Nakis

Streakare har länge varit ett fenomen på större evenemang. Nu har det gjort entre i innebandyvärlden också. En naken karl sprang in på plan under den direktsända tv-matchen mellan Warberg och Falun igår.

Kanske inte riktigt lika "prestige-fullt" (om man nu kan kalla det så) som att ta sig ut på planen iförd ingenting under tex. en
uefacup final mellan Celtic och Porto, men lite kul/tragiskt var det ändå..

Här kommer det iallafall för Er som inte såg det igår...



Badis!

Att vara mammaledig när våren närmar sig är helt underbart!

Igår var vi på badhuset och efter det tog vi en promenad tillsammans med Helena och Tilde ner mot Aspen. En lunch hann Helena och jag med på Aludden och sen promenerade vi vidare i det fina vädret. En underbart härlig dag helt enkelt!

Leah och jag gjorde dyk tillsammans för första gången i går och det gick jättefint! Magnus och skrottan har gjort det tidigare tillsammans men nu var det min tur. Leah är ett riktigt vattendjur, det är så kul att se hur hon plaskar runt och paddlar med armar och ben.



Idag fick vårt lilla hjärta sina fem månaders-sprutor och det gick fint. På första sprutan så kom det inte ens så mycket som ett litet pip utan hon tittade mest på tant M och undrade vad det var för filur. Andra sprutan var lite tråkigare men det finns ju inte något som inte lite mjölk kan bota!

På söndag skall lilla Nathalie döpas och idag har vi fixat den sista pusselbiten till doppresenten. Tusan vad svårt det är att hitta på något bra. Men vi får hoppas att det vi har införskaffat kommer att passa lilltjejen.

Nu har vi bokat dop för Leah. Det tog ett tag för oss att bestämma om vi ville ha dop eller ej. Tillställningen kommer att äga rum 2 maj. Nu skall vi bara knåpa ihop gästlistan och skicka ut inbjudningarna. Kul!

Kram!

Vårstämning i stan..

Allt är inte guld som glimmar, en bäck på våren duger gott det också!

¨

Lite härliga vårblommor är väl aldrig fel?
Tror att det får bli en sväng till plantskolan idag för att köpa något fint till krukorna på trappen.


Andra rundan.

Leah och Magnus har just knoppat in igen, Leah tycker om att ta en sovstund till på morgonen. I mitt stilla sinne har jag undrat varför hon måste vara vaken i en och en halv timma innan hon vill sova igen, kan hon inte ta "returen" på samma gång?!

Det gick inte vägen för IBF och inte för Leksand heller för den delen. Nu måste "stjärnorna" vinna alla sina matcher som är kvar (gissar jag på) för att ha en rimlig chans att nå elitserien. Jag lämnar ju aldrig mitt lag eftersom jag är en RIKTIG supporter och inte en sådan där medgångshistoria. Men jag måste medge att just nu känns det ganska tufft ändå.. Får se om de lyckas få någon
Eriksson/Olsson effekt i morgon mot Växjö.

Idag hade vi planerat för en riktigt härlig långpromenad i det fina vädret, bara det att det fina vädret inte har infunnit sig i Floda ännu... Kanske lagom tills den sovande duon har vaknat igen?!

Var inne en sväng i Göteborg i går och hälsade på på kontoret. Kul att träffa sina kollegor ibland och bli lite uppdaterad om vad som sker.

Lyckades också att fylla på kändisspottings-potten med ingen mindre (haha) än  Rolf Lassgård! Han gick bredvid en söt brunett som jag också tror var en kändis - kan dock inte komma på vilken. Men jag nöjer mig med Rolf!

Om två veckor är det dags för Kungshus Cup igen. Det är väldigt längesedan jag inte var med i den cupen - nä jag är inte bitter...



Min bästa kompis, pappa Isbjörn!

Rebound

Idag är det returmatch i kvalet för IBF Göteborg och den här matchen skall Leah och jag se från läktaren. Verkar som om det kan bli riktigt mycket folk på läktaren också - kul! Håller alla tummar jag har för en vinst idag! Och helst en vinst med minst tre mål!

Igår blev det klart att Göteborgsområdet återigen har 5 lag i damernas div 1. Grattis Marstrand till div 1 platsen, det är ju alltid roligt att avancera i seriesystemet! Och, let's face it, det är så mycket roligare att lira i div 1 än i div 2. Ännu roligare hade det såklart varit om man hade tagit steget upp av egen kraft, då är man liksom "tillräckligt bra" för att gå upp. Eller iallafall tillräckligt bra för att inte lira i div 2. Hur som helst så kommer det att bli spännande att se hur det går för dem.

Ikväll är det även kval på annat håll. Leksand besöker Rögle. Ikväll behövs det en vinst för att inte hamna i bakvattnet direkt. Vore så trist med en repris på fiolårets kvalserie...

GO STARS!


Man skall inte ropa hej II....

Såhär såg det ut utanför vårt fönster för några timmar sedan.
Vart tog våren vägen?
Här är där där den inte är....





Man skall inte ropa hej...

Knappt hade jag hunnit glädjas över Leahs nya, härliga sovvanor, innan de försvann igen... Tillväxtperiodens sovmönster är ytterst nyckfullt helt klart. Inatt har hon vaknat varannan timma...

Hur som helst så har jag och ett par tjejer ur föräldragruppen varit och badat med våra småttingar idag. Babysim är verkligen hur mysigt som helst!

"Mammaskador" kan (som jag ser det) bero på två saker; Antingen helt vanlig fumlighet eller också trötthet. Jag väljer det senaste att skylla min stukade fot på... Huvudsaken är att den mår bättre i alla fall. Det är underligt hur högt de där målade linjerna sticker upp ur mattan!

I morgon är det babycafé igen. Jag är glad att jag har hittat så många trevliga tjejer att umgås med under mammaledigheten. Vi håller redan på att göra upp promenader och aktiviteter för den nära förestående våren.

Snart skall väl också Lina och jag lyckas få till en "date", nu är vi ju hemma båda två och det är ju promenadavstånd mellan våra två boningar!

Kvalet för IBF närmar sig och på fredag bär det av med buss till Mariestad. Det haussas dessutom på Fejjan om kvalmatchen i Vallhalla, kanske kan bli en riktigt trevlig tillställning. Man får se till att komma i tid. Om inte annat för att få tag i lotter till den eftertraktade Glassboxen!



Våren är på G i Floda. Dessa Videkissar fotade jag under en promenad i tisdags!

Sova säng säng säng...

Inatt har Leah slagit sovrekord!  Hon sov från 20:30 till 02:40 i samlad trupp, somnade sedan om efter lite mat och vaknade kl 07 när vi var tvungna att väcka henne för att byta på henne. Sedan somnade hon om igen och vaknade kl 09:45. Så idag kan man nästan säga att jag är utvilad! Det var dessutom väldigt bra timing på detta sovmaraton eftersom jag då fick lite extra vila att kurera mig med!

Nu skulle vi egentligen befinna oss på läktaren i Bergumsskolan för att se Magnus lira innebandy. Men lägligt nog somnade hjärtat vid 12 och har inte vaknat ännu. Vi får åka när hon har vaknat istället, har inte hjärta att väcka henne!

Igår var vi och kikade på IBF Göteborg när de träningsmatchade inför kvalet som sker till helgen. De förlorade mot WIC med 1-2, men det kändes som att resultatet var mindre viktigt. Magnus var ändå nöjd med att de fick träna på saker som de behövde träna på. Och det är väl egentligen det som är meningen med träningsmatcher?

Måste erkänna att jag blev lite sugen på att spela match igen när jag stod på läktaren igår.... Men matchandet får som bekant vänta till nästa säsong, det smids ju lite planer här i krokarna. Jag skall i alla fall träna i morgon och det skall bli riktigt kul eftersom hela förra veckan blev spolierad av förkylningen!

Snart börjar kvalserien, håller alla tummar jag har för Stjärnorna - vore kul att äntligen får gå till Scandinavium för att se på ishockey igen. Inget ont om Borås ishall, men ändå...

Vädergudarna verkar ha svårt att bestämma sig för vilken årstid som skall råda. Idag har det växlat mellan regn och snö åtskilliga gånger. Slask är det tristaste som finns!





Jag har fått en egen stol som det är väldigt roligt att sitta och leka i!