The paradise of yellow bags...

Hade en riktigt trevlig eftermiddag och kväll med Linda i går. Vi tog oss ner till Ge-Kås efter jobbet. Trots att det nyss var löning så var det näst intill folktomt i varuhuset. Jag har aldrig varit där när det har varit så lite folk tidigare. Det var en behaglig upplevelse må jag säga. Dessutom var det finfint med en egen guide som hade stenkoll på vart allting fanns, utom buntband och kupévärmare... Tack Linda! Faktum var att jag hittade två tröjor till mig själv, det har nog inte hänt tidigare! Sedan blev det lite nya kläder till Leah och lite annat småplock (som vanligt). Mest glad var jag nog över min fina tekopp!

Tog en cykeltur med L till dagis i dag, får passa på så länge det går att cykla och hjärtat älskar ju att sitta bak på min cykel!

Ikväll väntas lite mys med skruttan och sedan vankas det innebandyträning. Ser framemot båda sakerna.

Ha en fin dag alla!


Snart smäller det!

Med seriepremiären runt hörnet så var det i går dags för lite målsättningssnack. Spelarmötet med innebandyn i går var riktigt bra!

Det känns som att alla är redo att ta ett kliv till, både ledare och spelare. Tillskillnad från förra året då vi bara var en halvtaskig nykomling så tror jag i år att vi kan bli en obehaglig överraskning för många lag. I allafall om vi håller oss till de överenskommelser som vi gjorde i går. Det finns potential i många av de unga tjejerna i laget. I år har vi också fått in två unga, hungriga målvakter som är riktigt duktiga, så vi kommer förhoppningsvis alltid att ha en grym målis till varje match, nu har vi ju tre!

En get en ko - en Floda bo!

I eftermiddag väntar shopping på Ge-Kås med bästa Linda. Gula påsar se upp för här kommer jag!


Appen?!

Äntligen har blogg.se kommit med en app. Nu kanske man äntligen kan börja sköta sin blogg ordentligt igen. För handen på hjärtat, hur ofta sätter man på datorn på kvällarna nu för tiden?

Här kommer en bild från när mitt lilla hjärta och jag spelade match i hallen häromdagen. Leah berättade bestämt att;- Mamma, när jag blir stor skall jag också spela på ditt kosslag! För er som inte vet så kan jag tala om att Flodas klubbmärke är en tjur. Hon syftar alltså inte på att tjejer i allmänhet är kossor...