Morgonstund har guld i mun!

Efter gårdagskvällens dubbelpass på gymet, och pga den begynnande träningsvärken, gav jag mig ut på en morgonjogg runt sjön (8km).

Det var en härlig tur men blöt! Jag fastande i världens störtskur... Så när jag kom hem var jag sjöblöt av både svett och regn. Då var det gott med en varm dusch och sedan en stabil frukost!

Härlig start på dagen! Något måste ha hänt med mig, jag har börjat tycka att löpning är kul igen! Lika bra att köra på när man är inne inne i ett flow.

Morgonformen denna dag;


Äntligen sommar!

Ja, äntligen har vi haft en sådan där härligt underbar svensk sommardag! Det var vi värda efter allt regn och ruskväder som vi har haft. Får hoppas att vi kan få lite mer av värmen!

Jag är verkligen glad att vi fick tag i den där resan till Mallorca. Annars hade jag nog haft panik nu när min semester börjar närma sig. Inte hade det varit lätt att få tag i någon restresa heller.

Jag kikade för skojs skull in på de olika resebolagens hemsidor i dag för att kolla in utbudet. Det är inte klokt vad utplockat det är och dessutom svindyrt! Ospecade resor till tex Turkiet går på nästan 7000 per person! När vi åkte till Mallorca i början av Juni betalade vi 10300:- för hela familjen. Då valde vi dessutom ett jättefint, nyrenoverat, fyrstjärnigt hotell. Lite skillnad! Inte utan att man längtar tillbaka!

image description

I dag blev det en liten promenad ner till sjön för att inviga Leahs nya metspö. Vilken fiskelycka vi hade! Leah drog upp två stycken abborrar, precis vad hon hade "önskat" sig! Hon var, hör och häpna, jätteduktig på att sitta tyst och stilla så att hon inte skulle skrämma bort fisken. Hon till och med hyschade åt mig och Magnus och sa till oss att var tysta, jösses! Kanske skulle gå och fiska oftare.

image description image description image description

Efter avslutad kvällsmat gav jag mig i väg för en löprunda. Efter ett litet tag kom familjen i kapp mig på cykeln och gjorde mig sällskap resten av vägen, mysigt! Rundan gick faktiskt riktigt bra så det får bli utökning av löpningen nu när knät verkar hålla för det igen. Perfekt timing när gymet drar in på antal pass och öppettider under ett par veckor framöver!

Nu skall jag njuta av den ljumma sommarkvällen, kram alla!

image description


Appen har legat nere och så också jag!

Eftersom blogg.se inte har fått tummen ur ändan och fixat Appen på så länge så har jag heller inte fått tummen ur min bakdel och bloggat...

Men nu verkar det som om det skall funka igen så då får väl jag också köra i gång då!