No more pricks!

Det har inte dykt upp några fler prickar på Leah det senaste dygnet, skönt - då räknar vi kallt med att det är på bättringsvägen.

Gumman fick prova på att äta tacos för första gången igår, det föll henne absolut i smaken! Leah tyckte dock att det var lite konstigt att mamma och pappa åt med händerna och demonstrerade därför hur det skall se ut... Man skall ju äta med bestick såklart!I dag är det dags för ett besök hos frisören, det är på tiden kan jag säga. Får se vad det blir, men jag har bokat både klippning och slingning. Är lite sugen på solblekta slingor men jag får höra med Ulle vad hon tycker också.

Leah skall få tillbringa eftermiddagen och natten hos Moffa och Mita. Herr Sundell och jag får hit byggare ikväll som skall hjälpa oss att fixa till tomten och röja bort massa stora stenar. Vi har tänkt att få bort stenmuren som delar av vår baksida och sedan skall vi jämna till den lite så att vi får en planare gräsyta. Det har ju varit alldeles utomordentligt charmigt med stenröse och sluttande gräsmatta fram tills nu. Nu passar det dock bättre med plan yta och mindre sten, då kan Leah härja fritt på baksidan.

Apropå baksidan, i morgon bitti drar vi till Gekås för att fylla på med massa leksaker som gumman kan ha utomhus. Förhoppningsvis hittar vi bland annat en rutschkana och lite "trädgårdsredskap". Passar väl säkert på att fylla garderoben med kläder till Leah också, om vi hittar något som vi tycker om vill säga.

Ha en fin dag och njut av det goa vädret, det tänker vi göra!
Kram

Kommentarer
Postat av: Bludde

Det var en lyckad tripp till Gekås ;)

2010-04-24 @ 20:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback