Leah's 2009Januari


Februari


MarsApril


MajJuniJuliAugusti

September


Oktober


November


December


Gott Nytt År!

 


Vit jul!

Här i Floda har det äntligen lagt sig lite puder på backen så att vi har fått inviga Leah's nya pulka. Hon tyckte att det var hur kul som helst att få sitta i pukan och bli dragen av mig och Magnus. Hela familjen tillbringade förmiddagen i trädgården och lekte i snön som fanns. Vi hoppas att snön får ordentlig påfyllning under natten, det snöar i allafall just nu utanför fönstret...

Sedan sist har jag hunnit debutera i Floda tröjan i derbyt mot FBC Lerum, det slutade med vinst för oss i Floda med 3-1. Det kändes skönt att vara i gång igen. Jag var hyfsat nöjd med min insats även om det var längesedan jag spelade match nu. Något som jag inte har saknat är dock de "goa" blåmärken som man får av att täcka skott, jag har ett hyfsat fint på insidan av mitt vänstra lår... Men det får det väl vara värt, så länge som man vinner!

Nu är det dags att sätta sig till bords och njuta av den underbara fisksoppan som min käre man har gjort. Sedan är det dags att sondera terrängen bland alla juklappar som vi har inhandlat, måste ju kolla av så att man inte har missat något eller någon...God Jul till Er Alla!
Kram


Tomten - visst finns han!

Helgen har verkligen gått i julens tecken, och inte fick man mindre julkänslor i kroppen i morse när det låg snö på backen! Härligt! Nu är det bara att hoppas att det kommer tillräckligt mycket snö så att vi kan inviga Leah’s pulka!

I fredags kollade Magnus och jag på Idol-finalen och i pauserna passade vi på att laga det sista julgodiset som skulle ges bort i paket under lördagen. Godiset blev bra och Erik vann finalen, så det blev väl en bra fredagskväll skulle man kunna säga. Personligen så gillar jag nog Calle lite mer, han är liksom lite mer rock på någotvis. Fast man kan ju inte sticka under stolen med att Erik har en fantastisk röst, det har han ju verkligen! Magnus blev dock något störd av att Erik’s flickvän makade sig in på scenen och inte hade någon lust att gå där i från...

På lördagen var det dags för lilljul med familjen, en återkommande tradition som familjen Nilsson har överfört till oss andra också – trevligt! I år vankades det jultallrik på mysiga Brobacka och efter detta var det dags för glöggmys, tomte och paketutdelning på Björbobacken. Lite ”natta-mat” hann vi också med innan vår lilla tjej började bli för trött och det var dags att ge sig hemåt.

På söndagskvällen var det dags för oss att träffa tomten igen, tomten kommer nämligen varje år till skogen i Drängsered och tar upp alla barns önskelistor och bjuder på godis och pepparkakor. Leah tyckte att det var hemskt spännande med tomten, och dessutom blev hon säkert lite extra glad över att få en pepparkaka av mannen i skägget.

I morgon är det dags för innebandyträning igen, det är ju derby till helgen och jag är säker på att alla tjejer i laget kommer att vara supertaggade inför helgens match! Skall bli kul, det var ju längesedan man var i Rydsberg och spelade bortamatch!

Kram


Dörrpost!

Något som kan reta upp mig till max är när man är snäll och håller upp en dörr för någon på stan och personen i fråga istället för att ta emot dörren, helt sonika passerar genom öppningen och låter mig agera dörrstopp!

Det var en bra träning i går och det blir en bra träning i kväll. Release på MRL 75, alltid kul med nytt pass. Enda nackdelen med ny koreografi är just den nya koreografin... Det tar ju ett tag innan man har lärt sig det nya passet, och eftersom jag inte är speciellt flink när det gäller steg så får man försöka hålla armar och ben på rätt ställe så att man inte trasslar in sig fullständigt...

Gårdagens kola-sats blev lite mer lyckad än den förra, den här stelnade ju faktiskt!


Spa

Magnus och jag besökte Lundsbrunn mellan fredagen och lördagen, det var skönt att få ett avbrott i vardagen! Spa't och maten var jättebra, hotellrummen mindre lockande. Men det var skönt med total avkoppling och att bara få strosa omkring i badrock.

Igår var jag på första BodyPump passet efter influensan, det var alltså ett tag sedan, facit är en go´träningsvärk idag!

Anna Anka's äktenskapstips var tydligen inte så mycket värda, fast det var det väl inte någon som trodde?

Ikväll skall jag julstöka och fixa lite julklappar - det är ju "lillejul" på lördag. De två första klapparna avslutades igår, resten har jag inte kommit på ännu...

Sverige vann med 28-1 mot USA i går, stackars målvakten som inte fick hålla nollan. Hoppas att det blir en lite mer intressant match i kväll när Sverige möter Tjeckien. Matchen kanske kan få stå på i bakgrunden hemma i kväll.

Have a nice monday alla!


Klart

Då var allt klart och jag kommer att vara spelklar till derbyt 19/12. Får väl se om man får en plats i laget tills dess...

Hur som helst är det lite kul att få lite
beröm - det har man ju inte varit bortskämd med under åren direkt...
*rodnar*


På Allvar?

I bland läser man bloggar som man inte kan låta bli att läsa, lika fullt blir man full i skratt alternativt förbannad varenda gång man sitter där och läser de nerplitade raderna.

Värst är de som tar sig själva på så stort allvar att man missar poängen i vissa uttalanden och därmed framstår som ett fån själv... Ja jösses...

Ikväll blir det besök av far och Marita för lite torsdagsmys, fredagsmyset denna vecka blir ju inställt.

Derby i kommunen i morgon, jag vet vilka jag håller på.
Nytt derby igen den 19/12 - då vet jag vart jag skall vara!

Mycket jag vet just nu känner jag...

Varje år är det lika svårt att komma på saker till sin önskelista, och varje år är det lika svårt för andra att komma på vad de vill ha i julklapp av mig vilket gör att jag famlar i mörkret ordentligt. Jag har två julklappar klara, resterande kommer förmodligen att inhandlas alldeles för nära Dopparedagen...

Har kikat lite i affärerna efter en stass till nyåsafton. Tänkte ge mig på en klänning i år. Eftersom just klänningar inte är min största tekopp så har jag lika svårt att hitta någon som jag tycker om som jag har att komma på saker att sätta upp på önskelistan. Tips mottages därför tacksamt, både när det gäller klappar och klänning!