Det e´vårstämning i stan!

Vilket underbart väder vi har begåvats med den här veckan, därav den skrala uppdateringen... Klart att man vill vara ute och njuta av våren! Det enda som grusar glädjen, och mina ögon, är den jäkla pollenallergin. Men, man får ta det onda med det goda och sluta klaga, det hjälper ju inte ändå!

Har varit på Östra i dag för att följa upp Leah's öron. Vi fick ju en remiss till Öron-Näsa-Hals efter hennes öroninflammation. Apparaterna på Lerums Barnklinik fick inte något utslag och de ville därför att en specialist skulle titta på Leah. Vi har inte varit oroliga för Leahs hörsel på något sätt, men det var ändå skönt att få ett specialistutlåtande på att öronen såg alldeles utmärkta ut!

Magnus sitter och kollar på hockey och hoppar upp och ner i soffan. Personligen anser jag att hockey inte kunde vara mer ointressant just nu.... *Nä, jag är inte alls bitter*....

Är med i en Buzzador-kampanj för Sensodyns flour-tandkräm just nu. Är det någon som är intresserad av att prova (har några tuber över) så hör av Er!

Veckan har annars varit full av förberedelser för Eva-Britt's 60 års dag. Har just gjort färdigt ett bildspel som skall visas under middagen, tror att jag fick till det ganska bra!

Vi har också inhandlat nya möbler till balkongen och dessutom har vi "pimpat" trädgården med en liten sandlåda till Leah.I dag har Leah och Tilde haft playdate. Jag och Helena fick följa med för att sköta markservicen. Servicen i dag bestod av att baka sandkakor som fröknarna kunde rasera, dessutom fick vi se till att magarna var mätta, och att tillhandahålla vaniljkex när så krävdes. En helt underbar dag med trevligt sällskap! Det är så roligt att se på tjejerna nu, de leker verkligen med varandra på ett helt annat sätt än tidigare. Man kan också ana en viss frustration om leksakerna skall delas, men det är väl bara att vänja sig antar jag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback