Torsdag 30/11

Sista November och det är 10 grader varmt ute, det är verkligen helt uppåt väggarna! Jag antar att vi får ta en tripp till Norrland i år också för att få uppleva lite riktig vinter! Hittills har vi väl haft två dagar med kallgrader?

I går kväll var jag och syster och tränade Ki-Box. Det märks verkligen att man tappar när man har varit sjuk, facit idag är träningsvärk i axlar och överarmar. De har lagt in en ny del i passet, dubbelslag. Den delen är riktigt tuff och jobbig, fast Ki-Box är en otroligt rolig träningsform. Igår på passet var det en yngre kille som tränade i strumplästen, jeans och en tjock munkjacka. Det måste ju ha varit otroligt varmt och obekvämt!?

Jag har lyckats köpa min ANDRA julklapp redan, jag måste verkligen vara ute rekordtidigt iår!

Ikväll håller vi tummarna för Frölunda lite extra, bara för att det är så roligt att retas med Magnus som är Djurgårdare.

Leksand förlorade i går med 4-1 mot Nyköping och tappade därmed sin åtråvärda kvalplats...Undrar verkligen om årets återtåg kommer att lyckas?!144896-3


IDOL Finalen

144896-2Nu är det bestämt vilka låtar Grabbarna Grus skall sjunga i IDOL finalen på fredag;

Erik
Show must go on - Queen
Bed Of Roses - Bon Jovi

Markus
Fix You - Coldplay
Pride (in the name of love) - U2

Sedan skall de också sjunga "vinnarlåten" som heter Everything Changes...

Varför måste alltid välja en slowsong som "vinnarlåt"?

Serietabellen inför helgens matcher, trevlig läsning!

Serietabellen inför helgens matcher, trevlig läsning!


Onsdag 29/11

Igår var det så äntligen dags för innebandyträning igen! Det var naturligtvis jättekul att kunna gå för fullt igen, jag har ju bara kunnat "fuska" lite under förra veckan!

Trots att jag tyckte att det var roligt att vara tillbaka på 100% så tyckte jag ändå att det var en halvkass träning, det kändes lojt och ofokuserat på flera håll! Hoppas att träningen på Torsdag blir bättre, vi har ju en tuff borta match mot Frölunda i Kulturhuset på Söndag.

Jag känner en utav Frölundas tränare väl efter mina år i Partille. Mackan är en duktig tränare med minst en räv bakom varje öra. Det borde ju räcka med en titt i tabellen för att få hela laget att tända till ordentligt. För det är väl klart att vi vill ro hem ytterligare tre poäng till Lerum och därmed inkassera vår tionde seger av tio möjliga den här säsongen.

Förövrigt är det Ki-Box träning med syster som gäller i kväll. Vi hade tänkt att hinna med en liten sväng på stan också efter jobbet för att kika på gardiner på Hemtex. De har just nu 50% rea på allt i butiken om man har kupong, och det har naturligtvis jag! :-) B.T.W, har inte Hemtex ständig rea, har aldrig sett en vara till "ordinarie" pris i den butiken...


Jag är med i en tävling hos vår företagshälsovård, de tio främsta vinner allt från joggingskor till träningsväska. Just nu ligger jag på en 7:e plats, den tänkte jag bevaka för då ror jag hem en stegräknare!


Ikväll tänkte jag att jag skulle försöka ta mig upp på vinden för att leta reda på våra adventsljusstakar och annat julpynt, skall bli kul att få fira vår första jul i vårt nya, fina hus.

I morgon är det också dags att äntligen få utnyttja födelsedagspresenten som jag köpte till Magnus, vi skall gå och titta på Frölunda mot Djurgården i Scandinavium. Det skall bli intressant att se om Frölunda lyckas ta sig över det förhatliga nedflyttningsstrecket... För även om jag är Leksing i själen tycker jag att det skulle vara otroligt tråkigt om Göteborg blev av med sitt Elitlag i ishockey!

Ha det så bra alla!

P.S Idag har jag sett solen! Kors i Taket! D.S

Tisdag 28/11

Vad är det för dj*** väder vi har i detta land!?
Nu har man väl snart inte sett solen på 3 veckor, inte har vi någon snö heller... Hav förtröstan gott folk, på Söndag är det första advent och då blir det genast lite roligare, med ljus i fönstren och julbak....

Julbaket avverkade vi förresten redan i lördags, så efter en laddning pepparkakor och 88st lussebullar luktar det jul i hela huset!
Årets önskelista är klar också, flera Singstar skivor, Buzz – The Super Quiz, böcker och några skivor är lite av det som står på listan i år! Icke att förglömma, SOCKOR, hur tusan kan tvättmaskinerna äta upp så många strumpor undrar jag!?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter två veckor av stillasittande och sjukhusbesök är det ikväll äntligen dags att börja träna för fullt igen, skall bli ruskigt roligt att komma igång, man blir otroligt spelsugen av att sitta vid sidan av och titta på... Jag vill ju också vara med och tacklas och göra mål! Extra roligt blir det nästa vecka då jag äntligen lyckats lura tillbaka Julia till målet igen efter några års uppehåll!

Skönt för Magnus också som kan få en läktarkompis i Mattias?!

I morgon blir det Ki-Box träning med syster och på fredag tror jag att jag kan få med mig Magnus på ett skivstångspass, därefter blir det naturligtvis IDOL FINALEN...

Jag har ju varit en fan av Marcus redan från början (det är något med mig och norrlänningar tror jag), jag är dock inte säker på att jag vill att Markus skall vinna. Är lite rädd att det skulle tvingas på honom massa pophistorior och det är verkligen inte den typ av musik som jag tycker att Markus gör bäst, det skall vara ROCK!

Kanske det är så att Erik passar bättre i Idol konceptet, och det skulle ju inte vara någon katastrof om Erik vinner, han är ju också duktig!

Jag hoppas iallafall att Markus, oavsett vinst eller inte, kommer ut med en härligt rockig platta, en sådan kommer jag garanterat att köpa!