Ny favorit?

En av mina gamla IDOL-favoriter, Marcus, har gjort en ny låt, faktiskt inte så dum.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article3204306.ab

Så var man påväg mot 31!

Tack alla nära och kära som kom i håg min "stora" dag... Eller som min chef sade när de uppvaktade mig på jobbet, välkommen in i kärringklubben! Tur att man är ung i sinnet!

Födelsedagen i går firades på golfbanan, i relaxavdelninging och hemma hos pappa och Marita.
Familjen och farfar var på plats - härligt!

Min nya fina 58' wedge fungerade alldeles ypperligt i bunker så nu blir jag farlig!

Var på stan på lunchen och flanerade då såg jag en man som hade en T-Shirt som det stod följande på;

Män med små k*kar kör Volvo!

Varför har man en sådan tröja? Förmodligen körde gubben en Volvo själv... Vad ännu märkligare var vad att han gick och höll en kvinna i handen! Herregud, har hon ingen som helst självbevarelsedrift?

Förövrigt kanske något för oss kvinnor att tänka på, vill man verkligen detja en man som kör Volvo?

Nu är det avslutningen för Project Runway som gäller!

Kram K

Första intrycket?

Igår strax innan Magnus skulle masa sig iväg till träningen med IBF Göteborg så frågade jag honom vad det var han rotade runt efter.. Det visade sig att han  letade efter en snurra tillhörande Beep-testet som han skulle köra på träningen. Jag sade till honom att du kan verkligen konsten att göra dig impopulär med en gång! Enligt lite kommentarer runt om på olika bloggar så verkar jag ha fått rätt... :-)

Dessutom konstaterade han att en träningsmatch hade flyttats till kl 11:00 den 30/8 så nu kunde vi se den! Bara det att det är just samma dag som min 30-års kräftskiva..  Jag vet ju hur det är när han engagerar sig i något, det går liksom inte att göra det till 100%, det skall helst vara uppemot 150%..  Jag skall inte "klaga" för mycket, han engagerar sig ju lika mycket i allt han tar sig an, oavsett vad det nu är, och det är inte en dålig egenskap! Dessutom vet jag hur roligt jag tycker/tyckte själv det var som spelare med engagerade ledare!

- Jag gillar dig ändå grabben!


Ikväll kommer en gammal man på besök till Björboholm, skall bli kul att få träffa farfar, det var längesedan!

Undrar fortfarande vad det är som kommer att hända på tisdag, det enda jag vet är att jag slutar kl 12:00 och sedan får Magnus styra upp resten av dagen!

I morgon bär det av till Öijared för att kika på invigningstävlingen av Gamla Banan. Kl 13:00 slår Göran Zachrisson, Pierre Fulke (som har ritat om banan), Adam Mednick och någon projektansvarig i klubben, ut i första bollen. Jag tänkte ladda kameran och hoppas på att få höra några odödliga citat från Göran! Tur att man nu förtiden kan spela in filmsnuttar på kameran! Tyvärr verkar det som om det inte blir något spel på den banan för oss medlemmar i år så vi får väl snällt hålla oss till nästa säsong!

Lev Väl!

Livrädd?

I går morse när jag var på väg till jobbet så möttes jag av X-antal poliser i givakt med K-Pistarna "i högsta hugg". De stod utposterade för att spärra av området kring tingsrätten. I morse var de borta, tack och lov, man är ju inte direkt van vid automatvapen....

I morgon är det fredag igen, skall bli skönt med helg. Man känner att man inte riktigt har kommit in i arbetstempot efter sommarledigheterna, men det kommer väl förmodligen.

Det mest använda ordet i det svenska språket just nu måste väl vara ; världsrekord? Jösses vad de simmar i bassängerna i OS. Undrar var "gränsen" kommer att ligga på de olika distanserna? Håller tummarna för Phelps att han verkligen klarar sina 8 guldmedaljer, än så länge har han sopat hem fem!

Idag har det varit ett herrans holabalo om Abrahamian. Dramat slutade med att han nyss knep bronsmedaljen som han sedan, i protest, lämnade mitt på brottningsmattan för att sedan lämna hallen... Kan inte låta bli att tycka synd om honom för det som skedde i semifinalen, däremot har jag inte riktigt bestämt mig om jag tycker att det var helrätt eller bara fjantigt att göra som han gjorde med medaljen... Jag skulle kunna tänka mig att norpa den och sedan sälja den på E-Bay - skulle säkert göra en hacka på den efter allt som hänt under dagen!

Annars är Tradera en ny site som jag har kikat in på - herregud så mycket grejjor det finns där. Än så länge har jag nöjt mig med att titta, men man vet aldrig!

Back to work!

Ja, då är sommarsemestern definitivt slut för detta året, visserligen har jag ju mammaledigheten att se framemot, men jag räknar inte med att den kommer att bli som semester, om man inte får ett barn som lilla Ellen då förstås :-)

Träffade några vänner i lördags som jag inte hade träffat på ett tag, vi lagade lite tacobuffé och satt och pratade, trevligt. Varför gör man inte sådant oftade? Nu blir det ju inte så länge till nästa gång eftersom jag räknar med deras närvaro 30/8!

Magnus har planer för min 30-årsdag som jag inte får veta, jag som avskyr överraskningar! Fast man får ju vara tacksam att man har en man som bryr sig så mycket som han gör, det är inte alla bortskämda med har jag förstått efter diverse diskussioner bland vänner och arbetskamrater...

Färdigt!

Äntligen är "badrum 2008" - projektet slutfört, underbart!Rötmånaden...

...Är här och med den kommer mitt 30-årsjubileeum.. Jösses vad tiden går fort när man har roligt, eller inte...

Lite ångest har man ändå, undrar vad tusan man har gjort av de 30 åren som har seglat förbi? Dessutom skall man bli mamma om 3 månader, inte utan att man måste erkänna att man börjar bli gammal... Eller kanske man skall uttrycka det som om man börjar bli en rutinerad räv i livets skola?

Kul skall det iallafall bli med lite partaj, hoppas att de flesta av vännerna dyker upp!

Badrumsbygget går framåt - lite grus i maskineriet när det gäller eldragningen - annars räknar vi med att allt skall vara klart under nästa vecka!

I kväll blir det en runda på golfbanan, hoppas bara att det inte regnar för mycket. Fast jag tar nästan hellre det än de sista veckornas hetta. Då har det nästan varit olidligt jobbigt att spela, det tar liksom på krafterna ändå att lira med X-antal extrakilon som man inte är van vid att bära på!

Nästa vecka är det dags för lite semester igen, sedan är det ca 10 veckor kvar att arbeta innan det är dags att plocka ut föräldraledighet - som sagt, tiden flyger förbi när man har roligt!