Vad är det här för konstigt?


Mys med pappa!


Vacker vinterdag i Björboholm


Morfar och Leah åker pulka.


Nyårsfin!