Fredag 1/12

Japp, då var Frölunda över strecket efter gårdagens seger över Djurgården med 5-1. Jag måste i ärlighetens match säga att det inte var Frölunda som var otroligt bra, snarare Djurgården som såg otroligt loja ut och de var dessutom riktigt dåliga igår. Det var dock kul att se att Frölunda har fått ordentligt snurr på sitt Powerplay! 3 mål i PP igår gör att de nu har ett facit av 6 mål i numerära överlägen på de två sista matcherna. Dessutom ett i numerärt underläge, verkar som om Frölunda är bättre vid dessa tillfällen i matcherna än vid 5 mot 5 spel?

Magnus satt och svor sig förbannad över hur dåliga de "gamla" och "rutinerade" spelarna i Djurgården var igår, det är ju de som skall visa vägen när lag befinner sig i prekära lägen!

En fundering; Vad är det med tränare som fortsätter att spela dessa spelare när de visar absolut NOLL, jag förstår inte (men så är jag ju heller inte tränare)!? Är det så att de är rädda för att det skall bli gnäll eller är det helt enkelt så att man är villig att ge vissa spelare fler chanser än andra för att man hoppas att de skall "komma igång", trots att de är riktigt usla? Varför är det alltid "de snälla och tysta" spelarna som får stryka på foten och bänkas, är det så att många tränare (oavsett idrott) är alldeles för konflikt rädda?

Ikväll går matchen mellan Leksand och AIK på Tv4+ med start kl 18:55. Det innebär att jag hinner se iallafall en timma av matchen innan IDOL finalen börjar!

Om Ni inte kan hålla Er till ikväll, kan Ni kika in på den här länken: http://www.tv4.se/idol2006/508222.html
Där kan Ni tjuvlyssna på repetitionerna som har varit under veckan.

Må Bäste Man Vinna!

Kommentarer
Postat av: Bludde

Tränare är lite konstiga :)

2006-12-02 @ 17:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback