Tomten - visst finns han!

Helgen har verkligen gått i julens tecken, och inte fick man mindre julkänslor i kroppen i morse när det låg snö på backen! Härligt! Nu är det bara att hoppas att det kommer tillräckligt mycket snö så att vi kan inviga Leah’s pulka!

I fredags kollade Magnus och jag på Idol-finalen och i pauserna passade vi på att laga det sista julgodiset som skulle ges bort i paket under lördagen. Godiset blev bra och Erik vann finalen, så det blev väl en bra fredagskväll skulle man kunna säga. Personligen så gillar jag nog Calle lite mer, han är liksom lite mer rock på någotvis. Fast man kan ju inte sticka under stolen med att Erik har en fantastisk röst, det har han ju verkligen! Magnus blev dock något störd av att Erik’s flickvän makade sig in på scenen och inte hade någon lust att gå där i från...

På lördagen var det dags för lilljul med familjen, en återkommande tradition som familjen Nilsson har överfört till oss andra också – trevligt! I år vankades det jultallrik på mysiga Brobacka och efter detta var det dags för glöggmys, tomte och paketutdelning på Björbobacken. Lite ”natta-mat” hann vi också med innan vår lilla tjej började bli för trött och det var dags att ge sig hemåt.

På söndagskvällen var det dags för oss att träffa tomten igen, tomten kommer nämligen varje år till skogen i Drängsered och tar upp alla barns önskelistor och bjuder på godis och pepparkakor. Leah tyckte att det var hemskt spännande med tomten, och dessutom blev hon säkert lite extra glad över att få en pepparkaka av mannen i skägget.

I morgon är det dags för innebandyträning igen, det är ju derby till helgen och jag är säker på att alla tjejer i laget kommer att vara supertaggade inför helgens match! Skall bli kul, det var ju längesedan man var i Rydsberg och spelade bortamatch!

Kram


Kommentarer
Postat av: FRIDAHCHARLOTTA

Ooh julgods:DD Kul att erik vann:)



För övrigt lottar jag ut lite hudvårdskit,.. kanske en bra julklapp eller så :):)

Postat av: Saadet

Najs blogg du har! ska vi följa varndra på bloglovin?

2009-12-19 @ 16:40:14
URL: http://saadet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback