Fantastiska Floda

En gång i tiden var jag tveksam till att flytta till Floda. Nu är jag verkligen tacksam att vi gjorde det.

Det är verkligen fantastiskt vacker natur att vara ute i. Att starta morgonen med en promenad i denna omgivning gör verkligen susen för själen!


Himmelsk kväll

Ja, det hade vi verkligen i Floda i går.


Tänt var det här...

Jag har länge velat byta ut Leahs taklampa men trots att jag har letat och letat har jag inte hittat något alternativ som jag har tyckt om.

I helgen som var slog det mig att jag hade tyg över efter det att jag hade sytt gardinerna till hjärtats rum. Så jag plockade helt enkelt fram tyget, bad Magnus att skruva ned lampan (man är inte så jättesugen på att klättra på stolar med ett nyopererat knä) och sedan satte jag i gång med att klä om lampan. Resultatet blev faktiskt helt ok och nu behöver jag inte ha panik med att hitta en ny lampa.

Ursäkta bildkvaliten, iPhones har ju inte den bästa kameran...


Dagens Oufit

Jag brukar inte bjuda på "dagens" här på bloggen, mest för att jag har svårt att få till något som jag tycker är tillräckligt intressant för att visa upp. Men i dag är jag riktigt nöjd med sammansättningen så varsågoda!


Vintern rasat ut...

Ja, nu hoppas till och med jag att det är slut på bakslag av dem vintriga typen.

Dagen började med ett besök på Funky Kidz med Leah och därefter bar det av hemåt för lunch. Sedan hade jag bestämt att det fick bli en långpromenad runt sjön här i Floda. Det är så kul att de har rustat upp sjöpromenaden för det är en väldigt vacker runda (8 km) att ta sig runt, speciellt dagar som denna!

Leah passade på att ta en tupplur i vagnen, hon sover ju inte middag längre men i bland passar hon på mår tillfälle ges. Hon somnade ändå som en stock kl 19:30 i kväll så då tycker vi inte att det spelar någon större roll. Hellre en glad och go gumma än ett övertrött och något galet barn.

Tyvärr får mitt knä nu på kvällen sota ordentligt efter den långa promenaden. Men det är väl bara att hålla ut för på onsdag är det ju dags för operation knä, nummer tre i ordningen för att vara exakt. Nä inte är jag bitter... Nu hoppas jag bara att operationen går bra och att de inte hittar en massa onödiga dumheter där inne..

Visst är det vackert!?


Bäst i kväll

Jag pratar Melodifestivalen här alltså för Er som, mot förmodan, inte hängde med i svängarna...

Tada.... Mr Klitos Klitou, TÄTT följd av Mr Kukric


Älskade badkar

Vad gör man på en fredagskväll då lilla hjärtat sover och det stora hjärtat är iväg och coachar innebandylaget?

Jo då tappar man upp ett VARMT skumbad, tänder favortiljuset och sjunker ner i bland bubblorna med en spännande bok och bara njuter.

Det är vad jag kallar fredagsmys!


Knä?

Var hos ortopeden i går och fick i dag operationstid för mitt stackars vänstra knä den 14 mars.

Trist som syra men jag får vara glad över att det blev så pass kort väntetid ändå. Jag har ju gått såhär i fem veckor redan och lika många veckor till ar ingenting som lockade, PÅ NÅGOT VIS!!

Något som däremot skall bli roligt och som jag ser fram emot väldigt mycket är helgens tjejmys. På lördag drar jag tillsammans med fem av mina goa vänner till Vann Spa för att umgås och ha det bra!

Skall bli gott! Men först är det tjej&fredagsmys i morgon med lilla hjärtat som väntar. Det är inte dumt det heller!

Ha det gott alla!