Ny blogg!

Ny blogg om min träning: karinsundell.blogg.se

Kika gärna in där vettja!


Klänningsproblem!

Jag skall på bröllop och kan inte bestämma vad jag skall ha på mig...

Klänningen till vänster är mörkgrå så den borde väl funka till bröllop? Får man förresten ha svart på bröllop nu förtiden? I såfall finns det ju hur mycket snyggt som helst i butikerna!


Från diss till hiss!

Tisdagen var en riktig skitdag för mig, förutom morgoncaridon var det inte mycket som var som det skulle...
 
Jag hade planerat ett härligt pass på gymet, men av det blev det intet... Att sitta på ett kontor där det är 26 grader varmt, trasig ventilation och en icke fungerande ac är inget jag rekommenderar! Det hela resulterade i en vansinnig huvudvärk som, hur många huvudvärkstabletter jag än tog, inte ville ge med sig. Det enda som fanns att göra var att hoppa över passet på gymet och däcks i soffan. Somnade kl 20 för att sedan förflytta mig till sängen vid 22... Jag avskyr att behöva ställa in planerad träning, usch! 
 
Då varken kropp eller knopp kändes bra när jag vaknade morgonen därpå fick jag även ställa in cardion på morgonen. Efter hand som dagen gick så kändes det bättre och bättre så jag började hoppas på att jag skulle kunna genomföra mitt planerade benpass efter jobbet, och så blev det! Kanske var det den ofrivilliga vilan som gjorde det för det blev ett riktigt grymt pass! Så pass grymt och intensivt tempo att jag fick hoppa över den sista övningen som jag hade planerat eftersom benen inte kunde sluta hoppa! 
 
Benpasset såg ut såhär;
Uppvärmning på löpbandet i 10 minuter på 6,5 lutning och 7 i hastighet.
Lättare belastning för ytterligare lite uppvärmning i lårcurlsmaskinen (baksida) 3x12x30kg
Benböj 4x10x40kg
Sittande benpress 10x85, 10x93, 8x101 och 8x109kgs
Vadpress 12x35, 12x40, 12x45
Buttblaster i smithen 10x20, 10x30, 10x30, 10x30 på varje ben
Lårcurl framsida 3x12x40kg
Skulle haft med hackliften också, men det får bli nästa gång!
 
Både lår&rumpa spände rätt gott efteråt!
 
 

Tillbaka till verkligheten igen!

Jag har fått följande fråga nu varje dag; -Vad har du gjort under din semester?
 
Som så många andra har jag njutit av det fantastiska sommarvädret, badat, solat, umgåtts med min älskade familj och njutit av att få så mycket ledig/obokad tid tillsammans. Men något som också har fått ta en stor del under semestern är träningen!
 
För mig är semester att få vara ledig och göra vad man vill, när man vill! Eftersom träning verkligen är något som jag vill hålla på med så har det såklart blivit många pass under de fyra veckorna som semestern varade. Kikade på statistiken över mina pass och såg att det har blivit 28 pass. Några dagar har det blivit dubbelpass och andra dagar inget pass alls.
 
Jag måste säga att det känns skönt att inte släpa på några extra "semesterkilon". Inte för att vågen i sig är något viktigt redskap för mig, jag går efter känslan och måttbandet och har inga viktmål! Jag tränar ju inte för att gå ner i vikt eller för att enbart vara smal, det har jag varit tillräckligt! Jag skulle verkligen inte vilja ha tillbaka ätstörningsproblemet från sena tonåren/tidiga 20-någontingåren...
 
Nu tränar jag för att bli stark och för att lägga på mig lite muskler härochdär! Klyschan "Strong Is The New Skinny" passar väl bra här?!
 
Jag är dock väldigt glad över att få ha tillbringat så mycket tid i det nya, otroligt fräscha, gymet på Endorfin tillsammans med min käre make! Det har verkligen gett blodad tand och nytt självförtroende bland vikter och maskiner. Jag tycker att framstegen jag faktiskt gör, och har gjort, blir mer och mer tydliga! Före och efter bilder är en bra grej!
 
Här kommer lite bilder från sommarens pass;
 
Going down!
 
Axlarna har tidigare varit ett hatpass, nu ett favoritpass!
 
Viktade chins har jag inte klarat tidigare!
 
Fokus