Underbart Väder Idag!

 Ett nytt säkert vårtecken som jag har lagt märke till är att affärerna har plockat fram sitt påskpynt. Det är ägg, tuppar, påskris och en massa chokladharar så långt ögat kan se! IKEA plockade väl förmodligen fram kycklingar och annat krimskrams direkt när tomtarna försvann upp på loftet igen.
                                                                                                                        

Bäst just nu på musikfronten är annars Mika med Grace Kelly. Har du missat denna grymma kille, kolla in länken.
http://www.youtube.com/watch?v=mC9UzFhNlbA


Även om innebandysäsongen i år har varit ovanligt rolig (man kan ju aldrig vinna för mycket) så är det inte utan ett litet uns av glädje som man inser att från och med nästa vecka är det fullt legitimt att byta klubbtyp och spendera all ledig tid man någonsin kan skrapa fram på rangen och träna in sin nya sving.


Tumme UppVåren, den antågande golfsäsongen, blommor, sol, värme och bara två veckor kvar tills vi åker till Kanarieöarna, kan inte bli så mycket bättre!

Tumme NerLeksand har förlorat de två inledande matcherna i kvalserien. Skall det bli ytterligare ett "lyckat" återtåg är det seger i de resterande matcherna som gäller. Se nu till att plocka tre poäng i morgondagens match mot Rögle. Det skulle dessutom underlätta saker och ting väldigt mycket för mig på jobbet på torsdag! Hoppas att det då återigen sitter en uppnålad Leksandströja på väggen vid kopiatorn, erkänn att det sved lite Micke!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback