Äntligen Vinter i Götet!

Äntligen har vintern kommit till Göteborg, det var på tiden och efterlängtat! Leah studsade upp i morse kl 08:15 och skrek förtjust; -Snön e kvar! Så det var bara att pallra sig upp och göra frukost för att sedan rota fram termobyxor, vantar och mössa för att sedan ge sig ut i snön och leka.

Det blev gjort en snögubbe och dessutom en massa åk i den lilla backen som finns utanför vår dörr här i området. Leah är den minsta tjejen på gatan och ibland är det lite svårt att inte kunna hänga med i de lite större barnens tempo och vilda snölekar. Men till slut fick gumman också upp farten och skrattade mycket och länge.

Kameran fick självklart hänga med ut denna första vinterdag, många fina bilder blev det!


                                  

                                  

                                  

                                  

Nu är det lite vakenvila och lunchpaus som står på schemat. Men jag gissar att vinterkläderna åker på igen i eftermiddag för att fylla på pulkakvoten!

I övrigt har träningen på gymet fått stå tillbaka lite för innebandyn denna vecka. Det har blivit innebandy tisdag, torsdag och fredag så det har bara blivit ett besök på gymet denna vecka. Men när säsongen och matcherna är över då blir det större satsning igen. Detta är ju förmodligen min sista säsong som spelare på innebandyplanen, då får det liksom gå i första rummet. Det är ju roligt det också men ger ju tyvärr inte riktigt lika bra träning som att besöka LSC, men men... Man får göra sina prioriteringar och de kommande två månader som innebandyn fortfarande är igång får klubba och boll komma först. Jag får ju ändå röra på mig!
Kommentarer
Postat av: bludde

succé

2012-01-22 @ 14:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback